Vizitator kids

Depresie De Dupa Divort

Postări Recomandate

Vizitator kids

am divortat... si in curind trebue sa primesc divortul. nu jelesc ca am facut acest pas si nici nu mas mai intoarce inapoi. dar acum ma simt depresiva, nu pot face nimic, ma gindesc doar la ceea ca am fost inselata. dupa divort aflu multe detalii despre sot ca ma insela, ca cumpara cadouri pentru EA, ceea ce nu a facut pentru mine in timpul casatoriei, ca este indragostit pina peste cap, O duce printre cumatrii nostri si se lauda la toti cit de fericit este. Este indragostit ca la 16ani. Deacum sa facut prieten si cu feciorul ei. il aduce pe terenul de fotbal, dar pe copilul lui il tine acasa. Dar cel mai tare il socot de un mare potlogar, ca atunci cind eram casatoriti inca, ei au fost impreuna la mare :unknw:

 

De ce? pentru ca ea este frumoasa, dar eu nu, acesta a fost raspunsul lui la intrebarea mea, pentru ca eu sunt casnica, dar cu EA se distreaza. ca el este tinar si nu are de gind sa stea la fundul meu.

 

cum sa trec peste toate astea? uneori imi vine sa vorbesc cu EA, sa o intreb cit e de indragostita, dar pentru ce sa ma umilesc? VREAU SA TREACA MAI REPEDE TOTUL !!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
flirty

очень вам сочувствую... не тратьте свою жизнь и время на мысли о них

постарайтесь не узнавать ни какую информацию об их отношениях - где они? что делают? как живут? это же все приносит только БОЛЬ

желаю вам побыстрее справиться с этой ситуацией и начать новую жизнь!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Радуга

к бывшему мужу есть еще чувства?

сколько вы были вместе?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Хельга

Автор все пройдет и это тоже...у меня не было депресии я ликовала что освободилась...как в той песне знаетет Я свободееееен....:)

 

Депрессия у вас скорее всего не из-за развода а по поводу того как он к вам относился...потому что вас предали..

 

Эмоции улягутся ...года через 3 по опыту своему знаю...

То что он кинулся на красоту,развлечения..это говорит о том что он очень заматериализованный человек и для него внешность самое главное...не переживайте что упустили такое ибо вы ничего не потеряли а наоборот спасли свою жизнь..представте себе вы бы это обнаружили когда вам было бы за 40 что вы ну очееень разные и что жизнь начинать сначала....так что Празнуйте мой вам совет...вы СВободны... чтобы начать жизнь с чистого листа, не наступить на те же грабли ( ибо подобное притягивает подобное вы же его таким притянули..поработайте над собой,уделите душевной стороне внимание,пригласите в вашу жизнь ВАШЕГО принца когда устаканится все когда вы будетет готовы и все у вас будет хорошо ...поверьте не вы первая не вы последняя к сожалению или кому -то к радости :)

я желаю вам покоя в душе тепла и гармонии в сердце.....

погрустите и и одним утром поймите что вы безумно счатливы и весь мир у ваших ног...Удачи вам!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Пчела

Согласна с Очаровашкой, не стоит узнавать новости об этой парочке. а вообще, не известно кому еще повезло. Скажите спасибо что Вы узнали о его предательстве сейчас, пока вы молода и красива. Если он так не считает, то он просто дурак, раз кидается только на внешнюю упаковку. Сейчас вам нужно немного погрустить, а через денек два пойти и познакомиться с кем нибудь, завести маленькую интрижку, пофлиртовать. У женщины в этот момент совсем по-другому блестят глаза. И главное: полностью забыть об этом мужчине. Он вас не заслуживает. Потом поймет что он потерял. Но вам уже будет все равно...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
delia

