Vicky 1 2942 postări Raportează post Postat Ianuarie 4, 2008 Incepem cu orasul Stavanger,care e mai la nord vest de capitala Oslo,in oras erau constructii in toi,caci din 2008 va fi numit capitala culturala a europei timp de 1 an:) Oraselul e micut,destul de frig pentru luna mai,dar curat si cu multe multe lalele. costum national norvegian CEl mai de Elita hotel al orasului aranjament floral la intrarea intr-o casa privata. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Vicky 1 2942 postări Raportează post Postat Ianuarie 4, 2008 piata de flori OSLO Nord See salad. Palatul Regal Vis-a-vi de Palat. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Vicky 1 2942 postări Raportează post Postat Ianuarie 4, 2008 Localul unde se inmineaza anual PRemiul Nobim pentru Pace. View de la cafeneaua de la ultimul etaj de la hotelul Radisson. Ne-am intilnit in Oslo cu o cunoscuta de pe net ,ce comunicam de mai mult timp,ea e din MD casatorita cu local,ei au fost ghizii nostri si le multumim mult.Ne-au aratat locurile turistice din Oslo.acesta e un parc udne sunt multe statuii vestite,loc de atractie turistica,statuiile sunt dotate cu cameri ascunse,sisteme anti firt caci valoreaza foarte mult. statuii de genul atsa sunt extrem de multe,dar nu le-am fotografiat pe toate.. Tot orasul vedeam mult tineret ce purtau asa fel de pantaloni rosii ,glabeni sua verzi,Prietenii nostri ne-au explicat ca ultima clasa de liceu inainte de examenul de bacalaureat(sau examen de maturitate cum numesc ei),toti elevii porta asa pantaloni: rosii- de la profil real,galbeni,verzi de la celelalte.ca sa ii cunosca lumea:) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Osetrina 25 2222 postări Raportează post Postat Ianuarie 4, 2008 Спасибо, порадовала. У меня подружка поселилась в Осло, такой красоты я от неё не получала. У них такие прикольные национальные женские головные уборы, не смогла разобрать - это наушнички или квадратные чепцы? И статуя двух мужчин меня смутила - наверно она всё-таки символизирует братскую взаимовыручку и поддержку... Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Vicky 1 2942 postări Raportează post Postat Ianuarie 5, 2008 Ne-am uitat acum impreuna cu sotul meu la fotografiile care le-ai postat.Sunt foarte frumoase. E adevarat ca in tarile nordice oamenii par a fi "suparati" ? Citisem undeva ca rata de depresie cea mai inalta e acolo? Aceasta ar fi cauzata se pare si de lipsa razelor solare la anumite perioade Tie cum ti-a parut? Oamenii sunt diferiti peste tot zic eu,dar daca sa facem o generalizare,nu i-asi numi suparati ci retrasi,distantati un pic.Nu poti compara obiceiurile si oamenii de la nord cu cei de la sud(de ex.Italia,Spania etc).Sunt foarte educati in general,linistiti,pu nctuali,corecti in actiuniile lor atit la serviciu ,cit si public. De soare,da duc lipsa,dar avind un nivel de trai inalt nu e problema pentru ei,calatorec des in tarile exotice si isi recupereaza doza de soare. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Diana 0 2143 postări Raportează post Postat Iulie 16, 2011 17 mai - Ziua Nationala a Norvegiei Familia regala Strada Karl Johans Gate - principala atractie turistica din Oslo. A fost numita in cinstea regelui Suediei si a Norvegiei (1852). Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
IriskaRediska 0 64 postări Raportează post Postat Ianuarie 12, 2014 Мы в июле собираемся в Норвегию в отпуск, кто-то может подсказать интересные туры? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
помидорка 6 1457 postări Raportează post Postat Ianuarie 12, 2014 Ой красотаааааааааааааааа!!!! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri