inx 0 1459 postări Raportează post Postat August 10, 2007 care sapun de mîini folositi? in care v-ati dezamagit? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Снежинка 6621 4040 postări Raportează post Postat August 10, 2007 Мне нравится украинское мыло Фруктовый бум.Очень хорошо пахнет и не сушит кожу. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
inx 0 1459 postări Raportează post Postat August 10, 2007 de la un timp am inceput sa folosesc numai Dove, dar nu sint multumita :( , oricum miinele is uscate Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Vicky 1 2942 postări Raportează post Postat August 10, 2007 Yves Rocher sapun lichid- e ok din gama cu miros de diferite fructe. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
@niri 1 2958 postări Raportează post Postat August 10, 2007 Palmolive, Dove но все равно руки надо мазать кремом, т.к. очень часто мою руки Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
inx 0 1459 postări Raportează post Postat August 11, 2007 Yves Rocher sapun lichid- e ok din gama cu miros de diferite fructe. as crede ca e ok, pt ca sint produse ''europene'', la noi la ''saraci'' nu ajung produse veritabile :( , eu tot incerc sa dau pe ceva mai bun cit de cit si nu gasesc Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Vicky 1 2942 postări Raportează post Postat August 17, 2007 as crede ca e ok, pt ca sint produse ''europene'', la noi la ''saraci'' nu ajung produse veritabile :( , eu tot incerc sa dau pe ceva mai bun cit de cit si nu gasesc Stiu ca era reprezentanta Yves ROcher si la Chisinau daca nu gresesc in centru aveau sediu,nu e veritabil la ei? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
KsiuKS 8 3796 postări Raportează post Postat August 18, 2007 а по мне так все равно каким мылом мыть руки главное жидким)) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
inx 0 1459 postări Raportează post Postat August 18, 2007 Stiu ca era reprezentanta Yves ROcher si la Chisinau daca nu gresesc in centru aveau sediu,nu e veritabil la ei? nu stiu exact unde este reprezentanta lor, am sa caut, merci de indiciu Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
@niri 1 2958 postări Raportează post Postat August 18, 2007 nu stiu exact unde este reprezentanta lor, am sa caut, merci de indiciu stiu preciz ca este la Jumbo, in Body Shop si in Sun City Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
inx 0 1459 postări Raportează post Postat August 18, 2007 stiu preciz ca este la Jumbo, in Body Shop si in Sun City merci, @NIRI :) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
MultiColor 0 718 postări Raportează post Postat August 18, 2007 De fapt nu sunt prea pretentioasa la sapunul pu maini caci oricum dupa spalare le dau cu crema. In principiu pot folosi oricare (prefer cele lichide), dar oricum ma opresc la Palmolive Naturals, sapun lichid cu diferite mirosuri in special mi-a placut With Olive Milk. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
@niri 1 2958 postări Raportează post Postat August 19, 2007 merci, @NIRI :) cu placere ;) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
inx 0 1459 postări Raportează post Postat August 19, 2007 dar oricum ma opresc la Palmolive Naturals, sapun lichid vad ca mai multe fete pun accent pe sapun lichid, ...Lucia de ce iti place mai mult lichid? With Olive Milk. da mie tare imi place gelul de dus With Olive Milk :) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
evenness 35 2306 postări Raportează post Postat Februarie 29, 2008 vad ca mai multe fete pun accent pe sapun lichid eu tot prefer sapunul lichid din cauza inelului ca altfel ramin bucati de sapun sub el... si e mai comod de obicei cumparam Palmolive sau "чистая линия" am avut si Dove dar nu vad diferenta poate ca des spal miinile mai ales la bucatarie si oricum st uscate... Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Катюша 1 257 postări Raportează post Postat Februarie 29, 2008 Для меня главное,чтоб мыло было жидким,а бренд уже не важен.Разных производителей перепробовала,все равно руки сухие,особенно,когда пол дня на кухни проторчу и по сто раз руки мою. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Pink 20 540 postări Raportează post Postat Februarie 29, 2008 Очень нравится мыло, да и не только мыло, вся продукция от Fratelli Carli на оливковом масле. Девочки которые живут в Европе, особенно в Италии меня поймут. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
TES 0 170 postări Raportează post Postat Martie 2, 2008 si eu prefer sapunul lichid cu diverse arome, dar neaparat antimicrobic. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
danusic 0 1108 postări Raportează post Postat Decembrie 17, 2008 Yves Rocher sapun lichid,super,dar de zile negre si Palmolivul de la Metro ii bun Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
danusic 0 1108 postări Raportează post Postat Decembrie 17, 2008 (editat) Am avut si CCOTAGE,foarte frumos mirosea Editat Decembrie 17, 2008 de danusic Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Lunitza 1 928 postări Raportează post Postat Decembrie 17, 2008 de curand Mil mil :) foarte si foarte multumita...am o problema mare iarna (sunt nevoita sa-mi spal mainile foarte des, din cauza vopselelor pe care le folosesc), mainile imi sunt foarte uscate, iar sapunul lichid mil mil nu imi provoaca uscaciune... Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Настенька 222 2297 postări Raportează post Postat Decembrie 18, 2008 а я сама делаю себе мыло и для лица и для рук и антицеллюлитное для попы ))) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Irinka 5 4268 postări Raportează post Postat Decembrie 18, 2008 а я сама делаю себе мыло и для лица и для рук и антицеллюлитное для попы ))) Подробнее пожайлуста. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
marion 0 9 postări Raportează post Postat Septembrie 9, 2010 А мне очень понравилось мыло аюрведическое на основе 18 трав.Кожа на лице стала очень нежная,как у ребенка.Сегодня даже им голову помыла( прочитала,что уклепляет корни волос).У меня волосы последнее время сыпятся,страшно. Вот и попробовала.Буду ждать результат. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
viorelaaa 2 1386 postări Raportează post Postat Septembrie 11, 2010 De mult timp deja folosesc Nivea Creme Soft si sunt foarte multumita! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri