Vizitator allap

Ziua De Nastere?......cum Sa Sarbatoresti Placut...........

Postări Recomandate

Vizitator allap

Se apropie ziua mea de nastera. Oare e motiv de fericire ori mai bine sa fugi de acasa. Cit am fost departe de ai mei ziua de nastere mio sarbatoream impreuna cu sotul intr-o atmosfera romantica. Asta era alegerea mea deoarece nu doream in aceasta zi sa stau la bucatarie iar mai tirziu so fac pe chelnerul la mine in casa. Uite atunci simtem cu adevarat ca este ziua mea, sotul imi acorda toata atentia iar seara o petreceam intr-un restaurant impreuna.......era superrrrrr!!!!! In schimb cind era ziua lui faceam o petrecere acasa.....asta era unul din cadorile mele pentru el. In schimb cind am revenit acasa nu am nici o scapare. Parintii abia asteapta sa vina, de nasi nici nu mai vorbesc is primii la noi. Astfel ziua mea in an am sarbatorit-o la bucatorie, iar la masa am facuto pe chelnerul, am invitat parintii, nasii, persoanele mai in virsta, iar a 2 zi prietenii. A fost obositor sa prigatesc 2 mese. De ce 2 mese?.......pentru ca vroiam ca prietenii mei sa se distreze, sa nu sa se incomodeze de parinti, nasi. Anul acesta discutam cu sotul ca nu vreu nici o zi........ei da de unde......ei asa nechemati vor veni( mai ales nasii)......Asa ca am hotarit sa nu ma chinui pe mine sa ii invit atit pe parinti cit si pe prieteni, adica impreuna, doar o masa.

Problema e ca vreu sa fie distractiv si indiferent de toate sa ma distrez. Dar problema e ca socrii, cumnatul+cumnata sint tare interesanti, ei pina or schita un zimbit......ii tare greu. Si nu as dori prietenii care vor veni sa se incomodeze. Dar nui pe asta sotul zice ca totul depindende de noi......

Ce sfaturi imi puteti da ca toata lumea sa se simta bina? Sau ce distractii propuneti!!

Cine sacrifica ziua de nastere pentru interesul altora?

IDEII, SFATURI CIT MAI MULTE!!!!! VA ROG

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
LissyFox

La noi tot rudele apropiate vin neinvitati, nu ma supara asta, stiu ca o fac pentru ca ne iubesc :) Insa e obositor, intr-adevar.

La ultima zi de nastere a sotului noi am facut astfel... i-am rugat pe toti sa vina peste citeva zile (in week-end), iar insasi ziua lui am sarbatorit-o numai noi doi. Bunica - dadaca, iar noi in orash :)

Si lupul satul, si oaia intreaga.

Cred ca voi lua si pe viitor asa tactica, cind voi avea posibilitate.

Si, oricum, nu fac mari gateli... nu are rost. Daca vreau sa fac o festa mai deosebita - afara din casa!!! :))))) Adica la restaurant, sau chiar la iarba verde, tot e bine.

 

Despre inveselirea celor fara zimbet nu pot spune nimic... dar nu cred ca merita osteneala. Efortul va fi mare, iar rezultatele... cine stie :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum