Cariña 0 27 postări Raportează post Postat Decembrie 9, 2008 (editat) Salutare tuturor!!!!!!! Iata ca am hotarit sa imi astern si eu povestea noastra cu ¨Nunta¨ Totul a inceput acum 429 de zile in urma cind eu si iubirea vietii mele am hotarit se ne unim destinele pentru tot restul vietii. Pe data de 7 ocotmbrie 2007 am pasit pragul la starea civila,am fost doar noi doi frumusel de minuta deoarece doar ni-am inscris si atit. Eu si Andrei sotul meu locuim in Spania,Cantabria si ni-a fost destul de greu sa incepem pregatirile Editat Decembrie 10, 2008 de irishkkka Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
GINGA 5 312 postări Raportează post Postat Mai 10, 2009 interesant, dar as vrea sa vad si poze..:) daca se paote :D Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
LIUDASHKA 0 177 postări Raportează post Postat Mai 19, 2009 Salut Corina, daca nu ma insel am vazut cateva poze de-ale voastre pe *ссылка* si chiar pe acest subforum!!! Plaseaza-le si in tema asta, caci sunt superbe!!! Asteptam cu nerabdare! Sincere felicitari! Sa fitsi fericitsi !!! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
vero_veronika 0 197 postări Raportează post Postat Mai 22, 2010 A uitat de noi... Oricum fericire si numai luni de miere. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri