Natachika

Schimb de case pentru vacanta

Postări Recomandate

Natachika

Buna fetelor

Am așa o propunere și poate chiar am norocul de a reuși. Eu trăiesc în Copenhaga, dar des vin acasă în Moldova și nu întotdeauna mă pot opri la parinti, căci se opresc acolo alte rude. De obicei închiriez apartamente, dar m-am gândit că poate ar fi interesat cineva in schimb de case, in cazul dacă vreți să vizitați Copenhaga (plus că acum este și ruta directa, accesibila, cu Wizzair).

Schimbul poate fi atât simultan, cât și nu, căci noi avem o casa mare cu 2 intrari, și respectiv baie, bucătărie separate și 3  camere libere disponibile. In plus, dacă suntem noi acasă, va putem ajuta cu ghidarea prin Copenhaga și posibil intrarea gratuita în faimoasa grădina /parc de divertisment Tivoli, și gratuitate/reducere la unele muzee din Copenhaga și la acvariumul Den Blå Planet (eu am carduri anuale la ele care îmi permit să invit oaspeți)

Următoarea mea vizita in Chișinău este în 2-15 ianuarie 2019. Știu că mulți pleacă în vacanțe la munte și poate cineva ar vrea sa facem schimb, vin eu la voi acum (pe toată perioada 2-15, sau parțial) și voi la noi in perioada aleasa. Se poate desigur și simultan în această perioada, doar că Copenhaga este superbă primăvara-vara, și veți avea mai multe de experimentat in aceasta perioada, căci acum in ianuarie e o perioada mai plictisitoare și posomorata. 

Daca cineva e interesat va invit să îmi scrieți pe natachika (arond) Gmail și discutăm detalii 

Cu drag, Natalia

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
lenok123456

Классное предложение!

Если все получится,расскажите пожалуйста

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
ДарьяМарья

Да, я бы тоже хотела быть проинформированой)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum