Vicky 1 2942 postări Raportează post Postat Decembrie 3, 2008 Iata si intrebarea cum ingrijiti flroile artificiale ? Cum scoateti praful de pe ele ? Eu le pun in masina de spalat vase la regimul cel mai lejer Ies ca noi . Aratati si foto daca aveti Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Ленуля 1222 32111 postări Raportează post Postat Decembrie 6, 2008 Iata si intrebarea cum ingrijiti flroile artificiale ? Cum scoateti praful de pe ele ? Eu le pun in masina de spalat vase la regimul cel mai lejer Ies ca noi .Aratati si foto daca aveti Nu sufer florile artificiale! Dar la moment traim la socrii mei (ei sunt plecatzi peste hotare) shi ei au acas aflori artificiale, asha ca vrei nu vrei tre sa am grija de ele. Eu le spal simplu - le pun in baie cu apa shi putzin detergent lichid shi apoi le clatesc din abundetza shi la balcon la uscat. Dar la casa noastra sigur n-o sa avem flori artificiale! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Vicky 1 2942 postări Raportează post Postat Decembrie 7, 2008 De ce majoritatii nu le plac florile artificiale ? Pot fi si fi foarte frumoase si stilate , am sa fotografiez ale mele , mie imi plac Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
lia_c 0 183 postări Raportează post Postat Decembrie 8, 2008 mie de asemenea imi plac daca se afla la locul potrivit si sint frumoase, eu de ex. am o vaza mare si inalta si un ulcior de 6 l care stau pe covor si in ele am pus astfel de flori. La toti oaspetii le-au placut si zic ca locul lor e kiar acolo unde se afla... Se afla pe holuri cam de 1.5m latime si care n-au geamuri si creeaza o atmosfera calda si placuta... Le spal sub dush cu apa calduta si le agat de sfoara. Cind sint prea multe flori artificiale si din "astea de 2 lei" nu-mi place nici mie. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
SkazkaNaNoci 140 13818 postări Raportează post Postat Decembrie 8, 2008 Мою в душе, а потом сушу естественным методом. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Vicky 1 2942 postări Raportează post Postat Decembrie 9, 2008 Merci ca v-ati impartasit despre ingrijirea florilor . Intr-adevar florile artifificale, deobicei destul de scumpe , pot fi frumoase si stilate . Am observat aici ca unii special pun apa daca vaza e stravezie cu flori artificiale , astfel esti nedumerita si mai mult daca sunt reale sau nu. Aceste flori nu sunt ale mele ( le voi arata curind ) , dar le-am gasit pe net si imi par destul de draguste. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
lia_c 0 183 postări Raportează post Postat Decembrie 9, 2008 wow, sint super frumoase vicky... ce super ideia cu apa. Mie tare imi plac vazele incolore, insa cu pitika nu le pot mentine la un loc frumos nici pe astea care le am, mereu trebuie sa fie catarate... Sper intr-o zi sa pot face si eu asa ceva in casa! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Vicky 1 2942 postări Raportează post Postat Decembrie 10, 2008 Cum am promis florile mele artificiale :) Bonsai Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
danusic 0 1108 postări Raportează post Postat Decembrie 15, 2008 Bonsaiiul e foarte frumos ca si celelalte flori,costa scump bonsaiu poate iti dau comanda pe cind vii in chisinau,sotului ii plac foarte mult. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Ianna 1 333 postări Raportează post Postat Decembrie 21, 2008 Si mie imi plac foarte mult florile artificiale. Deoarece la noi reparatia inca nu e finisata nu am reusit inca sa amenajam incaperile, si placerea de infrumuseta odaile ramine pentru mai apoi. Pentru un decor de sarbatoare am cumparat o floare de Craciun (asa mi-se pare ca se numesc aceste flori) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Dharma 9228 7716 postări Raportează post Postat August 17, 2010 Eu am si flori artificiale si flori vii . Fiecare din ele isi are locul sau in casa . Deseara poate pun si niste poze :) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Marianuska 0 336 postări Raportează post Postat Septembrie 1, 2010 in general iubesc toate tipurile de flori fie ele naturale sau artificiale, vroiam sa zic ca pt praful care se depune pe flori sunt spray-iuri care maninca colbul shi mentin luciu pt mult timp. eu momentan folosesc pt flori naurale acest spray ,rezultatul imi place mult. Cei drept nu l-am cumparat de la MD ,mi la trimis din Italia Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Ursulets90 0 15 postări Raportează post Postat Ianuarie 15, 2012 Salut, unde pot sa gasesc flori artificiale calitative in Chisinau??? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
radiomonstr 76 6138 postări Raportează post Postat Ianuarie 15, 2012 UNIC - primul etaj in stinga. Si la MAESTRO am vazut Alexandri x Mitropolit Varlaam Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Marianuska 0 336 postări Raportează post Postat Ianuarie 15, 2012 flori artificiale sunt si la km7. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
МАМзель 336 3927 postări Raportează post Postat Februarie 22, 2012 очень красивые и качественные искуств.цветы есть в салоне CITIO, находится по Негруци, чуть ниже Солея.... там у них сейчас по идее еще идут скидки Также красивущие цветы в CAVIO, скулянка, по той же стороне что и Фуршет, дальше на квартал В Джамбо, на 2-м эт, есть бутик, там совсем небольшой выбор, в основном веточки орх, тюльпаны Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
9masha 7 632 postări Raportează post Postat Iunie 21, 2012 Красивые и качественные искусственные цветы есть на Рышкановке магазин между Ассито и рестораном Крама Боерулуй. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
skazka 30 1023 postări Raportează post Postat Iunie 29, 2012 Есть очень красивые в магазине Perla, что на ул. Пушкин 56/1. Они почти как натуральные но они безумно дорогие =) Как вариант есть ещё магазин на бодони, где Эндис пицца наверх. Там цветочки подешевле но и выбор похуже. Зато там полно других недорогих штучек =) А вобще я бы посоветовала поехать на Украину, там огромный выбор цветов и по умеренным ценам Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
calatoarea 48 1819 postări Raportează post Postat Iunie 29, 2012 http://ic.pics.livejournal.com/radulova/5143061/340653/original.jpg eu tare mi-as dori cam asa ceva flori )) tre sa caut Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
skazka 30 1023 postări Raportează post Postat Iulie 5, 2012 (editat) In Ucraina, unde anume as putea gasi magazine cu flori artificiale, daca ati putea sa-mi dati o adresa sau macar un indiciu va rog Самый близкий и знакомый всем вариант это Одесса. Но я езжу в Хмельницк. Мы купили там очень недорого цветы. Могу выложить вечером фото если интерестно и сказать их цену. Такие розочки как мы там купили у нас я видела что продавали около 200 лей веточка Editat Iulie 5, 2012 de skazka Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
skazka 30 1023 postări Raportează post Postat Iulie 5, 2012 Вот такие цветы мы взяли. Тут 2 букета, один букет обошолся нам в 18 лей Ну и обещанные розочки. Одна веточка 21 лей вышла. Белые цветочки - гипсофила, по 12 лей. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
calatoarea 48 1819 postări Raportează post Postat Iulie 5, 2012 (editat) Iulia foarte frumoase!!! eu tare-as vrea roze albe acus atasez vreo poza Editat Iulie 5, 2012 de calatoarea Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
skazka 30 1023 postări Raportează post Postat Iulie 6, 2012 Очень красивые. Думаю что если поискать можно найти и такие розы как вы хотите. Мы особо не разглядывали ассортимент, так как приезжали туда по другим делам и делали всё в спешке =) Могу сказать что сферы с цветками которые наши декораторы на крючках вешают продаются там в любом размере, от самого маленького до большого. Примерно среднего размера свера если самому собрать выйдет 165 лей (каркас+цветочки), если собирут они то уже чуть дороже. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Aquamarine 2 246 postări Raportează post Postat Octombrie 19, 2013 Niciodata nu mi-au placut florile artificiale, le-am preferat pe cele vii, dar ultimii ani au aparut in vinzare flori artificiale atit de calitative si frumos realizate ca nici nu le deosebesti de cele reale si incep sa fiu de acord ca's o metoda buna de a decora anumite spatii... Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri