simonas 1 143 postări Raportează post Postat Noiembrie 13, 2008 buna! ati avut lipom dupa nastere? eu am nascut prin cezariana si m-am ales cu unul dupa nastere. acuma trebuie sa ma operez si sa il extrag. are cineva aceasta problema? v-ati operat? spuneti-mi si mie va rog! mi-e teama!!!!!!!!! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Dorian Visterniceanu 0 51 postări Raportează post Postat Noiembrie 13, 2008 buna! ati avut lipom dupa nastere? eu am nascut prin cezariana si m-am ales cu unul dupa nastere. acuma trebuie sa ma operez si sa il extrag. are cineva aceasta problema? v-ati operat? spuneti-mi si mie va rog! mi-e teama!!!!!!!!! Cu lipom se poate de trait- insa trebuie de diferenciat cu hernia postoperatorie - in cel de-al doilea caz trebuie consultat neaparat chirurgul Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
simonas 1 143 postări Raportează post Postat Noiembrie 13, 2008 Cu lipom se poate de trait- insa trebuie de diferenciat cu hernia postoperatorie - in cel de-al doilea caz trebuie consultat neaparat chirurgul mersi de raspuns. medicul meu zice ca trebuie de operat! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
VALERINA 0 1 post Raportează post Postat August 9, 2016 у меня на теле появились липомы(жировики).В начале на руке и на ноге,а сейчас их стало на много больше.Начали беспокоить меня.Несколько лет назад ходила в поликлинику к хирургу,сказал,что это липома и надо удалять.Подскажите пожалуйста,что мне делать и к какому хорошему специалисту мне обратится? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
LiubaHanganu 0 2 postări Raportează post Postat Martie 27, 2017 В 13.11.2008 в 10:31, simonas сказал: buna! ati avut lipom dupa nastere? eu am nascut prin cezariana si m-am ales cu unul dupa nastere. acuma trebuie sa ma operez si sa il extrag. are cineva aceasta problema? v-ati operat? spuneti-mi si mie va rog! mi-e teama!!!!!!!!! Am aceiași problema daca vați operat ați putea sami lăsați și mie ceva informații pe aceasta tema ,la ce medic vați adresat ? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
LiubaHanganu 0 2 postări Raportează post Postat Mai 14, 2017 В 13.11.2008 в 18:05, simonas сказал: mersi de raspuns. medicul meu zice ca trebuie de operat! Buna ziua va rog frumos spuneți mi la ce medic vați adresat? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri