Ce sunt aditivii minerali pentru animale


GlobalchemMall
 Share

Recommended Posts

GlobalchemMall

Sarea comună, calciul, fosforul, sulful, potasiul, magneziul, manganul, fier, cupru, cobalt, iod, zinc, molibden și seleniu sunt minerale care sunt cruciale pentru viața animalelor. Dacă prea multe din ultimele șase sunt consumate de animale, acesta poate fi otrăvitor. Astfel, sunt necesari aditivi minerali pentru animale.

Toate animalele de fermă necesită de obicei mai multă sare comună decât ceea ce este în furajele lor, iar acest lucru este ceva care le este dat în mod regulat. Pentru că sunt atât de puternic dependenți unul de celălalt pentru a forma oase, lapte și coji de ouă, calciu și fosfor sunt celelalte minerale critice care sunt cel mai probabil să fie deficitare. Bonemeal, fosfat de dicalcium și fosfați defluorinați sunt toate surse excelente de calciu și fosfor. Carbonatul de calciu este aproape în întregime prezent în coji de ouă. Calcarul măcinat, cochilii de la sol sau Marl, care sunt cu conținut ridicat de calciu, pot furniza cu ușurință calciu.

Cu excepția laptelui, majoritatea furajelor pentru animale sunt bine furnizate cu fier, ceea ce este necesar pentru sinteza hemoglobinei. Singura problemă reală cu deficitul de fier este atunci când porcii tineri care suferă tineri încep să mănânce alte tipuri de alimente în afară de lapte. Pentru a obține fierul de care au nevoie, au nevoie de o injecție sau acces la sol nou.

Animalele necesită mangan și toate animalele agricole primesc suficient în dietele lor obișnuite. Lipsa de mangan poate duce la tendoane glisante, o boală care afectează puii și curcanii tineri, precum și eșecul ouălor de a ecloza.

Pe baza mineralelor naturale indigene și a mărfurilor produse chimic și microbiologic, se dezvoltă completări de minerale. În structura aditivului mineral experimental, sare de furaje, fosfat de amoniu mono, brucit, cretă și săruri de microceluri sunt incluse în calculul cerinței zilnice a animalelor pentru substanțe minerale, ținând cont de direcția de productivitate, biologic și Caracteristici fiziologice ale unui animal.

Cerința animalului pentru oligoelemente este îndeplinită de aditivul mineral. În plus, acest aditiv furnizează 60% din calciu, fosfor și magneziu necesară, precum și o cantitate zilnică de sare de alimentare. Drept urmare, este posibil să se satisfacă aproape complet nevoile animalelor în ceea ce privește sarea, macroelementele și microelementele prin utilizarea acestui aditiv. Prin urmare, productivitatea animalelor a crescut, consumul de furaje pe unitatea de producție a scăzut, calitatea laptelui s -a îmbunătățit, iar rentabilitatea producției a crescut ca urmare a aplicării de noi tipuri de completări de minerale.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share