vika4ka

Хлебопечка

Postări Recomandate

vika4ka

se vand la Magazinele specializate.Dar.. care sunt cele mai bune?care firma produce cele mai bune cuptoare de acest gen?

..Cuptorul - Minune!!!!!!! :girl_wacko:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Lili

Al nostru e AMSTRAD, coace si face aluatul.Dupa ce principii de ales, stiu doar kiteva- in dependenta ce paine (greutatea) vreai sa coci, taimer si in fine - kit e de sofistikat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
vika4ka
Al nostru e AMSTRAD, coace si face aluatul.Dupa ce principii de ales, stiu doar kiteva- in dependenta ce paine (greutatea) vreai sa coci, taimer si in fine - kit e de sofistikat.

al tau cum e?si as vrea sa stiu cum e procedura,am auzit ca pui ingredientele toate asa,pur si simplu si setezi parametrii,normal!si apoi tre doar sa astepti,iese painea gata coapta,da? Gustos?Multe feluri poti pregati? astept un raspuns :girl_wacko:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Lili
al tau cum e?si as vrea sa stiu cum e procedura,am auzit ca pui ingredientele toate asa,pur si simplu si setezi parametrii,normal!si apoi tre doar sa astepti,iese painea gata coapta,da? Gustos?Multe feluri poti pregati? astept un raspuns :girl_wacko:

 

Pui doar ingredientele, setez (la noi e pentru 3 ore painea obisnuita) si PAINEA e foarte gustoasa. Pregatim doar paine alba, alta faina nu stiu unde se vinde (din cereale, neagra etc). Exact si aluatul- 1,5 ore (e foarte comod - pentru lenes de alde mine). De fapt nu ca a-s lenesa, dar imi place sa-mi usurez munka cu orice tehnika sofistikata, e ca si cu masina automata de spalat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
SuperMama

mamica a luat cupotor de marca 'kenwood' - pui toate ingredientele, setezi si scoti painea gata peste ceva timp - coace paine si cozonac, face diferite feluri de aluat. l-a cumparat pt bunici, care sunt batrani si nu mai pot coace, iar magazinul este pe cealalta parte de sat si nu intotdeauna este paine. acum mamuca e la 'stagiere' :mosking: dar sarmana se teme sa se atinga de butoane, ca sa n-o strice.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Lullaby

Soacra mea are Alaska de la metro. Am stat noi si am socotit sinecostul unei paini coapte in asa cuptor si iese cam tot acolo ca cea din magazin. In plus tre sa fii foarte foarte atent cu ingredientele, nu pui la ochi, ca nu poti sa aduagi dupa ce ai pornit cuptorul. Eu nu mi-as lua, ca nu mancam multa paine, iar aluatul pentru placinte de ex mai repede il framant singura. Cred ca e buna pentru bunici care au multa faina si e departe magazinul.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
elenusca

у меня LG .хорошая вещь но надо быть внимательней когда кладешь ингредиенты( всегда жидкие потом сухие). у меня делает и джем но так как у меня дача то соответс. и ягоды- фрукты у меня не пол кило.....лучше купить ту которая делает большую буханку хлеба ( хотя бы ждать 3-4 часа не зря)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Tory

У нас TOMADO. Мы обычно ставим таймер на раннее утро и нас будит запах свеже испеченного хлеба. А вообще разные виды хлеба делает наша машина.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
vika4ka
У нас TOMADO. Мы обычно ставим таймер на раннее утро и нас будит запах свеже испеченного хлеба. А вообще разные виды хлеба делает наша машина.

eu tot asa vreau sa fac cand voi avea.:)ce fel de paine face al vostru??si chifle face?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Tory
eu tot asa vreau sa fac cand voi avea.:)ce fel de paine face al vostru??si chifle face?

 

у нас программы такие:

normal

french

rapid

whole wheat

dough

bake

 

тока не спрашивай меня что за хлеб dough :) "пекарем" у нас папа числится. я на подхвате :) Ну и чаще всего мы делаем обыкновенный хлеб (normal)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Crina

Noi avem Moulinex. Suntem multumiti. Sunt mai multe programe, dar nu le-am incercat pe toate. Coacem doar piine simpla in mai multe regimuri.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
evenness

Noi tot avem, dar idee n-am cum se numeste, sta sus, acum n-o folosim

E din Italia cind abia am primit-o sotul punea toate ingredientele in ea si cocea apoi s-a plictisit si sta...

Noi faceam piine din tarite ca e mai sanatoasa

Cred ca e foarte utila celor care s au obisnuit sa coaca si nu au magazin prin apropiere, sau au faina multa

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
vika4ka
Noi tot avem, dar idee n-am cum se numeste, sta sus, acum n-o folosim

E din Italia cind abia am primit-o sotul punea toate ingredientele in ea si cocea apoi s-a plictisit si sta...

Noi faceam piine din tarite ca e mai sanatoasa

Cred ca e foarte utila celor care s au obisnuit sa coaca si nu au magazin prin apropiere, sau au faina multa

nu cred ca numai din cauza ca ai multa faina tre sa cumperi asa ceva.Cum am spus si mai inainte,e o varianta ffoarte buna deoarece poti sa pregatesti o paine "sigura",de casa,in care esti convinsa ca ai pus numai ce trebuie,si pe care nimni nu a atins-o...yuk! Si e mult mai simplu decat sa o coci in rola :yahoo: in asa caz.Cel mai bine e sa o faci singur,si astfel vei fi cu inima impacata ...:) :beach:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Lili

Основной белый хлеб

В хлебопечку налить 1 1/8 чашки воды, добавить 2 1/2 ст л сухого молока, 2 ч л сахара, 1 1/4 ч л соли, 2 1/2 ст л растительного масла, 3 чашки белой муки и 1 1/4 ч л сухих дрожжей. Выбрать программу "Норма" или "Белый хлеб" и нажать кнопку "старт".

 

Хлеб с луком и сыром

В хлебопечку налить 1 чашку воды и 2 ст л молока, добавить 2 ст л сахара, 1 ч л соли, 3 ст л лукового порошка, 1 1/4 чашки тертого сыра Чеддер, 3 1/4 чашки белой муки и 1 1/2 ч л сухих дрожжей. Выбрать программу "Норма" или "Белый хлеб" и нажать кнопку "старт".

 

Оливковый хлеб

В хлебопечку налить 1 чашку воды, добавить 2 1/2 ст л сухого молока, 2 1/4 ст л сахара, 1 1/4 ч л соли, 2 1/2 ст л растительного масла, 1 1/2 ст л смеси трав, 2 1/2 чашки белой муки и 1/2 чашки непросеянной муки. Сделать небольшой колодец в середине, чтобы он не касался жидкости и добавить 1 1/4 ч л сухих дрожжей. Выбрать программу "Норма" или "Белый хлеб" и нажать кнопку "старт". Через 40 мин после начала замеса добавить 1/2 чашки мелко порезанных оливок.

 

Ореховый хлеб

В хлебопечку налить 1 чашки теплой воды, добавить 2 ст л оливкового масла, 2 ст л меда, 1 1/2 ч л соли, 1/4 чашки семечек подсолнуха, 1/4 чашки мелко порезанных грецких орехов, 3 чашки белой муки и 1 1/4 ч л сухих дрожжей. Выбрать программу "Норма" или "Белый хлеб" и нажать кнопку "старт".

 

Солнечный апельсиновый хлеб

Налить в хлебопечку 1 1/4 чашки свежевыжатого апельсинового сока (примерно 3 апельсина), добавить 1 ст л сливочного масла, 2 ст л меда, 1 ч л соли, 3 1/4 чашки белой муки, 2 ст л семечек подсолнуха (по желанию), тертую цедру 3 апельсинов и 1 1/2 ч л сухих дрожжей. Выбрать программу "Норма" или "Белый хлеб" и нажать кнопку "старт".

 

Шоколадный хлеб

В хлебопечку налить 1 чашку теплой воды, добавить 1 яйцо, 1 ст л сухого молока, 1 ст л растопленного масла, 1/2 чашки сахара, 1/2 ч л соли, 1/4 чашки порезанных грецких орехов, 2 1/8 чашки белой муки, 1/2 чашки какао порошка и 1 ч л сухих дрожжей. Выбрать программу "Норма" или "Белый хлеб" и нажать кнопку "старт".

 

Русский кулич

Налить в хлебопечку 1 чашку теплой воды, добавить 3 ст л сухого молока, 2 взбитых яйца, 1/4 чашки сливочного масла, 1 1/2 ч л соли, 2 ст л миндаля, порезанного хлопьями, 1/4 чашки изюма, 1/3 чашки смеси сухофруктов, 3 1/4 чашки белой муки и 1 1/2 ч л сухих дрожжей. Выбрать программу "Норма" или "Белый хлеб" и нажать кнопку "старт".

 

Черный хлеб

Соединить в хлебопечке 1 чашку воды, 2 ст л подсолнечного масла и 2 ст л патоки. Сверху всыпать 1 чашкой ржаной муки, 1/2 чашки непросеянной муки и 1 1/2 чашки белой хлебной муки. Затем добавить 2 ст л отрубей и 1/2 чашки хлебных крошек, так, чтобы покрыть сухими ингредиентами всю воду. Добавить 1 ст л какао порошка, 2 ст л растворимого кофе, 1 1/2 ст л семян тмина и 1 ч л соли. Сделать неглубокий колодец в сухих ингредиентах и добавить 1 ст л дрожжей. Выбрать программу "Зерновой хлеб" и нажать на кнопку старт.

 

Горчичный хлеб на пиве

Добавить в хлебопечку 3/4 чашки пива и 1 ст л растительного масла. Добавить 2 ст л зернистой горчицы. Добавить сверху 2 1/4 чашки белой хлебной муки и 1 чашку непросеянной муки так, чтобы вся жидкость была покрыта мукой. Добавить 1 ст л сухого молока, 1 ч л соли и 1 1/2 ч л сахара. Добавить 1 ч л дрожжей так, чтобы они не касались жидкости. Выбрать программу "Норма" или "Белый хлеб" и нажать кнопку "старт". Свежевыпеченный хлеб достать из формы и подавать с остреньким сыром.

 

Буханка с творогом и пепперони

Положить в форму 1/2 чашки сухого творога и влить 2/3 чашки воды и 1 ст л оливкового масла. Сверху посыпать 3 1/4 чашки муки, чтобы она покрывала всю жидкость. Добавить 1 ч л соли и 1 1/2 ч л сахара. Добавить 1 ч л сухих дрожжей так, чтобы они не касались жидкости. Выбрать режим "Норма" или "Белый хлеб" и нажать кнопку "Старт". За 5 мин до окончания замешивания теста добавить мелко порезанную пепперони (25 гр) и 1 мелко порезанное перо зеленого лука. Подавайте с овощными супами или салатом.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Aleeenka

У меня еще нет хлебопечки, но подумываю ее прикупить. Вот только вопрос у меня: тестомешальную лопасть нужно убирать перед выпеканием хлеба? Как ее эту лопасть из хлеба выковыривать???? Если ее выковырять, то хлеб уже не имеет такую привлекательную форму....

Подскажите плииииииз!! :-)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Lili
У меня еще нет хлебопечки, но подумываю ее прикупить. Вот только вопрос у меня: тестомешальную лопасть нужно убирать перед выпеканием хлеба? Как ее эту лопасть из хлеба выковыривать???? Если ее выковырять, то хлеб уже не имеет такую привлекательную форму....

Подскажите плииииииз!! :-)

Pui ingredientele, alegi programa şi ATÂT! Ea totul face singură şi forma la pâine nu se schimbă (o mică gaură doar).

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
cozeta
mamica a luat cupotor de marca 'kenwood' - pui toate ingredientele, setezi si scoti painea gata peste ceva timp - coace paine si cozonac, face diferite feluri de aluat. l-a cumparat pt bunici, care sunt batrani si nu mai pot coace, iar magazinul este pe cealalta parte de sat si nu intotdeauna este paine. acum mamuca e la 'stagiere' :smoke: dar sarmana se teme sa se atinga de butoane, ca sa n-o strice.

http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002025D.gif

http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002025D.gif

 

 

 

Totusi e mai gustoasa piinea din cuptor adevarat !!!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Aleeenka
o mică gaură doar
....

:-) спасибо за ответ

Хотя, может быть я видела слишком большую тестомешательную лопасть..., но мне показалось что если ее выковыривать получиться просто яма...:-)

Но тем кто уже пользуется - виднее!!!

:-) Значит не все так страшно как казалось.

P.S. Новогодний подарок уже можно Деду Морозу заказывать :-) :X-04:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Червовая Дама

Подскажите плз, а какой мукой Вы пользуйтесь? а то нам тоже подарили хлебопечку, я ее долго изучала :smoke: , но хлебушек у меня не получился, а получился просто какой-то блин! :smile:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Nikita

Noi avem de la Panasonic, coace paine cea mai simpla in 1 ora si 55 minute.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
MamaDimiDashi
se vand la Magazinele specializate.Dar.. care sunt cele mai bune?care firma produce cele mai bune cuptoare de acest gen?

..Cuptorul - Minune!!!!!!! :girl_cry:

Весной тоже себе купили хлебопечку Кенвуд, довольны очень. Печем в ней белый и ржаной хлеб. Делала в ней джемы.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Naty
Весной тоже себе купили хлебопечку Кенвуд, довольны очень. Печем в ней белый и ржаной хлеб. Делала в ней джемы.

А где у нас можно купить ржаную муку?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
MamaDimiDashi
А где у нас можно купить ржаную муку?

я брала на пекарне, в магазинах вроде нет

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Lullaby

Fetelor, spuneti-mi va rog daca painea coapta in asa cuptoare e rumena de asupra.

mamica mea a cumparat Moulinex de la xenon si chiar daca pui regimul cel mai puternic de rumenire oricum painea nu are "fatza", adica abia abia se rumeneste. Partile laterale arata foarte frumos (rumeoare) insa de asupra..... Cei de la Xenon au zis ca Moulinex-ul (cel putin modele care le au ei) nu are element de asupra care sa rumeneasca.

E vorba doar de Moulinex sau toate cuptoarele?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Lili

La noi acum se găteşte aluatul pentru pizza. Pâinea o rumeneşte, dar e firma Amstrad deaceia nu ştiu cum e la Moulinex...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum