Emma95

Chirurgi esteticieni pentru rinoplastie reusita

Postări Recomandate

Emma95

Buna!

De ceva timp ma tot gindesc la procedura de rinoplastie, insa am careva dubii in privinta specialistului. Daca sint printre voi persoane care s-au operat de curind in Chisinau si au avut parte de experiente pozitive, as fi extrem de recunoscatoare sa impastasiti la ce medic ati apelat. 

Multumesc!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
NATALIAIN

Urmaresc!

La fel as vrea o parere privind un specialist plastician bravo in Chisinau.

Acuma atiti specialisti avem ca tii frica sa te pornesti neinformat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
pascaleugeniu

 

Am făcut intervenție de rino-septoplastie la dl Sergiu Grati.

De rezultatul intervenției nu sunt mulțumit. Sunt foarte multe neajunsuri. 

Mai multe detalii:
Intervenția primară de rino-septoplastie a avut loc în februarie 2020 la dl Sergiu Grati. Aceasta a costat aproximativ 2000€ (euro). Din păcate, intervenția nu a fost una de succes și trebuia să fie făcută una secundară pentru a rezolva defectele produse în timpul intervenției primare.

Intervenția secundară de rino-septoplastie a avut loc în decembrie 2020, tot la dl Sergiu Grati. De data această am achitat 3000MDL (lei). Din păcate, intervenția secundară nu a rezolvat toate eșecurile comise la intervenția primară.

În final, după 2 intervenții, bani achitați 2000€ + 3000MDL, timp pierdut pentru restabilire - am un rezultat nereușit, care este departe de modelările făcute la calculator preoperator. Menționez că sunt o persoană responsabilă care a urmat cu precizie toate recomandările chirurgului atât preoperator, cât și postoperator.

Am ales să fac intervenția în Moldova pentru a fi în permanență conexiune cu chirurgul și a-mi fi monitorizată starea postoperatoriu. L-am ales pe dl Sergiu Grati din multitudinea de chirurgi, luând în considerare mai mulți factori, și am crezut că am făcut alegerea corectă.

Pot să menționez ca d-lui postoperator mereu era în contact cu mine și la necesitate stabileam consultații. De asemenea, și-a asumat nereușita intervenției primare și a încercat să înlăture neajunsurile create, dar nu i-a reușit. Presupun că lipsa d-lui de experiență necesară în astfel de intervenții (rino-septoplastie) a adus la această situație.

Recomandarea mea: Domnul Sergiu, lucrați vă rog la calitate, dar nu cantitate și să executați intervenția doar dacă puteți îndeplini modelarea care se face la calculator preoperator. Fiți mai deschis cu pacienții la consultații, fiindcă deseori aveam senzația că vorbesc cu mine însumi și nu sunt auzit de către Dvs. Pacientul/clientul achită, și bani deloc mici pentru rezultat, dar nu pentru încercarea chirurgului de a-și îndeplini promisiunile oferite preoperator.

Vă mulțumesc și sper ca recenzia mea să fie de folos atât chirurgului, cât și pacienților.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum