Юльчик 0 410 postări Raportează post Postat August 15, 2007 (editat) когда-то вычитала рецептик - маринованный сладкий перец (красный вкуснее) 5 кг перцев, 1 стакан 9%уксуса, 2 л воды, 1 стакан сахара, 2 стол.ложки соли, 1 стакан растит.масла Все кроме перцев положить в кастрюлю и довести до кипения. Перц нарезать кольцами или вдоль - в кастрюлю, поварить в маринаде мин 5-7. Уложить в банки, стерилизовать 20 мин и закатать. очень просто и вкусно! Editat Iunie 20, 2017 de Winter Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Zolga 14 1378 postări Raportează post Postat August 20, 2007 МАРИНОВАННЫЙ ПЕРЕЦ ИЛИ ГОГОШАРЫ - 5-6 кг гогошар или красных мясистых перцев ( неочищенных) - 0.5 кг чеснока На маринад - 1л масло растительного - 0.5 л уксуса столового - 100- 200 гр. Меда или сахара - 2 щепотки соли - лавровый лист 10 листочков - душистый перец горошком - по желанию веточки сельдерея Приготовление : 1. Мою перцы или гогошары и высушиваю на полотенце. Разрезаю на половинки и очищаю от семян. Иногда оставляю половинки перцев для маринования , иногда режу на меньшие куски. Очищаю чеснок . 2. Ошпариваю кипятком банки и крышки, чтобы все было под рукой. 3. В казан добавляю растительное масло, уксус, мед и соль.Перец душистый чеснок и лавровый лист и чеснок добавляю маленькими порциями на глаз. И ставлю на огонь. (Некоторые добавляют воду. Мне не нравится ) Когда закипает маринад начинаю добавлять порциями перец или гогошары. И оставляю чтобы закипело.Когда закипает, кипячу еще 5 минут максимум ,перемешиваю ( перец на первый взгляд еще твердый) и начинаю раскладывать в теплые стерилизованные банки вместе с чесноком и лавровым листом. Иногда на дно банки укладываю стебель сельдерея который был ошпарен водой. Накрываю стерилизованной крышкой. Добавляю н другую порцию перцев , чеснока , лаврового листа в казан для маринования. Пока они закипают я закатываю банки с маринованными гогошарами или перцем. Так поступаю со всеми порциями пока на мариную все 5-6 кг перца или гогошар. Старайтесь укладывать плотно .Не наливайте маринад сверху. Перцы сами берут маринада сколько им надо и пускают свой сок. Потом укутываю под одеялом на 2 сутки до полного остывания. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Юльчик 0 410 postări Raportează post Postat Septembrie 25, 2007 Сделали гогошарики по твоему рецепту . Вчера уже открыли, попробовали. Вкуснотища!!!! С П А С И Б О!!! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Zolga 14 1378 postări Raportează post Postat Septembrie 25, 2007 Сделали гогошарики по твоему рецепту . Вчера уже открыли, попробовали. Вкуснотища!!!! С П А С И Б О!!! ОЧЕНЬ РАДА!!!! Мы завтра тоже будим открывать баночку - так что немного переживаю как получились - хотя делам по одному и тому же рецепту уже много лет Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
жанна 0 29 postări Raportează post Postat Octombrie 7, 2009 (editat) А мы закатываем гогошары! Муж купил 20 кг. С удовольствием утилизирую!!!! Посмотрите! http://www.liveinternet.ru/users/3239575/blog#post111674540 Ну ОООчень вкусно!!!! Editat Octombrie 7, 2009 de жанна Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
lareeska 3 2312 postări Raportează post Postat Octombrie 7, 2009 я тоже делаю фаршированные гогошары, но фарширую овощами - синие, перец, морковка, лук, чеснок, всё слоями. Кто-то в серединку ещё маслинку впихивает)) Тоже очень вкусно! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Pescadito 362 3544 postări Raportează post Postat August 31, 2011 (editat) Маринованные гогошары Ингредиенты : 5 кг гогошар 500 мл уксуса 500 мл масла подсолнечного 250 гр мёда 2 ст. л. сахара чеснок, лавровый лист, соль, перец Приготовление : 1. гогошары нарезать на 4 части 2. в казане делаем маринад из уксуса, масла, мёда, сахара и соли. Как закипит - бросаем часть гогошар 3. проварить гогошары 5 мин (цвет поменяется на более светлый) 4. закатываем в стерилизованные банки, ставим вверх дном в теплом месте, когда остынет - отправляем на хранение получается 5 баночек по 700 гр мёд домашний (250 гр = примерно 7 ст.л.) Editat Septembrie 8, 2020 de Winter Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
dinco 0 457 postări Raportează post Postat Septembrie 1, 2011 (editat) La 31.08.2011 la 22:56, marinka87 a spus: Маринованные гогошары Ингредиенты : 5 кг гогошар 500 мл уксуса... Я тоже делаю такие. Вкуснотища не передаваемая!!!!! Editat Decembrie 27, 2012 de РИША Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Idulea 36 999 postări Raportează post Postat Septembrie 1, 2011 Мариночка,огромное спасибо за рецепт Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Pescadito 362 3544 postări Raportează post Postat Septembrie 1, 2011 на здоровье ! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Native 106 829 postări Raportează post Postat Septembrie 2, 2011 У меня ещё созрел вопрос: можно ли эти гогошары закручивать в банки с резьбовыми крышками? Будут ли стоять, учитывая то, что храниться будут не в холоде, а при комнатной температуре? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
tayshka 19 4199 postări Raportează post Postat Septembrie 2, 2011 У меня ещё созрел вопрос: можно ли эти гогошары закручивать в банки с резьбовыми крышками? Будут ли стоять, учитывая то, что храниться будут не в холоде, а при комнатной температуре? будут стоять, мама только в таких банках и закручивает. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Alima 45 563 postări Raportează post Postat Octombrie 29, 2011 La 20.08.2007 la 15:07, Zolga a spus: МАРИНОВАННЫЙ ПЕРЕЦ ИЛИ ГОГОШАРЫ - 5-6 кг гогошар или красных мясистых перцев ( неочищенных) - 0.5 кг чеснока... Огромное спасибо за доступный рецепт - мне всегда казалось что такая вкуснота может получиться только у моей мамы. У нее к сожалению этот рецепт я не успела узнать, но сделала по Вашему и получилось на 10 баллов. Спасибо еще раз. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Ludmi 459 1308 postări Raportează post Postat Noiembrie 30, 2011 Маринованные гогошары Marina cum se primesc gogosarii dulci si sint moi sau nu? Caut marinad pu legume sa iasa dulci si nu moi Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Pescadito 362 3544 postări Raportează post Postat Decembrie 1, 2011 Marina cum se primesc gogosarii dulci si sint moi sau nu? Caut marinad pu legume sa iasa dulci si nu moi da, sunt dulcii si nu moi, asa carnosi da asta depinde deja de leguma Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
LenaL 1 111 postări Raportează post Postat Iulie 4, 2012 Zolga , Спасибо за рецептик, давно его искала))))) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Svetllana 0 454 postări Raportează post Postat Septembrie 10, 2013 salut! stie cineva vre-o receta pentru ardei prajiti si conservati pe iarna Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
larena 0 113 postări Raportează post Postat Octombrie 1, 2013 10 сен 2013 - 03:34 Svetllana писал: salut! stie cineva vre-o receta pentru ardei prajiti si conservati pe iarnacel mai bine e sa-i inghetati sau sa-i puneti la borcan, simplu cu putina sare presarata intre ardei, la fundul borcanului puneti usturoi felii, si sterilizati borcanele, am facut asa anul trecut doar ca ardeii i-am copt pe obucata de fier gros caci nu conservez legume prajite, doar coapte si marinate sau tocanite. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Taria 0 751 postări Raportează post Postat Octombrie 17, 2013 si eu fac asa cu sare Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
country 1 300 postări Raportează post Postat Noiembrie 24, 2013 [/url] гогошары по Марининому рецепту, очень вкусно , спасибо. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
gagulea 21 759 postări Raportează post Postat Octombrie 26, 2014 In tineretele mele aveam o colega , mama careia era un maaare specialist in conservari de tot felul. Si am gustat la ea acasa un fel de gogosari, dar in borcan se vedea clar ca erau si felii mari de ceapa. Si gogosarii erau taiati felii mai subtire , arata mai mult ca o salata de gogosari marinati. Poate stie cineva receta. (Cu colega mea nu am mai pastrat legatura ca sa o mai intreb, dar acel gust superb ma urmareste.) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Fericire 4147 4151 postări Raportează post Postat Noiembrie 5, 2014 Mmmm... Am facut si eu aceasta bunatate. In orice caz, eu am papat imediat dupa ce i-am preparat si s-au racit, drept ca i-am fiert mai mult un pic de 5 minute. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
MrsAugust 421 2260 postări Raportează post Postat Noiembrie 27, 2014 готовила и я по этому рецепту..вчера открыли баночку-няма такая)) жаль только 3 баночки закрыла, в следущем году сделаю больше Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Reghina77 0 12 postări Raportează post Postat August 11, 2015 Девочки добрый день может кто подскажет как делать фаршированные гогошары на зиму,угостили на работе гогошарами фаршированные синими помню что очень вкусно а рецепт бы узнать,зараннее спасибо. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
heaven 0 89 postări Raportează post Postat Septembrie 10, 2015 Marina, de cite procente pui otetul? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri