mihha 1 270 postări Raportează post Postat Ianuarie 26, 2009 Salutari. Am hotarit sa deschid si eu o tema aparte sa va arat ce biju am mai facut ultimul timp. Cred ca cu atitea fete cu miini dibace ar trebui sa se deschida deja o tema aparte pentru bijuteriile facute de mina. Pentru cei interesati, primele noutati apar in blogul meu demetra-biju.blogspot.com Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
mihha 1 270 postări Raportează post Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
mihha 1 270 postări Raportează post Postat Ianuarie 31, 2009 (editat) MULTUMESC PENTRU CUVINTELE CALZI! Am promis ca mai fac margele colorate? dar nu mov+oranj, mai schimb culorile. Si inca cercei Editat Ianuarie 31, 2009 de mihha Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
mihha 1 270 postări Raportează post Postat Februarie 2, 2009 Chery cirligelile si toate ustensilele se gases la lumea copiilor. Acolo se vinde si masa speciala pentru modelat "ПЛАСТИКА" care seamana cu plastelina, dar este foarte greu de lucrat... EU foloses ultimul timp mai mult FIMO este o masa tot pentru creatii dar care este mult mai usoara in lucru, dar din pacate la noi nu se gaseste, trebuie comandata de peste hotare. In rest procesul e simplu: incalzesti bine plastelina in mini pentru a putea lucra cu ea, ii dai forma dorita, ii prinzi urechiusile si le coci in cuptor conform instruciunii de pe cutie ( de la 5 la 30min depinde de grosimea obiectului facut), le scoti din cuptor, le racesti, le dai cu lac daca vrei sa luceasca, le prinzi cirligelile si cam asta e... Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
mihha 1 270 postări Raportează post Postat Februarie 21, 2009 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
mihha 1 270 postări Raportează post Postat Martie 8, 2009 (editat) Editat Martie 8, 2009 de mihha Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
mihha 1 270 postări Raportează post Postat Martie 16, 2009 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
mihha 1 270 postări Raportează post Postat Martie 26, 2009 (editat) Editat Martie 26, 2009 de mihha Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
mihha 1 270 postări Raportează post Postat Martie 29, 2009 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Winter 3364 7586 postări Raportează post Postat Noiembrie 7, 2012 (editat) Тема закрыта в связи с открытием рукодельной Фотогaлереи. Мы будем рады видеть в Фотогалерее Ваши новые работы и описания к ним. Также будет просто замечательно, если Вы перенесёте все старые работы в свой фотоальбом, так как личные темы будут удалены через 3 месяца. Правила оформления фотоальбомoв. Editat Ianuarie 31, 2013 de Winter Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri