RoxanaMarin

Testosteron

Postări Recomandate

RoxanaMarin

Buna ziua! Mi-a iesit testosteronul 1.1 N 0.07-0.65. Ginecologul mi-a prescris vit. E 400 30 zile si dupa sa dau repetat analiza. Nu am avut posibilitatea sa o intreb ce legatura are testosteronul cu vit. E. Va rog sa imi explicati.

Multumesc anticipat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator endocrinolog

Buna seara!

Скажите, что Вас беспокоит, с какой целью исследовался уровень тестостерона?

не вижу объяснений для назначения Вит Е.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
RoxanaMarin

Deci in a 7-a zi a ciclului pe 10.08.12 am dat :

FSH - 8.8 N 2.2-15

LH - 21.8 N 0.8-27.1

Estradiol - 118 N 57-227

Progesteron - 1.0 N 0.06-1.26

Prolactina - 7.0 N 1-27

Cortizol 381 N 260-720

Testosteron 1.1 N 0.07-0.65

Continuarea daca e posibil va scriu privat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
RoxanaMarin

Mda......... :sorry:

Si oare de ce nu pot sa scriu privat. Nu e comod asa. Va rog sa luati masuri!!!!!!!!!!!! :poka1:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator endocrinolog

Хотелось бы знать уровень гормона TSH.

Можно рекомендовать просто пересдать тестостерон через 2-3 месяца.

Пожалуйста, пишите.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum