kontiqua

Dna Ginecolog-Obtetrician Lidia Sandu

Postări Recomandate

kontiqua

Ce parere aveti de ea ? Aceasta doamna mie personal mi-a mincat nervii deja :girl_cry2:..Pe tot parcursul sarcinii m-a trimis la anumite institutii sa dau diferite analize ca ei, chipurile, i se parea ca as fi avut careva infectie, analizele aratind contrariu. De fiecare data analizele ieseau bine, dar ea mereu ma speria. In plus nu vorbeste romana, si cind eu am intrebat-o ceva in romana, ea mi-a raspuns raspicat : я вас не понимаю. :dash1:

In fine, nu ma prea deranjeaza faptul ca nu vorbeste limba de stat, dar macar sa o inteleaga... de ce eu, in tara mea, trebuie sa imi stalcesc limba intr-o institutie publica si sa ma ingrijorez ca medicul ma va intelege sau nu... Am fost foarte indignata, am vrut sa o schimb, dar pina la urma m-am razgindit si am rabdat-o toata sarcina, la fiecare vizita... Acuma dupa ce am nascut, :det02: la o luna am fost iar la ea, si ce credeti? Intru in cabinet si in urma mea intra alta asistenta, Dna Lidia imi spune sa ies pe 2 minute si sa intru dupa (avea cred ca mare afacere de discutat cu asistenta ceia, nu au cind birfi dupa orele de lucru), eu cu copil mic de o luna de zile, am stat si am asteptat juma de ora pina ele au discutat apoi am intrat plina de nervi ... M-a verificat si a zis ca ei iar ceva nu ii place.... Am luat analizele zilele astea si e tot ok. De ce ea mereu ma sperie? Cred ca voi depuneo plingere, :rtfm: dar nici nu stiu unde sa o fac. Cind mi-a vorbit urit atunci din start, adica pe la inceputul vizitelor mele, am fost si m-am plins la sefa sectiei, dar ele stateau acolo in cabinet si birfeau si radeau si nu au mai luat nici o masura. Asa o educatie oribila...Am inceput sa urasc policlinica toata din cauza lor. :help:

Editat de kontiqua

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
astra

Я тоже в первую беременность наблюдалась у нее. Но это было 10 лет назад. Ничего плохого тогда не замечала. Анализы сдавала только те, которые были положены по плану. Но единственное, что мне не нравилось, так это то, что меня постоянно она хотела положить в патологию беременных. Я тогда все принимала всерьез и 3 раза лежала в больнице. А так - врач как врач, у меня небыло с ней конфликтных ситуаций.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
olika85

Analizele erau cu plata?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
kontiqua

Eu ce analize am dat le-am dat gratis... Si inca ceva, cind m-am pus la evidenta la policlinica asta aveam abia 3 saptamini de sarcina si cind am fost la control la moasa ea mi-a zis, ca ginecologul ma va pune sa fac ecografie dar eu sa nu o ascult, sa nu fac de pe acum ca e prea devreme....In plus ca ecografia trebuia sa o fac cu plata (ca pina la 16 saptamini e cu plata, dupa deja e gratis). Si asa a si fost dnaLidia mi-a zis sa fac ecografie, eu la rindul meu spunindu-i ca nu doresc sa o fac de pe acum si ca o voi face la un termen mai mare...

Si ce credeti, a inceput sa imi reproseze ca ce fel de mama sunt eu, ca nu imi pasa de copilul meu, poate nu are minute, picioruse....De ce sunt atit de indiferenta. Mi-a dat nr de telefon de la Dalila si mi-a zis sa trec ecografia (in policlinica nici nu dispun de asa aparate). Am fost la Dalila, am stat ca o nebuna in rind jumate de zi, si cind am intrat, domnul de acolo intrebindu-ma ce termen am, mi-a zis ca nu are rost sa fac acuma ca termenul e prea mic si nu se va vedea nimic...Uite asa...Sincer am o antipatie fata de dna Lidia.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
lisyonok

E o incompetenta!!! :fool: Si eu sint insarcinata, sint la ea la evidenta si deja ma cam lasa si pe mine nervii cind trebuie sa merg la control. Cred ca are contract cu dalila pt ca acolo m-a trimis si pe mine foarte insistent pt niste analize serioase (desi nu am nici un fel de probleme), bine ca am fost destul de prudenta si nu am crezut prostiile ei. Eu am medic aparte, un medic foarte bun, care va primi nasterea.

Iar cel mai revoltator, la un control, in timp ce vorbea si la telefon, d-na sandu s-a apucat sa faca inscrieri in cartea mea medicala in baza analizelor altei paciente! Cu nume si prenume diferit!! Si a indicat termenul sarcinii 18 saptamini in loc de 27 (desi am discutat si m-a consultat in prealabil), si apoi mi-a dat si trimitere la usg (desi avea sub nas rezultatul ecografiei gata facut). D-na s-a scuzat, a corectat, eu am zis ca se mai intimpla, dar... azi am mers la medicul de familie si ce credeti ca am descoperit in cartea mea medicala? Rezultatele analizelor unei alte paciente, (prenume si adresa diferita de ale mele) si bineinteles in baza lor mi-a facut si inscrieri in cartela si era si trimitere la dalila!!! :dash1:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
ElisavetaBatrincea

la care policlinica lucreaza?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum