valicika

Tratament Stomatologic

Postări Recomandate

valicika

Buna ziua! Acum 2 ani am efectuat un tratament stomatologic, la un dinte mi sa inlaturat nervul si sa obturat. Zilele trecute am efectuat o radiografie pentru ca dintele dat imi provoaca incomoditate de ceva timp. Sa dovedit ca canalul radicular nu a fost obturat. medicul care ma consultat a zis ca durerea nu e de la dinte ci de la gingie- nu sa dat forma dintelui corecta si sa marit spatiul intre dinti, la consumare alimente solide imi apare durerea.

Doamna,trebuie sa fac reobturare?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Taisafinscaia

Buna ziua!Far sa Vad si eu pelicula radiologica,situatia din gura si acuzele D-ra,Doamna,nu pot sa Va dau un sfat mai precis .Dac nu sunt canalele obturate suficient,inainte de a face retratarea canalelor radiculare,se consulta iarasi radiografia.Daca e defect a obturatiei coronare,iarasi e nevoie de vazut din ce material a fost facuta restaurarea,daca din fotopolimer-e o tactica de tratament,daca din material compozit chimic,adica autopolomerizabil-alt protocol.Daca vreti o consultatie on-line mai corecta-postati macar foto radiologic ca sa pot avea idee despre ce e vorba.

P.S.Cel mai corect ar fi sa Va adresati aceluasi medic ,care a facut lucrarea,el stie cel mai bine ce a fost,de ce e asa,si ce are de facut ca sa inlature problema.Daca nu-atunci faceti un consult la cabinet la citiva specialisti,acumulat

i mai multe pareri si alegind protocolul cel mai convenabil pentru D-ra ,faceti alegerea specialistului ,care Va va rezolva problema.

Mersi de intrebare.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
valicika

Va multumesc mult!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
bianca3

As avea o intrebare,poate ma puteti ajuta.Am fost la medic sa-mi tratez o masea,medicul a zis ca trebuie de inlaturat nervul insa anestezia nu a avut efect.A folosit doua ampule dar fara folos,Mi-a pus un preparat sa-mi neutralizeze nervul.Peste o saptamina am revenit si iarasi anestezia nu a avut efect.Ce sa fac acuma,poate exista alta metoda de inlaturare nervului cind anestezia nu-si face efectul?Poate fi din cauza stresului?Va multumesc anticipat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.