Vizitator Tanya 0 Postat Ianuarie 3, 2019 Raport Share Postat Ianuarie 3, 2019 Bună seara!Am divorțat cu soțul acum 5 luni .A fost un divorț de comun acord.Acum suntem în proces de stabilire a domiciliului copilului precum si mărimea pensiei alimentare pentru fetiță de 9 anișori.Din momentul divorțului fetiță locuiește cu mine.Sotul nu da acordul de perfectare a pașaportului romîn.As dori să plec peste hotare la muncă legală cu copilul cu stabilirea domiciliului pe o perioadă determinată.Sotul este împotrivă.Cum pot rezolva această problemă?Si în momentul dacă mă recăsătoresc si plec peste hotare îl pot obliga pe tatăl copilului să semneze acte ca să pot lua fetița cu mine.Sau nu am altă opțiune decit să o las cu el pînă la atingerea majoratului ei?((Va mulțumesc mult. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GrigorePopa 77 1.3k Postat Ianuarie 5, 2019 Raport Share Postat Ianuarie 5, 2019 В 03.01.2019 в 15:28, Гость Tanya сказал: Bună seara!Am divorțat cu soțul acum 5 luni .A fost un divorț de comun acord.Acum suntem în proces de stabilire a domiciliului copilului precum si mărimea pensiei alimentare pentru fetiță de 9 anișori.Din momentul divorțului fetiță locuiește cu mine.Sotul nu da acordul de perfectare a pașaportului romîn.As dori să plec peste hotare la muncă legală cu copilul cu stabilirea domiciliului pe o perioadă determinată.Sotul este împotrivă.Cum pot rezolva această problemă?Si în momentul dacă mă recăsătoresc si plec peste hotare îl pot obliga pe tatăl copilului să semneze acte ca să pot lua fetița cu mine.Sau nu am altă opțiune decit să o las cu el pînă la atingerea majoratului ei?((Va mulțumesc mult. Copilul puteți sa-l luați cu dvs. peste hotare oricînd pentru domiciliu temporar( nu aveți nevoie de acordul lui). Referitor la cetățenia română pentru copil nu puteți să-l obligați pe fostul soț să- și dea acordul. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate