Tancik-titancik

Durere de dinti cind e febra

Postări Recomandate

Tancik-titancik

Buna ziua, copilul are 2 ani si 6 luni am avut o angina saptamina trecuta si la febra inalta el plingea ca il dor dintii din fata, primii 4 de jos, medicul de familie a spus ca e problema in dinti.

Noi am fost la stomatolog vara pentru gradinita, el atunci poate avea vreo citeva puncte negre, dar medicul nu ne-a spus nimic. Noi atunci spalam dintii numai cu periuta. Apoi au inceput sa apara tot mai multe puncte si noi am trecut la spalatul cu paste de dinti, dar situatia nu s-a inbunatatit apareau tot mai multe puncte.

Acum iarna iara am fost la consultatia stomatologului, la care a spus ca e un fel de reactive a salivei si se face asa piatra neagra. Ne-a spus sa venim vara daca dintii se vor strica mai tare ne va plomba (vom avea 3 ani), dar daca nu ne va arginta.

Ce ne recomandati sa asteptam sau sa cautam alt specialist?

 

Multumesc anticipat

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Taisafinscaia

Buna seara!este complicat de a face diagnosticarea doar din acuzele prezentate,caci poate fi orice,de la carie pina la depunere sedentara.Una e cert,vizita la un stomatolo pentru copii este necesara in timpul cel mai apropiat pentru o consultatie,dianosticare si tratament dupa necesitate.Succese!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.