Svetlana Racovita 0 219 postări Raportează post Postat Decembrie 16, 2008 Am o fetita da 2luni si ia-m pus numele MIRELA.Ce parere aveti? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Beauty 7 384 postări Raportează post Postat Decembrie 16, 2008 mie imi place....de ce intrebi? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
ary 804 555 postări Raportează post Postat Decembrie 16, 2008 Foarte frumos nume. O prietena are o fetita-bombonica cu asa nume. Sa fie fetita sanatoasa! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
MultiColor 0 718 postări Raportează post Postat Decembrie 16, 2008 E un nume frumos şi melodios! Da de ce te interesează părerea altora despre numele puiului tău? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Irinka 5 4268 postări Raportează post Postat Decembrie 16, 2008 Cred ca e un nume deja obisnuit, noi avem stim deja vreo 6 Mirele, si e simpatic. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
BabaYaga 13 4942 postări Raportează post Postat Decembrie 16, 2008 Мне тоже нравится имя, очень музыкальное Ми-Ре-Ла :) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
KRISTY 109 7838 postări Raportează post Postat Decembrie 16, 2008 однозначно красивое имя!!! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
dianutsa 0 83 postări Raportează post Postat Decembrie 17, 2008 draguts nume! si noi avem o mirela, si are vreo 3 ani si ceva! :) cresteti mari si sanatosei! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
liubic 12 435 postări Raportează post Postat Decembrie 17, 2008 Mie imi place, chiar avem o finuta Mirela. Sa-ti fie sanatoasa si sa creasca mare!!! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Lullu 1 505 postări Raportează post Postat Decembrie 17, 2008 :val16:e un nume frumos , sa va traiasca fetita si sa fie sanatoasa ! pe nepotika mea tot Mirela Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Emerald 4 3268 postări Raportează post Postat Decembrie 17, 2008 Sunt de acord cu parerile de mai sus...este un nume foarte gingas, dar de ce intrebi, sau nu esti tu impacata pina la capat cu alegerea ta?! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Alexmami 0 21 postări Raportează post Postat Decembrie 17, 2008 Foarte frumos nume. Multa sanatate si numai bine fetitei. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Viorica 1 107 postări Raportează post Postat Decembrie 17, 2008 Pe fetita nasilor o cheama Mirela si are 7 ani,adica nu e un nume super rar,dar destul de gingas pt o fetita Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
danusic 0 1108 postări Raportează post Postat Decembrie 17, 2008 foarte frumos,cresteti mari,si sanatoase Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Madi 0 69 postări Raportează post Postat Decembrie 22, 2008 Si pe fetita mea to Mirela o cheama Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Svetlana Racovita 0 219 postări Raportează post Postat Decembrie 29, 2008 Mersi mult fetlor de parerea voastra! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Huligank@ 1 504 postări Raportează post Postat Februarie 16, 2010 In ultima perioada numele acesta este in voga fiika kumnatei tot Mirela se numeste si o prietena care a naskut vara aceasta, tot a numit fetitza asa Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
P4olka 0 149 postări Raportează post Postat Februarie 16, 2010 Si eu am o prietena care a pus numele fetitei sale Mirela!!! mi se pare un nume ff frumos si melodios!!! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Huligank@ 1 504 postări Raportează post Postat Februarie 18, 2010 Si eu am o prietena care a pus numele fetitei sale Mirela!!! mi se pare un nume ff frumos si melodios!!! -daaaa, cei drept, e drept )))))) numele e foarte melodios kum a mai mentionat cineva aici pe forum (in alta tema similara) ka numele acesta konsta din note muzikale: Mi-Re-La Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
veronicika 0 168 postări Raportează post Postat Februarie 19, 2010 Am o fetita da 2luni si ia-m pus numele MIRELA.Ce parere aveti? Очень красивое имя! Кстати, моя подруга, она живет в Москве, хочет дочку с необычным именем, обязательно ей посоветую Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri