MysteryGirl

Aparitia Petelor Sure Pe Dintisori

Postări Recomandate

MysteryGirl

Dna Ludmila Buna ziua! avem asa o problemuta...De vreo 3 saptamini am inceput a primi preparatul Hemoglovit Plus. si iata au inceput sa apare unele pete sure, inca nu sunt negre, pe dintisorii din fata, si sus si jos...ii spal activ dintii practic dupa fiecare administrare a preparatului si oricum petele sunt...Spuneti-mi va rog, aceasta e doar o pigmentare a dintilor sau poate fi si ceva mai grav? daca e doar pigemntare, poate trece de la sine, spalind regulat dintii sau nu? si cit e de periculos acest fapt? sa mai continui administrarea preparatului sau nu? mie frica sa nu stricam dintii si mai tare...mersi mult de ajutor si cer scuze de atitea intrebari :girl_haha:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Taisafinscaia
Dna Ludmila Buna ziua! avem asa o problemuta...De vreo 3 saptamini am inceput a primi preparatul Hemoglovit Plus. si iata au inceput sa apare unele pete sure, inca nu sunt negre, pe dintisorii din fata, si sus si jos...ii spal activ dintii practic dupa fiecare administrare a preparatului si oricum petele sunt...Spuneti-mi va rog, aceasta e doar o pigmentare a dintilor sau poate fi si ceva mai grav? daca e doar pigemntare, poate trece de la sine, spalind regulat dintii sau nu? si cit e de periculos acest fapt? sa mai continui administrarea preparatului sau nu? mie frica sa nu stricam dintii si mai tare...mersi mult de ajutor si cer scuze de atitea intrebari :blush:

Buna ziua!Nu Va faceti griji majore,nu este decit o pigmentare caracteristica administrarii preparatelor cu continut sporit de fier,Fe.Dupa incetarea administrarii preparatului,pigmentatia nu se mai inteteste.Daca nu se curata cu remediile de acasa,puteti face o vizita la stomatolog,pentru a curata dintisorii.Administararea preparatului nu o interrupeti,daca este preparatul indicat de medic.Incercati sa administrati preparatul prin pai,daca este in forma lichida,asta ar proteja contactul cu dintii.

Succese si dinti sanatosi! :spiteful::blush::raduga:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
MysteryGirl

Dna Ludmila multumesc foarte mult pt raspuns. m-ati mai calmat putin. preparatu este indicat de medic, asa ca continuam mai departe sa il primim(noi cu paiul si il administram), insa as vrea sa va mai intreb: dupa ce vom termina administrarea lui, sunt sanse sa se curete dintisorii de la sine, adica spalindu-i in continuare cu periuta si pasta. eu as veni la stomatolog, dar fetitei mele ii este groaznic frica de medici, e un stres foarte mare pt ea cind vede medicu in halat alb, chiar cum intra in cladirea spitalului se incep problemele...asa ca as vrea sa vad daca e posibil sa ne descurcam si singure cu aceasta mica problema...mersi mult inca o data, si scuze de deranj.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Taisafinscaia

Nu pot sa Va garantez suta la suta ,ca veti reusi singuri acasa sa-i curatati.Daca nu-veniti la stomatolog si incercam sa rezolvam ceva.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
MysteryGirl

ok,....vom termina cursul si apoi vom incerca...mersi frumos p ajutor!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.