El o data in plus este un potlogar pe motiv ca dupa toate kite v-a facut, pe de asupra inca mai incearca sa faca in asa mod ca sa va simtiti si coplexata. Nu cred ca are rost sa vorbiti cu ea, prea multa cinste si onoare le oferiti la ambii. Sunt sigura ca peste ceva timp o sa-i lipsiti mult, pentru ca in viata nu e suficient sa fii frumoasa, mai este nevoie si de alte calitati si dupa cum se stie, mai devreme sau mai tirziu euforia trece si incepi a te trezi la realitate si pe linga frumusete mai ies la iveala si alte laturi nu tocmai pozitive. O data in plus ati avut ocazia sa va convingeti ca sotul pe care l-ati avut e cea mai mare greseala din viata dv-stra si este o mai mare greseala sa va lasati influentata de argumentele lui tupeiste si nerusinate pentru care a ales-o pe ea. Sunt sigura ca sunteti o femeie frumoasa si cu multe calitati, iubitiva propria persoana, capul sus si nu va lasati influientata si complexata, inchideti fila si nu priviti in urma, incepe o noua viata si va asigur ca adevaratul barbat care o sa va aprecieze si o sa va iubeasca va asteapta. Totul inca urmeaza sa se intimple, conteaza sa va debarasati de aceasta situatie si sa aveti mai multa incredere in propriile forte, faceti totul ca sa va gasiti echilibrul, acordati mai multa atentie propriei persoane si incepeti a va iubi si sa stiti ca sotul dv-stra va ataca cu astfel de argumente doar pentru a se indreptati in propriii ochi, pentru ca este un lash, pentru a arunca vina pe care probabil o simte in adincul sufletului(sper)asupra dv-stra, ca sa va simtiti vinovata de cele intimplate, asa procedeaza majoritatea barbatilor fricosi si meschini la suflet, un barbat adevarat nici o data nu ar proceda astfel! Va doresc sa va gasiti linistea si echilibrul sufletesc si sa intilniti adevaratul barbat care sa va faca fericita si sa va simtiti cu adevarat femeie si sunt convinsa ca asa va fi!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
purple

sunt deacord cu cele spuse mai sus!

Nu va irostit timpul ca sa intelegeti cine?de ce? etc. Nu se merita! nu Va merita! Acordati mai mult timp Dvs si copilului si veti vedea ca totul va fi bine.

 

Iar fostul sot o sa-si aminteasca si o sa regrete de ce a facut, doar ca va fi tarziu!

 

Savurati viata, caci este atat de scurta!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator kids

va multumesc pentru sustinere. eu incerc sa fiu tare si sami fac planuri pe viitor. am sa incerc sa nu ma mai cert cu El si nici sa aflu detalii despre relatia LOR. pentru ca depresia aceasta a aparut dupa ce am aflat atitea detalii. numi inchipui cum se simte EA cind stie ca din ca din cauza ei sa destramat o familie, ca pentru EA el se dedica mai mult decit pentru propriul copil. cred ca se simte invingatoare, dar poate nici nu se gindeste , doar sint in al saptelea cer de fericire.

 

sunt sigura ca dragostea lor va trece cum a trecut si a mea, si atunci vom vedea cum se vor discurca in "bitovuha".

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
marissa
numi inchipui cum se simte EA cind stie ca din ca din cauza ei sa destramat o familie, ca pentru EA el se dedica mai mult decit pentru propriul copil. cred ca se simte invingatoare, dar poate nici nu se gindeste , doar sint in al saptelea cer de fericire.

Chiar credeti ca ea se gindeste la aceasta...?

Si nu mai scrieti EA ca ii dati o prea mare importanta. E doar o simpla amanta, cel putin a fost o perioada si nu cred ca majoritatea oamenilor (femei sau barbati) ar putea respecta o femeie care si-a permis sa fie amanta. Intr-o zi si sotul Dvs va intelege asta...

In ce sa fie ea invingatoare? In divortul pe care si Dvs l-ati vrut? Cred ca sunteti mult mai invingatoare ca ea :)

Aveti un copil, asta e minunat! Ginditi-va la el si la viata voastra in doi in continuare.

Timpul le rezolva pe toate, ceea ce suferiti acum peste o perioada va va parea doar un vis urit.

Capul sus si numai bine!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Cosinzeana

doamneeee...... cit de potlogari pot fi barbatiii!!!!!!!!!!!!!! offfff!!!!!!!!!!!!!!!!

autorului: fiti puternica, faptul ca s-a purtat cu dvs in alt fel - nu inseamna ca meritati mai putin - pur si simplu nu este El сel care merita sa fie linga dumneavoastra!

 

straduiti-va sa nu "aflati" noutati despre relatia lor - va traumati mai tare!

i-mi inchipui cite nopti nedormite si plinse a-ti avut - dar Ei nu merita lacrimile dumneavoastra!

fiti puternica pentru copilul pe care il aveti - acum si intotdeauna , anume copilasul va fi omul numarul unu in viata - nu va pierdeti cu firea - fiti puternica pentru copil , macar.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
TipTop

Indradevar bucurati-va de viata ca meritati si ginditi-va numai la bine , nu se sti cit va dura gragostea lor daca va parasit pe dumneavoastra cu un copil ( care este a lui) nu o va parasi si pe ea mai tirziu . lacrimile dum o sa o sa ajunga undeva fiti sigura de asta

.

Editat de TipTop

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Fericire

E dureros... Dar in viata se pot multe intimpla...

Insa faptul ca el nu-i acorda suficienta atentie si dragoste copilului sau, da, e purcelush (sa nu zic mai dur). Totusi le este usor unor barbati sa-si creeze repede alta familie, iar de precedenta nici macar sa-si aminteasca :girl_in_love:

 

Dar nu te distruge si nu tine minie pe ei (e greu, dar e posibil), cat mai repede vei uita de tot ce a fost, cu atat mai repede iti vei gasi fericirea. Si vei vedea ca totul va fi :acute::girl_in_love:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator kids
к бывшему мужу есть еще чувства?

сколько вы были вместе?

7 лет вместе, а в браке 5 лет

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Гость_Ангелочек_*

Драгоценная моя, могу присоединиться к вам я была почти в такой же ситуации, так что знайте вы не одна.

Во-первых, поплачьте сколько влезет,потом поймите, что ЭТО ПОБОЛИТ И ПЕРЕСТАНЕТ,как любая другая боль.

Во-вторых, станьте трезво оценивать ситуацию, что если он так себя ведет, значит вы чего-то недосмотрели в его качествах, и ответьте себе на вопрос, а вашему ребенку такое подлое существо нужно рядом? А то ведь в будующем еще не известно, на что оно еще могло пойти.

В-третьих, в таких ситуациях мы больше жалеем себя, что мы хорошие, а они плохие и как только они могли с нами поступить. Перестаньте жалеть себя, ведь жалость к себе удел слабых, а вашему ребенку вы нужна сильная как личность, чтобы и он смог вырасти нормальным человеком.

В-третьих, не нужно думать слишком много о них, потому что в жизни есть закон Божий "что посеет человек, то и пожнет", и это даже не кара, а просто последствия человеческих поступков и решений, и та женщина если сеет горе, то и пожнет горе, а он скорее всего ни с чем и останется в этой жизни, и на старости лет без зубов и больной припрется к вам. Главное придерживаясь этого закона не отвечайте им злом, а только добром, так говорит Бог, соберете им на голову горящие угли.

В-четвертых, не торопитесь искать никого, все что ваше отложено уже для вас.

Я желаю вам скорейшего внутреннего выздоровления, вы уже нужны своему ребенку.

P.S. И не пишите больше о них с большой буквы, разве они такие важные люди для вас?

Ищите Бога, молитесь и Он дает утешение, какое не даст никто из друзей (проверенно на себе).

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Гость

а может ему отомстить както ?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
olya
а может ему отомстить както ?

În niciun caz! Această pagină trebuie întoarsă. Acum sunt alte priorităţi în viaţă, mult mai importante decât fostul şi amica sa. În primul rând - Tu şi Copilul Tău, serviciul şi timpul Vostru liber.

Persoana îndrăgostită va pluti ca pe nori doar o vreme, apoi se vor domoli sentimentele, se vor calma hormonii şi ce va face nemernicul? va căuta o nouă pasiune???

Fericirea ta te aşteaptă, iar pentru ca s-o găseşti, trebuia să treci peste aceste clipe neplăcute. Multă baftă!!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
bonnyblue

el sa nu uite ca frumusetea fizica e trecatoare, si e mult mai importanta frumusetea launtrica. cit despre ei, nu poti sa-ti construiesti fericirea , pe scirba cuiva.

Odata si odata, ecoul se va intoarce.

Editat de bonnyblue

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Five
Chiar credeti ca ea se gindeste la aceasta...?

Si nu mai scrieti EA ca ii dati o prea mare importanta. E doar o simpla amanta, cel putin a fost o perioada si nu cred ca majoritatea oamenilor (femei sau barbati) ar putea respecta o femeie care si-a permis sa fie amanta. Intr-o zi si sotul Dvs va intelege asta...

In ce sa fie ea invingatoare? In divortul pe care si Dvs l-ati vrut? Cred ca sunteti mult mai invingatoare ca ea :)

Aveti un copil, asta e minunat! Ginditi-va la el si la viata voastra in doi in continuare.

Timpul le rezolva pe toate, ceea ce suferiti acum peste o perioada va va parea doar un vis urit.

Capul sus si numai bine!

 

+100! s-a demonstrat deja pe ff multe cazuri!

 

a pacatuit si pacatuieste el, va raspunde pt tot. nu dvs o sa il pedepsiti sau noi il vom judeca, ci Domnul, iata gandul asta trebuie sa fie cel m important acum. dragostea adevarata nu trece! daca nu este legatura aceasta atunci barbatii si femeile recurg la astfel de pacate...

 

nu cred ca el va dori sa se recasatoreasca, desi nu e exclus. sa tineti minte, cand o femeie are relatii cu un barbat casatorit, intotdeauna va ramane pe locul doi, va avea mereu frica ca nu cumva si pe ea sa o insele! mai ales ca daca are un copil e clar ca e divortata, deci e vai de capul ei, trebuie sa aveti doar mila de ei, caci sunteti ff curata si corecta!

 

cand va intalniti cu cineva care va spune despre ei, nu ii ascultati, caci asa oameni evident ca nu va vor binele, daca va spun detalii ce va ranesc.

 

daca va intalniti cu el, atunci fiti cea mai buna, cea mai blanda ca sa inteleaga la momentul potrivit ce mult a gresit sa faca ce a facut!

 

cu ea nu merita nici de vorbit la tel, cu atat mai mult de intalnit. ea e o amarata, el e cel responsabil, dar nu trebuie sa va razbunati, facand bine se intoatce insutit binele! :laught1:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
purple
P.S. И не пишите больше о них с большой буквы, разве они такие важные люди для вас?

total deacord, nu trebuie sa-i onorati!

 

Incercati sa cititi istorioara-mie mi-a placut :)

(ТЫ УШЕЛ - И Я ОБРАДОВАЛАСЬ http://masters.donntu.edu.ua/2008/feht/sazanova/ind/ind.htm)

Editat de luminella

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
AmarettKa
cand va intalniti cu cineva care va spune despre ei, nu ii ascultati, caci asa oameni evident ca nu va vor binele, daca va spun detalii ce va ranesc.

+1 Si inca v-as sfatui ca atunci cind cineva din cunoscutii vostri comuni, cumatri etc. incep sa va povesteasca despre ei, mai bine deodata spuneti-i ca nu va intereseaza nimic absolut despre ei si rugati-i sa nu va impartase asemenea noutati si detalii.

 

Cel mai bine sa o rupi cu totul, odata ce te-ai despartit. Nanasii mei anul trecut tot au divortat si a fost o perioada foarte grea. Nasul meu deseori se interesa de ea, incearca sa discute despre ea cu mine, iar eu deodata rupeam..ii spuneam ca mai bine in genere sa uite de existenta ei si sa nu se intereseze deloc despre viata ei.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum