evely

Certuri Din Cauza Parintilor...

Postări Recomandate

evely

Buna ziua la toti si va rog sa ma ajutati cu sfaturi.....sunt casatorita de 2 ani si jumate am o fetita minunata,suntem peste hotarre cu sotul si cu parintii mei si ai lui...deja nu mai stiu ce sa fac si cum sa mai procedez....nu ne intelegem deloc cu parintii nici parintii intre ei...si numai toata sfada e din cauza parintilor . Traim toti intr-un bloc mare dar aparte,sotul nu se comporta foarte bine cu parintii mei,eu de ex.intotdeauna am cedat si am dorit sa fie bine si sa ne intelegem cu toti,parintii mei intotdeauna ne ajuta pe noi, ne invita la ei la masa,niciodata nu vin cu mina goala,dar ai lui nimik makar au aceleasi posibilitate,pentru nepotika nu cumpara nimik..Sunt niste oamenii stranii nu vin prieteni la ei makar la sarbatori...niciodata....sau sa invite pe cineva stau amindoi in casa si atit...si inca o problema mare,fetita mea are 10 luni si cind e vorba de lasat fata dar noi no lasam de aceea ca iar e sfada unde so lasam ,ca eu nu am incredere in mama lui nu poate sa schimbe pampersu,sau spune ca nu poate una alta ca nu vede etc. si cu sanatate are probleme si eu ii explic eu nu-ti interzic sa te duci la ea sa stai cu fata dar de lasat nu ca asa si asa...dar el din principiu nu ca nici lu mamikta n-ai so leshi.I-am propus haide in alta parte mai departe de parinti poate atunci sa regula situatie si intre noi si cu dinsii.el spune cum sa-l las pe tatal meu ca eu cu dinsul lucrez poate peste vreo doi ani poate a iesi la pensie..e asa o situatie tensionata...si cind ne certam din cauza lor deja merge vorba ca o sa-mi ea fata, asta cel mai tare ma sperie,citeodata nu mai vreau nimik vreau sa divortez si sa traiesc linistit... Cit ii explic nu intelege suntem din lumi difetite total...poate am si eu o vina ca-i reprosezca mamikta nu poate gati nu poate face curatenie,...dar eu cu caracterul meu moale am tacut foarte multi ani si mi sau suit toti in cap si acuma cind ii reprosez ceva nu-i place deloc...mersi anticipat

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Fericire

Aparte si cat mai departe!

 

E greu sa traiesti impreuna cu o pereche de parinti, dar cu doua :laught1: Alt sfat mai potrivit nu-mi vine prin cap :curtsey:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
lina
am tacut foarte multi ani

de cit sinteti impreuna? si cum a fost pina la casatorie?

peste hotare? ati ajuns singura sau datorita parintilor?

ca sa judecati ca nu vin nimeni si stau doar ei 2, nu e corect- e parerea mea.

dece cereti sa lucreze aparte de tatal?

peste hotare nu e moldova

imi pare stranii asa genuri de teme parintii- copii, relatii soacra etc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
evely

Suntem de 7 ani impreuna...pina la casatorie am trait aparte, pe parinti nu prea le cunosteam,doar din spusele sotului mai mult care la rindul lui iubeste sa spuna minciuni,clar e vina mea ca nu am fost atenta si nu m-am gindit bine ca fac pasul de a ma casatori...el e mai mare decit mine cu 8 ani cind am inceput sa ne intilnim eu aveam 15 ani...mi-a fost complicat cu dinsul e un om cu un caracter foarte complicat si a stiiut intotdeauna cum sa ma invinuiasca pe mine in toate si clar cum sa ma tina alaturi,e fost politist....si acuma nu ne prea usor dar deja nu mai tak nici eu...peste hot iiare ma adus el dupa casatorie,reintregirea familiei....de ce ii cer sa lucrezi aparte deaceea ca vreau departe de toti ca sa incercam sa traim bine si linistit....sper sa ma intelegeti...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
delia

Incercati sa-l convingeti ca e cazul sa va mutati mai departe de parinti ca sa aveti parte de liniste in familie!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
lina

eu cred ca atare nu e problema dvs. cu socrii, mai bine spus intre voi, 2, chiar sa traiti aparte, nu rezolva intrebarea.

 

el isi poate permite aparte acolo?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Roxolana

niciodata nu am inteles astfel de situatii...

eu inteleg asa: parintii sunt parinti,au propriile conceptii,au mentalitatea lor,si-au trait viata cum au vrut .

copiii la rindul lor tre sa-si traiasca viata lor,sa se invete din propriile greseli,sa faca propriile alegeri fara amestecul nimanui.

nimeni cu nimic nu e dator .

parintii ramin a fi alaturi oricum dar numai cind li se cere.si copii la fel.

nu e corect mi se pare ca cineva sa se implice in viata cuiva si sa-si impuna propriile priviri indiferent cine n-ar fi asta.

...

citeodata nici fuga nu rezolva problemele ce te macina.

ca sa scapi de problemele ce te framinta tre sa le rezolvi...

nu criticati niciodata parintii sotului .(mai ales fata de el)

incercati sa faceti o intelegere cu sotul:nimeni niciodata nu vorbeste de rau de parinti.

mai cred ca ar tre sa profitati de prezenta buneilor linga voi (daca altfel nu se poate).lasati copilul cind cu unii cind cu altii.laudatii,fiti mai dulce,mai daruiti-le cite ceva.adica schimbati-va putin atitudinea dvs ca lucrurile sa aiba o alta intorsatura.

incercati sa petreceti mai mult timp cu sotul,sa discutati,sa zimbiti.

nu locul face omul ci omul face locul.

fiti inteleapta.

succese mari.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
lina

ce bine ai scris :girl_in_love:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
evely

Mersi la toti pentru sfaturi

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Jeka

In relatia cu socrii, tinerii trebuie sa aiba o mica intalegere,

 

adica in relatia cu parintii sotului, el ma ajuta\intalege\sprigena pe mine in tot ce ar fi eu facut\spus, ireferitor la parintii lui.

 

Iar tot ce tine de parintii mei eu reglez toate momente interesante, obligatoriuu publik gasesc o buna intalegere pentru tot ce nar face el.

 

(ceva sa stricat- insemna ca a vrut mai bine, a retrait, a avut emotii, numai acel nu strica care nimik nu face: sa imbatat- este obosit, are nevoie de relax, bine ca cu noi dar nu in straini)

 

In publik eu cer sotului sa ma sustina in tot ce spun\fac si la timp sa schimbe directia daca ceva.....eu nu cunosc sau nu am intales corect\bine.

Desigur incerc sa fiu pentru el sprigin in relatia cu ai mei.

 

Daca ne abatem de la intalegere, tet-a-tet constructiv se discuta.

 

 

Sori daca sunt greseli in romina< invati

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
enca

К советам роксоланы добавила бы еще одно, если проблема в том "на кого оставить", то может тогда вообще не оставлять? Представьте что рядом родителей нет, ну и выкручивайтесь сами как сможете или решите.Думаю проблемой меньше станет.

А родители вам помогают ведь не затем чтоб выделится перед его родителями? По этому все принимайте так как есть, ведь кто-то считает нормой помочь своим детям, а кто-то в 16 леи дает своему чаду под зад и далее в его жизни не принимает никакого участия.Научитесь к ним относится спокойно, хотя бы по той причине что они родители вашего мужа. А со спокойствием придет и стабильность.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum