Vizitator diana_m 0 postări Raportează post Postat Ianuarie 12, 2009 Dragi mamici, va rog sa ma ajutati cu cautatul acestui minunat film cu desene animate , in engleza suna Bernard Bear, nu gasesc pe net unde l-as putea incarca calitativ, poate are cineva, caci am vazut la NIT tv ca l-au rulat vreo ora, inseamna ca exista, site-ul oficial al acestui film nu are link de video download disponibil, deja demult urmaresc, iar pe net sunt doar unele episoade, si acelea puse pe youtube, as fi recunoscatoare daca mi le descarca cineva aici sau poate stiti vreun link? Merci mult de tot Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
oxana&nikita 0 12 postări Raportează post Postat Ianuarie 12, 2009 Dragi mamici, va rog sa ma ajutati cu cautatul acestui minunat film cu desene animate , in engleza suna Bernard Bear, nu gasesc pe net unde l-as putea incarca calitativ, poate are cineva, caci am vazut la NIT tv ca l-au rulat vreo ora, inseamna ca exista, site-ul oficial al acestui film nu are link de video download disponibil, deja demult urmaresc, iar pe net sunt doar unele episoade, si acelea puse pe youtube, as fi recunoscatoare daca mi le descarca cineva aici sau poate stiti vreun link? Merci mult de totincercati sa intrati in torrentsmd.com poategasiti acolo Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
alinka 0 611 postări Raportează post Postat Ianuarie 14, 2009 da, este pe torrentsmd.com iata adresa bernard bear Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri