Seemoon

Calculul Indemnizatiei Pt Concediul De Maternitate

Postări Recomandate

Seemoon

Am o intrebare, daca poate cineva sa-mi raspunda. Lucrez profesoara la universitate. Anul trecut, adica 2011-2012 am lucrat pe un salariul mai mare si eram multumita de banii pe care ii primeam, anul care vine insa, 2012-2013 voi avea un salariu in jur de 1500 lei din cauza lipsei orelor. Problema este ca in luna decembrie-ianuarie va trebui sa ies in concediul de maternitate si normal e ca sa primesc indemnizatia calculata pe salariul din ultimele 6 luni. Pot face oare ceva ca sa primesc indemnizatia pe baza salariul de anul trecut? Sa iau buletine ceva in fiecare luna sau poate este alta metoda, caci tare nu as vrea sa stau acasa 3 ani cu copilul si sa ridic o indemnizatie lunara de 400 lei.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator solutie

Concediu pe baza buletunului de boala nu o sa functioneze, caci este concediu platit pe baza salariului de anul acesta, astfel se va lua in calcul salariul mai mic.

Unica - sau poate nu unica, poate mai sunt si alte optiuni - iesire este concediul din cont propriu care sa inceapa indata dupa sfarsitul concediului anual pana la concediul de maternitate. Astfel se va lua in calcul salariul de anul trecut.

Eu am facut asa, ce-i drept am umblat putin pe drumuri pt a semna documente la primirea primei de nastere si indemnizatiei lunare.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Гость

Buna ziua, spune-ti va rog, sotia este in a 25 saptamana de sarcina, trece la alta companie sa lucreze fara a pierde o zi. Poate aceasta companie sa achite indemnizatia de maternitate pe o perioada de 126 zile calendaristice, din venitul achitat de prima si a doua companie?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum