twingirls

Nicolae Paliţ La Nunta

Postări Recomandate

twingirls

Vineri, pe 7septembrie 2012, a fost nunta verisioarei mele la Oscar(nu s-a meritat, dar asta-i alta tema), la care a fost invitat ca interpret si tamada pe toata seara Nicolae Paliţ si muzicantii/formatia lui. Sincer, am ramas socata, indignata si chiar neplacut surprinsa de aceast "OM".

1) S-au inteles cu 1350Euro, iar la finele serii a cerut 1650E. A dat vina pe tineri, ca ei nu au inteles si nu au auzit suma clara de la bun inceput

2) S-a retinut cu 30min dupa dezbracatul mirei, si a cerut 400lei pentru aceste 30min

3) La masa mare, a luat o farfurie mare si la fiecare invitat (cand puneau banii pe masa si ziceau cuvinte de felicitare) le intindea farfuria si astepta sa i se puna bani buni pentru interpretarea unei melodii dorite de invitat. Iar atunci cand cineva zicea ca nu da comanda de nici-o melodie, el canta ce considera ca-i frumos si oricum intindea farfuria ca sa i se puna bani. La persoanele care puneau doar 20lei se uita chioras si neplacut.

Dar mi-a placut de un tanar. Era cu prietena sa si au ceut sa li se cante Lambada si au pus 20lei. Nicolae Palit le-a cantat o cu totul alta melodie, iar tanarul s-a apropiat si a zis"Nuuu, asa nu merge, la majoritatea le cantati alte melodii decat vi se cere, nu stiti Lambada, eu imi iau 10 lei inapoi". Si a luat 10lei. Interpretul a ramas socat.

 

Nu stiu cum la altii...dar mi s-a parut un esec total decizia de a-l invita pe Palit ca interpret si prezentator la nunta verisoarei.

 

Poate altcineva si-a creat o alta impresie????

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
petoxy

nu am auzit de el dar e foarte neplacut mai ales pentru tineri care le/a stricat seara, de aceea in ultimul timp optez mai mult pentru DJ,

la nunta finei mele la fel s/au inteles cu muzicantii la un pret solistul nu a putut veni si l/au adus pe A.Dumitras si au cerut pentru asta bani suplimentar insa finu le/a spus clar ca nu le da nici o copeica suplimentar

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
tasham

nici nu am auzit de asa interpret - da asta ca-i neobrazat , din ceea ce ati descris - e clar :girl_impossible:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
twingirls

Tatalui meu ii placea de acest interpret. El canta cantecul "Doua fete tata are" si el permanent asculta aceasta melodie.

Dar a ramas profund dezamagit de cat de porcos si nesuferit parea cand se apropia de fiecare si mai pe gat nu-i baga farfuria ca sa i se puna bani in ea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Seemoon

Mie nu-mi place acest interpret, dar asta e parerea mea si cred ca cu atitea bani se putea de comandat alt interpret sau citiva. Bine ca aici pe forum se scrie parerea despre asa "mari maestri" care profita de bunatatea oamenilor si ridica preturile la maximum.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
petoxy

sunt interpreti mult mai ieftin si intradevar face show frumos si de neuitat dar aici o groaza de bani in vint

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum