4 beneficii pentru sănătate ale extractului de palmetto de ferăstrău


Postări Recomandate

GlobalchemMall

Studiile demonstrează că extractul de palmetto îmbunătățește prostata pe termen lung, în ciuda faptului că rezultatele individuale pot diferi. De asemenea, are oarecare folos pentru testosteron și păr. Examinați potențialele avantaje pentru sănătate ale preluării unui supliment care conține Palmetto.

2746921718_540100446.jpg.fa3e0a4d8384b2f1a1b66e6e5258064c.jpg

1. Extractul de palmetto de ferăstrău poate spori funcția tractului urinar
Pentru cineva cu hiperplazie prostatică, simptomele de anulare sunt o problemă serioasă. Sistemul urinar poate beneficia vizibil de extractul de palmetto de ferăstrău, care este obținut din fructe de pădure mature. Mai ales pentru cei care suferă de hiperplazie prostatică ușoară. Deoarece extractul de palmetto are proprietăți de legare puternice, poate ajuta persoanele cu simptome de gol. Extractul de palmetto de ferăstrău se poate lega de receptorii care sunt importanți în farmacologie. și ameliorează simptomele tractului urinar inferior.

Extractul de palmetto de ferăstrău poate trata disfuncția urinară la bărbați cu hiperplazie prostatică, deoarece poate afecta direct o serie de receptori ai tractului urinar. Extractul de palmetto de ferăstrău poate fi util pentru sănătatea prostatei, deoarece paletul de ferăstrău poate oferi această atenuare.

2. Saw Palmetto poate ajuta la tratamentul BPH
Medicii recomandă frecvent alfa-blocante, 5 inhibitori alfa-reductază sau terapie combinată pentru medicamente pentru a trata hiperplazia prostatică benignă. Cursul tratamentului va depinde de modul în care hiperplazia prostatică benignă afectează organismul. Extractul de palmetto de ferăstrău poate fi util aici. Conform unei investigații clinice, fitosterolii de la Palmetto Extract pot ajuta la tratamentul BPH.

Elementele antiinflamatorii și potențialul de scădere a nivelului de colesterol în Palmetto sunt cauzele acestui lucru. De asemenea, utilizând un supliment de fitosterol pe bază de semințe pe bază de semințe de ferăstrău și de dovleac timp de trei luni, a redus semnificativ simptomele BPH.

Nu au fost resimțite efecte negative de către pacienți. În schimb, au putut să -și ascundă problemele tractului urinar și să controleze creșterea prostatei lor. Un supliment de genul acesta ar putea fi de mare ajutor pentru cineva cu hiperplazie prostatică benignă.

3. Palmetto de ferăstrău poate reduce căderea părului
Căderea părului este frecvent un simptom frecvent al îmbătrânirii. Dar, căderea părului poate fi, de asemenea, o afecțiune congenitală, un efect secundar al modificărilor hormonale sau un simptom al anumitor afecțiuni medicale. Oricine poate începe să se confrunte cu căderea părului. Cu toate acestea, bărbații au mai multe șanse să întâmpine această problemă. Bărbații obțin cel mai frecvent alopecie androgenetică, un fel de cădere a părului. Poate fi identificat prin pierderea semnificativă a părului vizibil pe scalp. Potrivit cercetărilor, Palmetto sau extractul său botanic pot promova creșterea părului. Mai multe studii au arătat că au văzut că extractele orale și topice au efecte favorabile asupra sănătății asupra persoanelor cu această boală.

4. Palmetto de ferăstrău poate diminua umflarea
Conform anumitor cercetări, SAW Palmetto deține proprietăți antiinflamatorii. Se pare că bărbații care dezvoltă o prostată mărită beneficiază cel mai mult din proprietățile antiinflamatoare ale lui Warm Palmetto (BPH). Potrivit unui studiu, un tip care ia o pastilă care conține acest lucru a văzut extrasul palmetto experimentează mai puțin mărirea prostatei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.