valeavskaya 0 31 postări Raportează post Postat Decembrie 20, 2011 Ministerul Sănătăţii are un buget aparte pentru a ajuta financiar persoanele care au nevoie de intervenţii chirurgicale peste hotarele ţării. Este cineva care a primit ajutor bănăsc de la Ministerul Sănătăţii? A fost uşor? Ori poate aţi încercat să obţineţi un ajutor de la ei , dar v-au refuzat? vă multumesc anticipat pentru răspunsuri. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
lina 470 9900 postări Raportează post Postat Decembrie 20, 2011 Ministerul Sănătăţii are un buget aparte pentru a ajuta financiar persoanele care au nevoie de intervenţii chirurgicale peste hotarele ţării. Este cineva care a primit ajutor bănăsc de la Ministerul Sănătăţii? A fost uşor? Ori poate aţi încercat să obţineţi un ajutor de la ei , dar v-au refuzat? vă multumesc anticipat pentru răspunsuri. nu am auzit nicio data, si sigur ca nu are buget aparte insa tr sa fie anumite fonduri dar deobicei se dea de la Guvern prin intermediul MS depinde de caz Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Natalia2008 1 314 postări Raportează post Postat Decembrie 20, 2011 Incercati sa trimiteti o petitie si sa puneti astfel de intrebari. Potrivit Legii petitiei, ei trebuie sa va raspunda in 30 de zile, de la data primirii petitiei. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
valeavskaya 0 31 postări Raportează post Postat Decembrie 20, 2011 eu stiu ca au buget. Stiu ca dau uneori bani. Caut oameni care au primit ori nu ajutor de la ei pentru un subiect televizat. Vrem sa vedem cum se ]ntampla lucrurile la modul practic cine primeste si cine nu primeste ajutor. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Amanda 7 13405 postări Raportează post Postat Decembrie 20, 2011 daca cautati pentru un subiect televizat, mai bine treceti pri spitale la sefii de sctie, de exemplu in sectii cardiologice, sectii onco, acolo au mai multa informatie Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
lina 470 9900 postări Raportează post Postat Decembrie 20, 2011 Incercati sa trimiteti o petitie si sa puneti astfel de intrebari. Potrivit Legii petitiei, ei trebuie sa va raspunda in 30 de zile, de la data primirii petitiei. mai putin max , 30 eu stiu ca au buget. Stiu ca dau uneori bani. Caut oameni care au primit ori nu ajutor de la ei pentru un subiect televizat. Vrem sa vedem cum se ]ntampla lucrurile la modul practic cine primeste si cine nu primeste ajutor. ceva incurcati daca nu as sti bugetul lor posibil, un fond anumit, care se face repartizarea prin MS la fel ca si MMPS Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
lina 470 9900 postări Raportează post Postat Decembrie 20, 2011 poate aveti in vedere din f de rezerva de acolo se si mai dea Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Irinka 2 4268 postări Raportează post Postat Decembrie 20, 2011 La onco precis ca nu se da. Si noi am intrebat si au zis ca ne putem baza doar pe fortele proprii, nu am auzit acolo sa se dea desi stiu citeva familii ce au plecat la tratament peste hoatrel tarii. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
valeavskaya 0 31 postări Raportează post Postat Decembrie 21, 2011 Ca exista un buget la Ministerul Sanatatii mi-a spus oficial serviciul lor de presa. Mi-au dat si numarul persoanelor care au beneficiat de acesti bani, dar nu si numele. ei spun ca e secret. Dar vedeti ca foarte putina lume stie despre posibilitatea de a beneficia de ajutor material de la Minister. Irinka, Dvs aveti nevoie de ajutor? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
lina 470 9900 postări Raportează post Postat Decembrie 21, 2011 (editat) eu nu am stiu ca pt reportaj publika oricum acestea nuante tr sa le cunoasca orice institutie are buget, altfel nu poate exista insa special, aparte destinat... si inca secret cum si a scris fetele cel mai bine medicii vor spune Editat Decembrie 21, 2011 de lina Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Irinka 2 4268 postări Raportează post Postat Decembrie 21, 2011 Irinka, Dvs aveti nevoie de ajutor? Am avut nevoie, vroiam sa plecam la Italia sa tratam fetita, insa pretul cerut de clinica de acolo era prea mare 100 000 de Euro nu era real pentru noi sa adunam si am urmat tratamentul la spitalul din Chisinau. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
valeavskaya 0 31 postări Raportează post Postat Decembrie 21, 2011 da, ei acorda bani doar pentru tratamentul care nu se poate face la noi... Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
nata.luca 1 93 postări Raportează post Postat Decembrie 23, 2011 Si e nevoie de certificat de la medic ca copilul are nevoie de tratament peste hotare, dar la noi nu vor sa-l dea. Inclusiv si la onco. In cazul nostru a spus ca daca se trateaza in Germania, inseamana ca si in Moldova se trateaza. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
valeavskaya 0 31 postări Raportează post Postat Decembrie 26, 2011 Si e nevoie de certificat de la medic ca copilul are nevoie de tratament peste hotare, dar la noi nu vor sa-l dea. Inclusiv si la onco. In cazul nostru a spus ca daca se trateaza in Germania, inseamana ca si in Moldova se trateaza. nata, dar boala se poate trata in MD ori nu Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
nata.luca 1 93 postări Raportează post Postat Decembrie 27, 2011 Nu. Noi faceam la Odesa investigatiile, schema pentru chimioterapie tot la Odessa o facea medicul. La noi numai picuram la onco.In Moldova si la Odesa *tratament*asta e enuclearea (scoaterea) ochilor Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri