Снежинка

Торт Воздушный Сникерс

Postări Recomandate

Снежинка

5eb391a8fbe4.jpg

 

Слова автора, фото моё.

Тесто:

6 желтков взбить с 1.5 ст.сахара, добавить 250г.мягкого маргарина, 1 ст.л.майонеза, 1 ч.л.соды гашенной лимонным соком,ваниль ,3 ст.муки.

Замесить мягкое тесто. Разделить на 3 шара и на полчаса в холодильник.

 

В это время готовим белковую массу:6 белков взбиваем до крепкой пены,постепенно добавляем 2 ст.сахара.

 

Берём 1 часть нашего теста,руками распределяем на противень, наносим 1/3 часть белковой массы,"надёргиваем" ложкой и печём при низкой темп. Так же поступаем с остальным тестом. Должно получиться 3 коржа.

 

Крем: 200 г.масла взбиваем с банкой варёной сгущ.Половину крема мажем на первый корж,посыпаем ст.л.рубл.орехов(у меня были грецкие)

Так же со вторым коржом. На 3 корж наносим хаотично глазурь и посыпаем орешками.

 

Лучше если тортик постоит ночку(если выживет)

 

Мои примечания. Протвень в оригинальном рецепте использовался 40 на 30. Мне не хватило теста чтобы распределить на весь противень. Поэтому мой торт получился короче.

Корж печется примерно 30-40 минут.

Торт получается большим. Если оассчитываете на небольшое количество едоков, то лучше брать половину продуктов.

 

 

d14e41ea5092.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Пошаговые фото можно посмотреть здесь.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Tigerrrrr

Очень заинтриговала, Юля! Одно меня настораживает: безе, если не высохнет полностью, будет тянуться и клеиться? Надеюсь, этого не случилось у тебя?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Снежинка
Очень заинтриговала, Юля! Одно меня настораживает: безе, если не высохнет полностью, будет тянуться и клеиться? Надеюсь, этого не случилось у тебя?

Если не высохнет, то будет клеиться. Но мне повезло и оно высохло. Просто получилось его очень мало и не видно на фото.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
AldinA

Foarte apetisant........la cite grade exact?????

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
AldinA

Deci, sa Va zic ce s-a primit la mine din torta aceasta.

In primul rind foarte gustoasa, la toti oaspetii le-a placut....

Nu sunt experta asa ca primul "pervii blin komom" mi s-a farmat....l-am lipit eu cumva,

noroc de crema, al doilea mai putin.......

Al treilea am hotarit bezeul sa-l torn mai pe sfirsite si URA s-a primit......

Cum am mai zis nu sunt expert si nu arata la fel ca in poze, dar am improvizat....

 

(iata incerc sa incarc poza si nu se primeste)

 

Oricum MERSI MULT de receta.....la sigur am sa-l mai pregatesc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Снежинка

Алена, очень рада что у тебя всё получилось и гостям понравилось. Молодец!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
YaKa

Я такой торт делала один раз, по этому же рецепту (уже не помню с какого сайта). У меня он не получился, безе плохо просохло, да и сладкий он почему-то получился на столько, что кушать было не возможно((

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
AldinA
Алена, очень рада что у тебя всё получилось и гостям понравилось. Молодец!

 

:girl_in_love::ok:

 

Я такой торт делала один раз, по этому же рецепту (уже не помню с какого сайта). У меня он не получился, безе плохо просохло, да и сладкий он почему-то получился на столько, что кушать было не возможно((

 

 

Ma aflu in "vosto4nie strani" la moment,

asa ca cine stie dulciurile lor.....aceasta torta nu e prea dulce.... :girl_crazy:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
ViVe

Ceva n-am inteles...c7a1d4c2374098d41e1cc41fbd600fa7.gif

Se intinde aluatul, deasupra albusul(bezeaua) si se coace. Apoi? ....Se coc si celelalte straturi aparte. Si cind sunt gata(racite) se ung cu crema si se pun straturile una peste alta?

 

Si-apoi eu stiu ca bezeaua se usuca la temperatura foaaarte mica, atunci cum ramine cu aluatul?

Sau intii se coace aluatul si apoi se pune deasupra bezeaua si se mai lasa pentru uscat?

Brrr, m-am incurcat cu totul 635fa4ba55096fb00ac4d6134e79ccd4.gif

 

Foarte apetisant........la cite grade exact?????

+1

 

На 3 корж наносим хаотично глазурь и посыпаем орешками.

Si ce fel de glazura?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
fantasy

Ням, прелесть какая))) Надо попробовать!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
AldinA
Ceva n-am inteles...c7a1d4c2374098d41e1cc41fbd600fa7.gif

Se intinde aluatul, deasupra albusul(bezeaua) si se coace. Apoi? ....Se coc si celelalte straturi aparte. Si cind sunt gata(racite) se ung cu crema si se pun straturile una peste alta?

 

Primele doua straturi le-am pus impreuna cu bezeaua si nu prea mi-a reusit,

dar al treilea l-am pus la copt si cam spre sfirsite am turnat albusul zbatut cu zahar si s-a primit....

dar foarte atent l-am luat (mi-a ajutat sotul)....ca se farima.....

Si crema am uns-o deodata....n-am mai asteptat sa se raceasca....

primul-l-am uns....al doilea din cuptor deodata peste 1-ul si deasemenea l-am uns....

 

Am copt la T 150

 

Glazura - receta am gasit pe net....imi pare ca e cam aceeasi peste tot.

 

Success!!!

 

 

Iulea MERSI MULT!!! :spiteful:

 

Cam m-am incurcat in mesaje dar cred ca Victoria ma va intelege....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
ViVe

Multumesc. :girl_dance: Cred ca si eu am sa coc intii aluatul si apoi bezeaua.

Glazura, sa inteleg ca e de ciocolata? Mmmm, cred ca se poate si ciocolata topita.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Снежинка
Si ce fel de glazura?

Глазурь покупала в пакетике, которую надо только водой развести.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
ViVe
Глазурь покупала в пакетике, которую надо только водой развести.

Exact, am si uitat de ele. Mersi, Снежинка... si pentru reteta deasemeni.

Deja visez torta asta. :girl_wacko:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum