VictoriaG

Evidente si monitorizarea sarcinii la Medpark

Postări Recomandate

VictoriaG

Buna ziua! Sunt insarcinata in a 7-a saptamina si curind urmeaza sa ma pun la evidenta la o instutie medicala. Ma intereseaza foarte mult daca cineva a incheiat contract cu Medpark si care a fost experienta. Care medic ginecolog ati sfatui? Ati ramas multumiti de serviciile prestate? Va multumesc anticipat!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Delfinka

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Elennka

Eu sunt la evidenta sarcinii la Medpark ... 

Ca sa te pui la evidenta este necesar sa ai o constatarea anume a usg a sarcinii ( pe care o treci contra plata inaintea contractului ,, pe mine ma costat 250-350 lei nu tin minte sigur suma usg primul trimestru am facut la Uncuta Irina tot medpark ) .... Recomand totusi termenul sa fie macar 8-9 saptamini daca va simtiti bine ... Eu m-am pus la evidenta la 6 saptamini , am trecut analizele de singe, hiv , sida , hormon tiroidian , urina  , consultatia genecolog , medic de familie si peurma am asteptat pina la 12 saptamini fara nici o investigatie ,,,,, desigur ca nu e necesar nimic daca nu apar probleme ..... La mine insa la termen de 10 saptamini au fost dureri ingrozitoare de burta si daca nu era in planul contractului.... A trebuit sa achit totul extra .... Consultatie, usg 

Insa asta nu inseamna ca mie nu-mi place evidenta la aceasta clinica ,, doar ca sunt perioade de 4-6 saptamini ( in care nu ai nimic dupa contract si daca trebuie ceva ,, atunci sa stiti ca nu e all inclusiv :) .

Acum sunt in saptamina 19 de sarcina  , asteptam o fetita sanatoasa .... Nasterea tot o voi avea la medpark !!! 

Cind te pui la evidenta trebuie sa alegi un medic genecolog si unul de familie  .. 

Genecolog fara indoiala - Natalia Sclifos !!! 

Medic de familie am ales Irina Erhan .Insa  mai bine alegeam alt medic mai tinar :) 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.