Un sortiment de 85 de ceaiuri Basilur, proaspăt importate din Ceylon pe comenzi.mdⓅ

Faptul că sunt de pe plantaţii certificate ale Ceylonului, are acea siglă irepetabilă cu un leu şi sabie. Veste cea mai importantă pentru iubitorul unui ceai de calitate este că producția locală se concentrează pe ceaiurile negre, fie că sunt din frunze întregi, mărunțite sau facute pudră. De asemenea, în funcție de altitudinea la care cresc, acestea diferă prin gust, conținutul de teanină și aromă. În orice caz, acestea sunt cele mai bune ceaiuri din lume, tăiate și tari. Sri Lanka (Ceylon) exportă 300.000 de tone de ceai anual, ceea ce reprezintă aproximativ 90% din producția sa. Principalele regiuni de cultivare din Ceylon sunt Dimbulla, Nuwara Eliya, Galle și Ratnapura. 

Pe toate le avem la compania Trigor AVD. Dacă aveţi un magazin sau o reţea de magazine scrieţi-ne pe office@trigor.md şi vă oferim toate detaliile. Fie le puteţi comanda direct pe www.comenzi.md

Mai jos găsiţi doar câteva poziţii dintre cele 85 de variante disponibile în portofoliul companiei noastre.

Ceai negru Basilur Lose Leaf Tea PRESENT BALTIC, cutie metalică 100g. Ceaiul din frunze negre de Ceylon cu adaos de căpșuni naturale, nalbă, floarea de colț și amarant, aromat cu arome de struguri, căpșuni și vanilie va fi însoțitorul perfect pentru petreceri de ceai.

Ceai negru Basilur Lose Leaf Tea PRESENT GOLD, cutie metalică, 100g. O compoziție de frunze atent selectate de ceai negru de Ceylon cu adaos de nalbă albastră, muguri de iasomie, fulgi de cocos și aromă de migdale prăjite și cireșe. O combinație perfect echilibrată între o infuzie distinctivă, note dulci și florale și fructe suculente. Gustul ispititor al acestui ceai te va face să il îndrăgeşti de la prima înghiţitură! Basilur Present Gold va cuceri inimile iubitorilor de combinații unice, minunat de aromate. Ambalajul frumos sub forma unei cutii decorate îl face cadoul perfect pentru o persoană dragă.

Ceai negru Basilur Leaf of Ceylon DIMBULA, 100 g. Cunoscut ca locul de naștere al ceaiului Ceylon, originea ceaiurilor din regiunea Dimbula datează de peste un secol. Cel mai popular dintre toate ceaiurile din Ceylon, acesta este cultivat la o altitudine de aproximativ 3.500 până la 5.500 metri deasupra nivelului mării, producând o băutură bogată, cu arome distincte care sunt sinonime cu această regiune.

Ceai negru Basilur Leaf of Ceylon KANDY, cutie metalică, 100 g. Cultivat în orașul antic Kandy, capitala culturală a Sri Lanka, acest ceai din mijlocul țării oferă o aromă atrăgătoare unică. O culoare de aur închis, cu caractere puternice, ceaiurile Kandy sunt cultivate la 2.000 – 4.000 metri deasupra nivelului mării. Un ceai care poate fi savurat cu frişcă și îndulcitor ca o băutură relaxantă pe tot parcursul zilei. 100 g de ceai vrac/frunze sunt ambalate într-o pungă de folie cu fermoar și apoi într-o cutie metalică frumoasă concepută de Basilur.

Ceai negru Basilur Leaf of Ceylon UVA, 25*2g. Ceaiurile Uva provin din grădinile pitorești de ceai din Țările de Est din Sri Lanka, cultivate la aproximativ 3.000-5.000 metri deasupra nivelului mării. Ceaiurile din regiunea Uva sunt renumite în întreaga lume de către cunoscătorii de ceai pentru gustul său fin. Aceste ceaiuri sunt colectate de la sfârșitul lunii iulie până la jumătatea lunii august, când se produc cele mai bune ceaiuri de sezon „Uva”.

Ceai negru Basilur Oriental Collection GOLDEN CRESCENT, cutie metalică 100g. Savurează aroma unei tradiţii străvechi într-o ceaşcă aburindă de ceai negru Pekoe pur de Ceylon, fără aditivi. Oferă o infuzie aromată, intensă, perfectă pentru consumul de zi cu zi. Ingrediente: 100 % ceai negru pur de Ceylon din frunze de Pekoe, fara aditivi.

Ceai negru Basilur Oriental Collection ORIENT DELIGHT, 100 g. Ceaiul poate încălzi atât corpul, cât și simțurile, iar gama Orientală aduce un omagiu capacității sale de a induce relaxare și bunăstare. Orient Delights un ceai bogat, cu o nuanță moale de miere și o aromă plină. 

Pentru un sortiment mai detaliat, puteţi naviga pe platforma noastră online, www.comenzi.md. Reamintim că dacă aveţi un magazin sau o reţea de magazine, scrieţi-ne pe office@trigor.md şi vă oferim toate detaliile.

Подписывайтесь на наши соцсети, чтобы знать ответы на актуальные вопросы:

Посмотрите еще