Vizitator Гость

De Ce Barbatii Nu Pot Conduce Cu Instinctele Lor

Postări Recomandate

Vizitator Гость

Sint casatorita de 10 ani,rezultatul dragostei noastre sint doua fetite.Am trait si am infruntat multe greutati impreuna cu sotul numai datorita sustinerii recioproce.Cu 1 an in urma am aflat ca sotul meu are amanta de 2 ani,am trecut printr-o perioada foarte dificila,am descoperit multe lucruri la care nici nu ma-m putut gindi ca el e capabil la asa ceva.Am aflat cum s-a purtat cu ea,si am ramas socata deoarece cu mine nu s-a purtat niciodata asa de bine.Dupa aceasta au urmat un sir de scuze si promisiuni pe care le-am crezut,si l-am ertat.DAr acuma dupa 1an de zile inteleg ce gresala mare am facut,el se poarta mai rau de kit inainte,permanent ma compara cu cineva si se poarta de parca tare ma uraste.La mine se strecoara gindul ca iara ma inseala,dar nici nu pot vorbi cu dinsul pe tema aceasta deodata se innerveaza si totul se termina cu sfada la care eu sint vinovata.Acuma nustiu ce sa fac,sint singura nici nu indraznesc sa ma pling cuiva,deoarece toti ma avertizau ca asa o sa fie numai eu nu credeam.Am scris pentru fetele ce vor intilni in viata asemenea situatii,sa nu credeti in schimbari si in promisiuni-un barbat adevarat mai bine dekit cu sotiea lui nu se va comporta cu nimeni si nu va permita sa se intinple o situatie similara.Numai un om slab poate sa neglijeze cu dragostea oamenilor ce il incunjoara.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
klara

автор, держитесь. это пережить трудно. нет, не трудно - не знаю такого слова подходящего. невозможно осознать, что столько лет доверия и любви были фарсом. и даже дети не повод для него держать свои инстинкты в узде. мерзко все это. поверьте, проидет и это. сил вам побольше.

Editat de klara

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Радуга

какие у вас отношения с мужем? в чем его роль и обязанности в семье, как мужа и отца?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Гость

In familie e un tata care isi iubeste copiii,dar ca sot e rece,si sever.Permanent stau cu frica ca ceve nu o sa fac cum trebue,sau o sa spun o vorba la care neaparat o sa aiba un raspuns jignitor.Are un caracter greu de suportat,nici odata nu vede pozitivul in om,ci negativul si se starue sa accentueze numai raul.Ertare foarte rar kind isi cere el se socoate nevinovat,toti prietenii si ea indepartat asa.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
radazavas

Я так понимаю, вы продолжаете жить вместе? И развода Вы не хотите? Или есть причины, которые от развода Вас удерживают?

 

Я сейчас из последних сил сдерживаюсь от выражения всех эмоций на этот счёт. Муж прочитал и сказал: "Мерзость какая..."

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Diana

Daca va puteti intretine, fugiti de el. Doar cind va va pierde, va intelege ca nu v-a pretuit indeajuns...

Eu nu as rabda asa porcarii...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Fericire

Mdaa... Eu am inceput sa citesc si mi s-a parut ca citesc istoria unei cunostinte de-ale mele - exact ce scrii, a indurat si ea, si indura pina acum, numai ca acolo mai sunt si alte maruntaie care servesc ca obstacol in viata lor de familie.

 

Asa tip de caracter e foarte si foarte greu sa-l schimbi sau sa influientezi cumva... Astea sunt mereu nevinovati, atotputernici si tare desinestatatori... insa numai dupa plecarea sotiei, sau divort - ei se adeveresc a fi foarte slabi si neputiinciosi.

 

Cred ca i-ai intrat prea mult in voie si plus la toate, el te-a distrus moral ( asta fac doar cei slabi si fricosi) ei subordoneaza femeia si o nimicesc moral, ca ea sa nu mai poata vre-o data sa-i reproseze ceva, sau Domne fereste sa fie mai presus ca el.

 

Sincer, nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar sunt sigura ca in primul rand TU tre sa stii ce vrei, sa-i spui verde in ochi despre asta si apoi sa actionezi. Viata e prea scurta ca sa induri asa ceva.

 

Cineva mi-a zis ca " Femeia, in casatorie, trebuie sa infloreasca, ci nu sa se ofileasca".

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
mama

of la mine tatal meu este asa gen de barbat a distruso pe mama moral cit a putut. nu avea dreptul sa scoata vreo vorba nu lua niciodata decizii nu participa la nici o hotarire, nu iesea dupa poarta nu avea prietene nu se intilnea cu nimeni. de cite ori se ducea la piata dupa cumparaturi tata ii dadea bani fix atitea citi ii trebuiau caci tata stia toate preturile era imposibil sa bei o sticla cu apa sau nici nu mai zic de inghetata sau doamne fereste de ciocolate, zicea ca astea sunt prostii si doar ii faci cu bani pe cei care le produc. de haine nici nu mai vorbesc ca mai mult de o fusta si o bluza (folosite la toate ocaziile) nu a avut niciodata si in rest 2 halate. in casa intrau numai prieteni deai lui si cit stateau ei la discutii mama imbla in jurul lor sii deservea dar de stat la masa nu statea nicicind si tata nu se sfia nicicind sa o injoseasca ba chear din contra i se parea ca pare mai puternic in fata prietenilor ca uite ce barbat e el cum femeea il asculta.de fiecare data cind ceva nui placea(dar asta era la fiecare 20 de minute)o numea pe mama cum ii venea lui. si comportamentul acesta il avea luind in vedere faptul ca nu serveste alcool de fel adica pe capul treaz.

ca tata cu noi se comporta normal, ne controla temele, avea grija unde ne ducem cu ce ne ocupam adica nu era indiferent niciodata, DAR cum e pentru copil sa traiesti in asa anturaj permanent??? sa auzi mereu cum e injosita mama nu mai zic de ce exemplu se da la copil caci mai ales daca e baiat pe viitor in familia lui va fi la fel ca copilul asta a vazut si asta crede ca este normal. sasi ceara scuze de ceva ? ---------niciodata nu are in genere asa cuvint in vocabular.

cind am crescut fratele ca fiind baiat a inceput sai tina apararea mamei sii facea observatii mai apasate tatei. si ce credeti ca ia raspuns tata?

-din cauza voastra (A COPIILOR) nu am trait viata eu cum am vrut

deci am inteles ca a vrut sa plece ca chipurile se mai invirteau si fete mai frumoase in jurul lui dar din pacate el avea copii, si nu a putut divorta.

cind auzi de la tata tau ca iai fost o piedica toata viata........mai bine divorta atunci. si cred ca mama inghitea tot numai sa nu se duca, probabil se temea ca nu se va descurca, sau ca va ramine singura nustiu...

tin minte ca cind eram in clasele mari 10, 11 deja la fiecare nemultumire dea lui ne atingea si pe noi copiii mereu zicea: cind oi scapa eu de voi? cind vati duce sa nu va mai vad? sii zicea mamei : dupa ce se casatoresc sa pleci si tu sa nu te vad.

eu nu pot si nici nu vreau sami inchipui cum a putut ea rabda atitea ani ce era in sufletul ei ???

dar luind in vedere timpurile tot mai grele din ultima vreme necesitatea de bani a devenit tot mai mare si e tot mai greu sai cistigi. eu eram casatorita de mai mult timp si in curind trebuia sa se casatoreasca fratele si tata in fiecare zi ii tot zicea mamei ca dupa nunta sa plece, dar avea multe planuri de renovare a casei, reparatie, mobila noua vroia si mia zis sai caut mamei so trimit peste hotare ca sa cistige bani pentru acestea, adica vroia sa ramina in curat si in conditii bune dar pentru astea sai faca bani mama...

in fiecare zi ma suna si ma teroriza cu intrebari de genul "ai gasit ceva" eu insa nici nu cautam ca nu aveam de gind sa o trimit undeva. intro zi ma suna simi spune ca pleaca ca au gasit ei cum si ca eu nu sunt buna de nimic si nu am fost in stare sa fac ceva ca sa plece. la rutiera cu care a plecat am duso eu cu sotul ca a plecat cu acte legale, si cum a ajuns acolo ia sunat tatei care ia facut o lectie de ce a ajuns tocmai simbata ca rutiera trebuie sa ajunga vineri seara ca inseamna ca ea ascunde ceva si tot asa .... peste o saptamina o certa de ce inca nu are de lucru (a trimiso cu 300 de euro in buzunar ca cind am aflat credeam ca nustiu cei fac ) de parca este asa de usor sa te angajezi fara sa cunosti limba intro tara straina. nici nu ia dat prin cap sa intrebe daca are ce minca sau din ce plati gazda ca sa doarma cind ia sunat si ia zis ca sa angajat pentru toate zilele in afara de duminica ca sa aiba zi de odihna el ia zis : teai dus sa faci bani sau sa te odihnesti?

si cite si mai cite ii zicea la telefon... si mama ia spus exact citi bani face ca lui si asa ii pareau putini nu inca sai mai spuna o suma mai mica si ia spus cit da pe gazda pe transport, si el ia lasat inca 80 de euro de mincare si restul trebuia in fiecare luna sa il trimita lui ca ea nu avea nici bani de telefon sami sune

pina intro zi ia mia sunat simi spune ca iar a certato ca bani sunt putini ca de ce nu ia sunat ieri si prostii din astea...nu am mai putut si iam zis sa nui mai sune sa uite ca exista, zic: esti departe, nu depinzi de nimeni, copiii sunt fiecare la casa lor(fratele traia aparte) ce te tine de el cit o sa mai suporti toate astea?pentru ce te tii de el sau vreai sai trimiti bani sa faca reparatia tot ce vrea el pe spatele tau si dupa, nici la poarta sa nu te primeasca?

fratele ia zis la fel stai acolo cit vrei dupa o sa stai la noi la cine o sa doresti. dar mama continua sal sune dupa putin timp tata ia zis ca sal sune numai cind trimite banii da asa sa nul deranjeze. mama ma suna simi spune, eu ii spun ca tiam zis sa termini cu astea sa nui mai suni dar ia imi zice ca poate e suparat pe ceva si ar fi bine sai caut o foaie la vreun sanatoriu ca demult nu a fost si ca ea imi trimite bani pantru asta.

zic: mama nu te supara dar cred ca ai innebunit , zi ce vrei dar eu sa nu te mai aud cai suni .de atunci nui mai suna, nu au vorbit niciodata si nici nu sau vazut au trecut 4 ani mama sa deprins acolo noi cu sotul am fost la ea in ospetie si numi venea sa cred parca e alt om are si garderopa mai bogata si principalul ca conduce ea cu viata ei e multumita si nui vine sa creada ca a trait atitea ani mai rau ca la inchisoare ca chear si acolo ai careva drepturi si iti poti expune nemultumirile dar ea nici asta nu avea.

cu tata clar ca a fost greu la inceput mai ales cind sa terminat luna si banii nu au venit ma suna in fiecare zi numai eu stiu cite am auzit de la el si cind a vazut ca a ramas fara reparatia si mobila dorita .... mia facut multe zile fripte dar eu am trecut peste toate. peurma imi reprosa ca e singur ca nu are cine face o curatenie, la care iam zis: parca zi*ссылка* cind o sa scapi de noi? au plecat toti nu te incurca nimeni acum de ce nu mai esti multumit?

dar intrun tirziu cind a vazut ca nu are incotro ca o sa ramina si fara copii daca se comporta tot asa ?(ca devenea deja insuportabil sa asculti toate injuriile lui, si am inceput sal evitam cu fratele ii sunam tot mai rar de vizitat si mai rar) sa mai schimbat, sa inpacat cu ceea ce este a inteles ca mama nu o sai mai faca toate capriciile lui si ca ea tot este un om viu si are suflet nu pomineste deloc de ea nu mai injura deja din barbatul care se considera atotputernic asupra sotiei sale sa transformat in unul care se teme ca nu o sai deschida nimeni usa.

 

am scris atitea ca sa vedeti ca asemenea barbati nu se schimba niciodata si faptul ca va temeti sa nu ramina copiii fara tata nu tot timpul este corect. copiii au nevoie de parinti fericiti dar cind vad zi de zi ca tata isi bate joc de mama???? este un proverb: omul care tia dat o data cu piciorul o sa o faca si a doua oara fara sa mai ezite. si faptul ca sia cerut scuze sau ca promite ca nu o sa mai faca nu inseamna ca chiar asa o sa fie. daca se vede clar ca nu se mai poate schimba nimic spre bine in familie atunci eu cred ca e o crima in potriva ta personal sa continui sa rabzi asa si nici copiilor nu le va prinde bine o astfel de familie chear daca el este tata lor.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
vero_veronika

Draga autor, eu sunt o feminista convinsa. Ce as face eu sa eu - Tu-i-as plati-o cu aceeasi moneda. Mi-as gasi un amant si gata. As fi fericita, as face ce vreau eu fara sa imi pese de ce va zice el. Eu sunt independenta financiar de sot si daca si tu esti la fel- atunci esti libera. LIBERA sa fii fericita. Copilul este motiv sa ramai langa el, dar daca el te tortureaza psihic asa cum o face, copilul v-a intelege si v-a suferi odata cu tine. Arata-i ca esti om integru fara el. Nu esti sluga lui. NU mai fa nimic pentru el.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Dika

Mda, trist si dureros. nu stiu daca asteptati un sfat, banuesc ca doar ati vrut sa vorbiti cu cineva. fetele corect au scris - nu se schimba ei. sunt situatii cand omul greseste si atunci merita o a doua sansa, dar o relatie de 2 ani este o alegere constienta. si probabil ca situatia il aranjaza si nici nu vrea sa divorteze. se simte bine asa cum este. acum tre sa vedeti ce e bine pentru dvs. acum aveti o familie (sau aparenta ei) si o stabilitate poate materiala si un sot de care nu sunteti multumita si sunteti cu sufletul neimpacat. sau puteti fi fara familie, sot si cu unele greutati dar impacata sufleteste. nimeni nu va va judeca alegerea, e viata dvs si trebuie sa o traiti asa cum va place si va este comod. eu va doresc forte sufletesti sa treceti peste aceasta etapa din viata si va simtiti in armonie cu sine insusi!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Гость

Intradevar aveti dreptate am kiteva pricini care i-mi opresc pasul acesta de al lepada;Parinti nu am,au decedat iar in casa parintilor traeste fratele cu sotia lui-nu pot lua fetele si sa plec pe drumuri,si nici sa le despart de tatal lor nu pot ele foarte mult il iubesc.Si mai am o pricina-sint insarcinata cu al 3 copil,astept un baitel.Sotul foarte mult i-si dorea si cu greu dar m-am hotarit(pe atunci relatiile erau bune,el se simtea vinovat de ceea ce s-a intimplat)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Гость

Raspuns pentru Mama

Da,tirziu dar am inteles si eu lucrul acesta,dar totdeauna astept poate are sa inteleaga odata si odata.Ma agati de momente si imi pare ca o sa se schimbe(chind se duce la prieteni si vorbesc de mine ei ma lauda,si atunci vine acasa si e alt om)dar aceasta e foarte rar deoarece nici prieteni nu prea are cu caracterul lui ea indepartat pe toti.Daca nu era sarcina,daca stieam ce ma asteapta acuma plecam si eu undeva departe la lucru fara careva ezitari cu atit mai mult ca avem si noi probleme cu banii,dar acuma nu pot face nici un pas trebue sa le indur pe toate,numai ca nustiu kit o sa am putere.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
olya

Dragă oaspete, tu alegerea ai făcut-o deja... eşti însărcinată cu al 3-lea copil, din câte scrii, pentru că soţul şi l-a dorit mult... ştii că nu vei pleca nicăieri de la el, cu toate că te înjoseşte... Şi ştii că nici el nu se va schimba, vorba ceea - "La începutul căsătoriei femeile speră că bărbaţii se vor schimba, iar bărbaţii - că femeile vor rămâne aşa cum sunt..."

Diferenţa între tine şi soţ este că el trăieşte pentru sine, iar tu pentru el. Rămâne să-ţi schimbi priorităţile şi să mergi înainte.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
vero_veronika
Dragă oaspete, tu alegerea ai făcut-o deja... eşti însărcinată cu al 3-lea copil, din câte scrii, pentru că soţul şi l-a dorit mult... ştii că nu vei pleca nicăieri de la el, cu toate că te înjoseşte... Şi ştii că nici el nu se va schimba, vorba ceea - "La începutul căsătoriei femeile speră că bărbaţii se vor schimba, iar bărbaţii - că femeile vor rămâne aşa cum sunt..."

Diferenţa între tine şi soţ este că el trăieşte pentru sine, iar tu pentru el. Rămâne să-ţi schimbi priorităţile şi să mergi înainte.

NU stiu daca mai poate schimba ceva deja... 3 copii.... uuhuu.... cam deja e pus punctul.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Dika

pe el nu il schimbati, pentu ca el nu vrea sa se schimbe, dar atitudinea dvs fata de toata situatia asta poate fi schimbata. concentrati-va atentia asupra copiilor si a propriei persoane.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Five

Unicul lucru pe care nu l-as ierta este infidelitatea. stiu femei care iarta si continua relatia, printre care si autoarea...stiu ca e greu, ca ati sperat sa se schimbe, sa aprecieze cat de superioara sunteti lui ca l-ati putut ierta caci il iubiti. Dar nu e o rezolvare sa il inselati si dvs, caci pana la urma, fiecare raspundem de pacatele proprii, nu va trebuie sa va murdariti ca el. daca mai este si al 3lea copil pe drum, evident ca situatia se complica....nici nu stiu ce v-as sfatui...totusi e bine ce spun unele fete, ca sa va concentrati asupra dvs si a copiilor si sa il lasati el sa decida referitor la viata voastra...sa ramana sau sa plece...un barbat nu il poti tine nici cu 10 copii, nici fiind cea mai buna femeie ... daca nu e dragoste, nu e nimic :(

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Five

Vroiam sa o intreb pe autoare, din curiozitate, cum ati aflat ca va inseala? ati discutat poate cu amanta? merci!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Гость

Intinplator m-am intilnit cu o doamna si ea mi-a spus,dupa aceea sotul a recunoscut-dar se simtea foarte vinovat,se skimbase la 100%,era atent,in perioada ceea a decedat si mama am avut o sustinere colosala,permanent i-mi spunea cuvinte frumoase.Dupa ce arecunoscut sotul am vorbit si cu ea,dar cine si-a dorit relatiea aceasta mai mult asa si nu am inteles,deoarece ei dau vina unul pe altul.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
AmarettKa
copiii au nevoie de parinti fericiti dar cind vad zi de zi ca tata isi bate joc de mama????

Eu sunt de acord cu fetele. La Dvs intr-adevar situatia e complicata, cred ca ar trebui sa va schimbati atitudinea si comportamentul fata de dinsul, sa nu atrageti atentie cuvintelor urite spuse in adresa Dvs, mai pe scurt sa va traiti viata...

 

Din toata povestea voastra eu il recunosc pe tatal meu, el a inselat-o pe mama de trei ori oficial si inca nustiu de cite ori neoficial(care nu s-au descoperit). Prima data a inselat-o cind eu aveam 4 ani (tin minte foarte bine aceste momente), mama era insarcinata cu sora mea. Relatia lor a fost destul de serioasa, el ma ducea pe mine la cealalta ca sa ma deprind cu ea sa ne facem "prietene". Mama cind a descoperit a plecatd e la el, insa nu pe mult timp. El ma iubea pe mine enorm si cred ca din cauza asta a rupt cu doamna respectiva si-i promitea ca nu se va mai repeta, ca totul va fi altfel, ca asta e pentru ultima data....Dar certurile ai inceput sa se inteteasca, peste o perioada el chiar a inceput sa ridice mina la ea, mai pe scurt situatia se agrava tot mai mult.

 

Ca sa nu va povestesc mult, va spun doar ca ei pina acuma sunt impreuna. Din cauza certurilor lor noi cu sora mea nu dormeam noaptea, stateam la usa lor ca paznicii ca nu cumva sa se enerveze el si sa o bata iar. Mai pe scurt am avut o copilarie cumplita care m-a influentat psihic, acuma eu nu am incredere deplina in barbati.

 

Chiar daca DVs credeti ca copiii nu vad si pentru ei e bine sa fie fericiti, nu este adevarat, ei au nevoie de de dragoste!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
domnicadi

stiti ce parere am eu despre barbatii care se poarta urit cu sotiile sale sau inseala? ar trebui judecati. suna straniu, dar va spun de ce? ar fibine sa fie niste legi, sare sa ii impue pe soti sa intretina familia de la distanta, in caz ca nu pot trai impreuna. daca vrea sa plece, dar sa asigure mamei si copiilor loc de trai hrana si cheltuielile necesare, deoarece cind traiau impreuna el intretinea familia si sa continue mai departe. dar asa ei stiu ca femeile nu prea au ce cere dupa divort si in caz ca nusi asuma obligatiile de tata poate refuza si atit, dar eu as zice ca ei trebue sa faca inchisoare daca nu pot intretine familia. pai de ce 2-3 oameni sa suferi pentru ca el are alte placeri...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator uliy

eu ma aflu acum in aceeasi situatie,l-am prins pe sotul meu cu amanta,se duceau la frigarui,relatia lor a durat 6 luni din cite am aflat,vreo 3 zile dp ce iam prins el tot tragea la dinsa,adika traia acolo,vazind asa eu mam staruit sa fie dat afara din lucru,sa ramina fara masina si la moment a plecat la moscova sa lucreze,si ca pt 1 data a gasit un lucru cum el sa exprimat in iad(inkisoare),el isi cere iertare in fiecare zi ,plinge in fiecare zi,in genunki pina a pleca statea,de acolo suna si ma roaga sal primesc inapoi,da eu mai tin marka, dar nu pot cred ca degraba voi ceda,toata lumea imi spune sal nul iert,foarte multe minciuni spuse de dinsul la moment eu descoper,ma doare sufletul tareeeeeeeee,ka numi vine a crede ca e sotul meu,il iubesc enorm de tare si el stie asta si simte ca-l voi ierta,imi promite ca nu se va intimpla mai mult,eu logik inteleg ca nu ne asteapta vre-un viitor bun dar inima nu vrea sal urasca si nu-l pot scoate de acolo,nu stiu ce sa fac,asa ca om nu a fost rau,era gingas ma asculta,multe decizii de ale mele le asculta,pur si simplu el are asa caracter ca gaste repede contact cu lumea are harizma colosala pt asta poate sil iubesc mai tare, stie ce  cuvinte sami spuna stie cum sa ma sarute,dar tare multe lucruri isi permitea cu amanta si anume de ele nu pot uita,el imi spune ca va trece timpul si voi uita,dar cum sa am incredere in continuare,el imi promite ca din vorba mea nu va iesi,dar asta el totul spune acum cind e greu dc ii va fi iarasi bine va uita iubirea mea,dar il iubesc

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
azar

А сколько времени уже не живете вместе?

Вы уверены что он порвал с любовницей?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Fericire

Autor, uliy, dar de ce ati depus atitea eforturi sa-l dati afara din lucru pe sot? Care a fost scopul?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
thalia

of...si eu demult vreoiam sa deschid o tema asemanatoare, sper ca e ok daca scriu aici.

 

Intr-o zi iau telefonul sotului sa mai vad si eu ce are acolo (mai mult in gluma ca raspuns la felul in care imi controleaza el telefonul). Deschid la mesaje si vad un sms trimis pentru Anisoara (adica numele a fost memorizat in telefon) cu textul: Buna dimineata gingasie! Iti doresc o zi cit mai frumoasa!

 

Automat, naiva fiind, am crezut ca nu e scris de el (i se defectase recent telefonul si luase altul mai vechi, m-am gindit ca poate sms-ul era in memoria telefonului). Il intreb imediat ce e cu mesajul si s-a inceput: tare ti-a mai trebuit sa te uiti in telefonul meu, e doar o fata, n-am avut nimic cu ea. Ca de fapt ea singura se agata de el, ca el doar a fost la ea acasa o data ca sa-i transmita ceva de la fratele ei. Ei si ce daca vorbeste cu ea, el avea nevoie de parerea ei ca femeie despre mai multe probleme daca o suna, si-au mai vorbit si online...si in genere, ea e maritata, cu 2 copii si e grasa si strasnica...si in ziua in care i-a trimis mesaj eram certati si nu dormise acasa citeva zile, asa ca el se simtea liber.

 

Cu cit mai multe imi spunea cu atit mai clar imi era: a vazut-o, ii suna, stie unde traieste, vorbesc si online si ea il place. Intebare, de ce nu mi-a scris mie asa un sms, daca asa de mult ma iubea si vroia sa ne impacam. In plus, de ce el scrie sms dimineata unei femei casatorite? Sms-ul era trimis la ora 7 dimineata.

 

Cum va place istoria lui? Se pare ca sunt casatorita cu un expert in arta minciunii...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
katiun4ik

thalia, Понимаю Вас прекрасно,,,как будто рассказываете про моего бывшего мужа,,,я точно так же узнала о его любовнице из смс,,,которое он просто забыл удалить,,и историю про то,что он с ней только прогулялся пару раз я тоже слышала,и что между ними ничего нет,,,и сколько еще лжи за тот период времени я еще наслушалась...бррр,,,как вспоминаю через что мне пришлось пройти,,,,до сих пор не понимаю,как я тогда в псих больнице не оказалась,,,он приходил домой, ходил в душ, наглаживал себе рубашки и уходил к ней,,,а меня оставлял биться в истериках,,,я тогда неделю с кровати не вставала,,,отнимались руки и ноги,,,я и так худенькая,,,но тогда от меня просто ничего не осталось,,я подходила к зеркалу и была в шоке от своего отражения,,,бывали моменты,когда я была готова все простить,,,я безумно его любила,,,, но благо разум перевесил,,,я подала на развод и уехала из страны,,просто понимала,что нужно что-то менять,,иначе его бесконечные метания туда-сюда не закончатся,,,и сведут меня в могилу,,,чувство собственности не позволяло ему меня отпустить,и еще около полугода  после развода мы общались,,Тяжело это все конечно,,,очень трудно отпустить любимого человека, тяжело принять тот факт,что муж-уже тебе не муж, жизнь рушится в одночасье,,но надо найти в себе силы и продолжать жить...сейчас я опять счастлива,,,у меня замечательный молодой человек,,который делает все,,,чтобы я как можно быстрее забыла о пережитом.

Убедилась в том,что люди не меняются,,,и если человек предает один раз,,то поступить так же второй,,третий,,десятый,,ему не составит труда.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum