Ollesea 0 14 Postat Ianuarie 11, 2019 Raport Share Postat Ianuarie 11, 2019 A investit cineva aici? Cum vi se pare? Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristinaVV 0 11 Postat Decembrie 16, 2019 Raport Share Postat Decembrie 16, 2019 Buna ziua, noi ne gândim la acest proiect dumneavoastra va-ți decis? Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ollesea 0 14 Postat Decembrie 23, 2019 Autor Raport Share Postat Decembrie 23, 2019 La 17.12.2019 la 0:29, CristinaVV a spus: Buna ziua, noi ne gândim la acest proiect dumneavoastra va-ți decis? Buna ziua. Da, am luat. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristinaVV 0 11 Postat Decembrie 23, 2019 Raport Share Postat Decembrie 23, 2019 Ați achitat suma integral ? Noi am dat arvona și urmează săptămâna viitoare să-l achitam.. din Cité am înțeles se face contract de vânzare-cumpărare. doar ca ne facem griji cu darea in exploratoare sa nu întârzie sa reușim cu reparația PINA in toamna Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zarka 0 22 Postat Noiembrie 16, 2020 Raport Share Postat Noiembrie 16, 2020 Salut, și noi am luat,numa pe Buzdugan 9, avem de așteptat pînă la anul 2022, la voi cum merge, ați trecut deja în casă nouă? Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ollesea 0 14 Postat Iunie 3, 2021 Autor Raport Share Postat Iunie 3, 2021 La 16.11.2020 la 23:01, Zarka a spus: Salut, și noi am luat,numa pe Buzdugan 9, avem de așteptat pînă la anul 2022, la voi cum merge, ați trecut deja în casă nouă? Salut. Am vazut tirziu mesajul. Da, am trecut la casa noua. Suntem super multumiti si de locatie si de complex. Unicul minus al cartierului nou din Buiucani (nu ma refer anuma la Buzdugan), este lipsa unor magazine normale gen Nr1, Kaufland etc...LInellele peste tot, dar cu deservire si asortiment nu prea... Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate