Sveta25 0 821 postări Raportează post Postat Decembrie 10, 2007 Ieri in orasul meu a fost sarbatoarea castanelor. Italia este bogata in castani commestibili si italienii au obiceiul sa coaca castanii pentru tot orasul-gratis. Sunt foarte bune ! Iata citeva foto, veselie mare nu s-a facut pentru ca a plouat,dar castani au mincat toti :X09: iata in asa paharele se ofereau castanele , gustati si voi cu placere Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Vicky 1 2942 postări Raportează post Postat Decembrie 10, 2007 E sarbatoare anuala??Si e in acelasi oras in fiecare an?Si la noi in anotimpul rece se vind castane coapte pe drum,depinde de gusturi,mie nu pre aimi pla,imi amintesc de cartof dulce copt Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Sveta25 0 821 postări Raportează post Postat Decembrie 10, 2007 E sarbatoare anuala??Si e in acelasi oras in fiecare an?Si la noi in anotimpul rece se vind castane coapte pe drum,depinde de gusturi,mie nu pre aimi pla,imi amintesc de cartof dulce copt Da Vicky,se face in fiecare an si in fiecare oras dar nu sunt sigura daca in aceiasi zi. Da mie imi plac castanele coapte mult,desigur gusturile is diferite. Eu le coc si acasa ... mmmm.....foarte bun. Dar tu ai gustat dulciuri din castanii?Asortimentul e mare. Este si faina din castanii. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
BabaYaga 13 4942 postări Raportează post Postat Decembrie 10, 2007 Я в детсве кушала часто и много каштанов. Но не жаренные а сырые. Очень нравились. Моя тетя жила в Азербрайджане, привозила от туда часто килограмами. Очень бы хотела снова, но у нас их нет. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Vicky 1 2942 postări Raportează post Postat Decembrie 10, 2007 Я в детсве кушала часто и много каштанов. Но не жаренные а сырые. Очень нравились. Моя тетя жила в Азербрайджане, привозила от туда часто килограмами.Очень бы хотела снова, но у нас их нет. Pot sa-ti fac o mica surpriza de anul nou :x004: iti trimti imediat dupa cu fratele citeva,avind in vedere ca nu ai voie sa ai pofte neindeplinite acum Da Vicky,se face in fiecare an si in fiecare oras dar nu sunt sigura daca in aceiasi zi. Da mie imi plac castanele coapte mult,desigur gusturile is diferite. Eu le coc si acasa ... mmmm.....foarte bun. Dar tu ai gustat dulciuri din castanii?Asortimentul e mare. Este si faina din castanii. ¨Da si aici sunt,si chiar dulceata din ele,dar nu am gustat ,nu ma atrage.. Dar e bun?? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Sveta25 0 821 postări Raportează post Postat Decembrie 10, 2007 ЁDa si aici sunt,si chiar dulceata din ele,dar nu am gustat ,nu ma atrage..Dar e bun?? Da e foare bun! Si nu nuamai dulciuri se fac ,italienii le utilizeaza peste tot- de ex. curcan sau gaina umpluta cu castanii, sau chiar si spaghetti le fac cu castanii. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Sveta25 0 821 postări Raportează post Postat Decembrie 10, 2007 Am facut o poza la tigaia special pentru copt castanii in conditii de casa, adica pe gaz. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
@niri 1 2958 postări Raportează post Postat Decembrie 10, 2007 интересный обычай! спасибо за фотки! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
ATI 0 723 postări Raportează post Postat Decembrie 13, 2007 Mie imi plac bomboanele din castani, in franceza se numesc "marrons glaces", e foarte gustos! Sint si in Elvetia, dar preferam sa cumparam de la patisier-chocolatier specializat din Franta. In Franta de obicei mincam asa dulciuri de Craciun. Si plus inca si torta din inghetata de Craciun de obicei o luam cu bucatele de castani! :x20: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
BabaYaga 13 4942 postări Raportează post Postat Decembrie 13, 2007 Pot sa-ti fac o mica surpriza de anul nou :x004: iti trimti imediat dupa cu fratele citeva,avind in vedere ca nu ai voie sa ai pofte neindeplinite acum Merci vicky. Discutam in privat despre asta Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
coffy 31 3570 postări Raportează post Postat Decembrie 14, 2007 Интересные фото а это такие же каштаны,что и в Молдове растут? Никогда не пробовала Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Vicky 1 2942 postări Raportează post Postat Decembrie 14, 2007 Интересные фото а это такие же каштаны,что и в Молдове растут? Никогда не пробовала n,astea din moldova sunt amari,cei comestibili sunt dulci,snt din aceiasi familie,dar altoiti. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
coffy 31 3570 postări Raportează post Postat Decembrie 14, 2007 n,astea din moldova sunt amari,cei comestibili sunt dulci,snt din aceiasi familie,dar altoiti. clar de atit si am intrebat_ca n+am vazut ca cineva le maninca Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Vicky 1 2942 postări Raportează post Postat Decembrie 14, 2007 clar de atit si am intrebat_ca n+am vazut ca cineva le maninca uite asa arata ne curatate,sunt putin mai ghimpoase ca cele obisnite. http://www.marroni.ch/imagesp/13.jpg Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
coffy 31 3570 postări Raportează post Postat Decembrie 14, 2007 uite asa arata ne curatate,sunt putin mai ghimpoase ca cele obisnite. http://www.marroni.ch/imagesp/13.jpg aha, a nostrii s diferiti. Da la noi nici dulciuri din castane n-am vazut in vinzare chiar trebuie sa ne vizitam Europa....мечты,мечт ы... Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Vicky 1 2942 postări Raportează post Postat Decembrie 14, 2007 aha, a nostrii s diferiti. Da la noi nici dulciuri din castane n-am vazut in vinzare chiar trebuie sa ne vizitam Europa....мечты,мечты... Din cauza ca n cresc cred,e prea frig iarna.Dar de vizitat trebuie trebie Pina atunci macar pe foto savureaza-in Calatorii am pus mai multe astazi;) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri