Vizitator Kassandra

Cum De Regulat Circulatia Sangvina Cerebrala?

Postări Recomandate

Vizitator Kassandra

Stimata, Aneta!

Am asa o intrebare. Cum de regulat circulatia sangvina cerebrala?

Mama mea de 71 ani a suferit un ictus ischemic 4 luni in urma. Dupa asta a mai stat in spital la cardiologie cu un acces de aritmie. Nu doarme bine noaptea, uneori deloc. Nopatea simte cum trec parca niste sageti prin cap. Are galagie mare in cap, dureri mici permanente la ceafa. Un timp a primit bilobil cu stugheron si se simtea binisor, apoi caventon cu lucetam (pastile) si nu prea bine. Acum sagetile noaptea s-au intetit, doarme prost. A incercat mai multe somnifere inclusiv andante, stilnox, dar fara efect. Ce puteti recomanda in acest caz de facut? Si poate puteti recomanda un neurolg bun, specializat in asemenea chestiuni

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Neurolog

Buna Ziua!

Daca mama dumneavoastra a suferi de un ictus ischenmic, deja ceea ce simte ea la moment sunt consecintele lui, si nu cea mai mica importanta are si virsta.

Presupun ca cauza ictusului a fost vreo aritmie sau hioertensiunea.

Si ca regula pacientii dupa ictus ar trebui minim de 2 ori pe an sa faca tratament de mentinere, fie in spital , fie acasa.

V-as recomanda sa va adresati in sectia BCV ( boli cerebro-vasculare) care se afla la etajul 7 al spitalului de urgenta. Este o sectie specializata pe problemele ictusurilor. Puteti sa va adresati la seful sectiei sau la orice medic de acolo, caci sunt specialisti buni.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Kassandra

Aneta, va multumesc pentru raspuns si recomandari. Cam asa se simtea si pina la ictus - nu putea dormi, galagie in cap etc., dar acum e mai pronuntat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum