Helliga

Vacanta De Vara

Postări Recomandate

Helliga

Sotul meu doreste foarte mult sa plece la mare impreuna cu prietenii nostri, dar problema e ca avem un bebe prea mic, de doar 5 luni, si nu e cazul sa mergem impreuna cu copilul la odihna. Din acest motiv, sotul alege optiunea sa mearga el singur, iar eu cu bebele sa raminem acasa, cu atit mai mult ca eu alaptez si evident este imposibil pu mine.

Eu sunt impotriva la odihna sotilor a cite unul singur, iar el invers ar pleca la mare fara nici-o problema, considerind ca a fi ceva normal intro relatie, ca sotii sa se odihneasca uneori de unii singuri. De multe ori am discutat impreuna acesata problema, dar niciodata nu am ajuns la un numitor comun. :laught1:

Ajutati-ma va rog sa inteleg cine este incorect in situatia data? :tease: Sotul este suparat pe mine, ma considera egoista si nici-de-cum nu poate intelege care e problema odihnei unui dintre soti fara altul. Pe de alta parte, ma gindesc ca poate eu am o viziune gresita asupra problemei date si ar trebui sa cedez, s-a sar peste principiile mele si sa-i permit sa plece, totusi pe de o parte el lucreaza in continuu si nu are nici-o vacanta, as putea eu sa-i ofer aceasta ocazie.

Ce sa fac? ... Nu-stiu,... cum sa procedez?

 

Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare propunerea dvs de solutionare a problemei.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
LiudmilaSiominaGhitu

Здравствуйте, Helliga, прошу прощения, что не сразу ответила - только вчера вернулась в Молдову.

 

Что касается Вашего вопроса: скажу сразу - здесь нет правых и виноватых. Или правильной и неправильной позиции.

В первую очередь интересно то, что Вы чувствуете себя виноватой... в чем? В непонимании? А Ваш супруг Вас понимает? Но Вы, почему-то, все равно чувствуете вину. Это Ваша внутренняя позиция, на которую давит муж. Измените её.

Домашний труд, особенно по уходу за ребенком, наименее заметен и при этом наиболее трудоемок. Это тяжело и физически и морально. Понятно, что Вы тоже устали, что Вам тоже хочется отдохнуть. В этом у Вас с мужем равная позиция. На Вы привязаны к ребенку... точнее он к Вам.

Очень тяжело, особенно мужчинам, осознавать, что с рождением ребенка планы начинают строится в соответствии с интересами этого маленького и беззащитного существа.

 

Итак:

1. Вы можете поехать в отпуск вместе. Тогда супруг должен побегать, вписать ребенка в загран паспорт и создать условия там, на море, для вашего совместного комфортного проживания. (Я только вернулась из Затоки и могу сказать, что там отдыхает огромное количество людей с грудными детьми.)

2. Вы можете отпустить мужа. И тогда у Вас появится возможность манипулировать им. Ставить условия, например о том, что на следующий год, когда ребенок перейдет на другое питание, он останется дома, а Вы с друзьями поедете на море. А так же можно что-то попросить и т.п.

3. Найдите другую возможность отдыха для него: Ваду-луй-Воды и т.п.

 

Можно придумать ещё массу вариантов, но самое главное не в этом. Вопрос в том, по какой причине Ваш супруг хочет поехать без Вас.

Если он просто устал - то отпустив его на отдых Вы можете получить хороший результат - супруг приедет с новыми силами и все будет хорошо.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum