Mamy0909

Acidum Sulpfuricum

Postări Recomandate

Mamy0909

Buna ziua, Doamna Tatiana!

Diana cu fetiţa Victoria. La noi iarasi stomatita nu ne lasa in pace, şi am asa o intrebare: cum credeti cit de bine s-ar potrivi la moment Acidum Sulphuricum? Simptomele: bolim deja de o saptamina, la inceput febra se mentinea peste 40 si greu se scadea cu paracetamol; pe urma gingiile jos s-au umflat si sunt rosii, o afta adinca pe gingii, care parca deja nu este atit de dureroasa dar mai apare una in virful limbii, la incepu ca o beşicuţă mica, apoi se face mare si neuniformă. Pe linga asta ne curge si nasul (am fost in contact cu un copil bolnav), si deja de 3 zile administrez Sambucus 9CH - 2 ori/zi, nasul s-a desfundat dar uneori inca mai curge. Cite zile pot sa administrez Sambucus - pina se usuca complet nasucul? şi daca se poate da in paralel Acidum Sulphuricum?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Savciuc Tatiana

Buna ziua!

In caz de acut, cu eruptzii care singereaza, hipersalivatzie cu miros neplacut, ashi recomanda in 9CH sau 15CH. Ca remediu consitutzional, nu cred ca e cazul.

Mai multe despre remediu puetzi vedea http://gomos.org/article.php?art=360 http://www.gomeo-patiya.ru/lekarstva/acidum-sulfurikum.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum