Roca 2 1958 postări Raportează post Postat Ianuarie 25, 2009 Aneta salut. eu am observat ca Emilia citeodata isi freaca piciorusele, laba piciorului... cind e dezbracata le freaca tocmai se inrosesc... si cind sta culcata uneori da din minuta ritmic chiar se palaste citeodata, am impresia ca nusi poate controla miscarile acelas lucru si cind are o jucarie in mina, parca se joaca dar... imi fac griji... Ce paote fi... Multumesc anticipat Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Amanda 11 13405 postări Raportează post Postat Ianuarie 26, 2009 E greu de spus. Poate e o joaca, dar poate pur si simplu are un reflex prea exagerat. Daca in rest e linistita si nu observati alte probleme, mai studiati comportamentul fetitei si daca nu va place ceva, mai bine adresati-va la neurolog pediatru. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Roca 2 1958 postări Raportează post Postat Ianuarie 26, 2009 In rest e bine, e vesela, maninca bine si doarme la fel... multumesc mult pentru consultatie, mai vedem... mersi mult Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri