Vizitator Ela

Disperare.

Postări Recomandate

Vizitator Ela

Bună, am și eu o tristețe pe suflet. Sunt căsătorită de 12 ani ,2 copii. Cu sotul demult nu suntem în relații bune. Acum de opt luni discutam cu un cunoscut vechi de al meu. Ne cunoaștem de 2o ani însă niciodată nu am avut nimic , este cunoștinta rudelor mele.  Nu m-am văzut cu el 14 ani. L-am văzut întâmplător în lista prietenilor a unei rude . Este plecat peste hotare și  am discutat în fiecare zi. Ne-am cunoscut unul pe altul foarte bine. Eu știam totul de el și el de mine. Când a venit in tara ne-am întâlnit . Lângă el mă simțeam foarte bine. Am devenit foarte apropiați. Într-o zi soțul a observat mesajele lui și ne-am certat, l-a telefonat și pe el și au discutat. A doua zi am hotărât să nu mai discutam amândoi și să lăsăm totul așa cum este. Peste două săptămâni eu i-am telefonat însă el nu răspunde. Am scris mesaje și la fel nu răspunde . El mă evita. Nu mai știu ce să fac. Mi-am dat seama că îl iubesc și știu că și el simte asta . Însă din cauza circumstanțelor nu mai putem comunica . Cum sa procedez in aceasta situație.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Tary

Sa faceti concluzii, a fost o aventura fara responsabilitati din partea cunostintei, nu are nevoie de probleme din partea familiei voastre.

daca nu va este drag sotul plecati de la el, sau neaparat sa plecati de la unul la altul?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Liza

De unde increderea ca si el va iubeste, si ca cunoasteti totul despre el fiind peste hotare ? 

De acord cu Tary, decideti mai intai ce faceti cu relatia cu sotul.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Fericire

Ela, faptul ca el tot te simpatizeaza, sau cum zici tu, si el simte ceea ce simti tu fata de el, inca nu demonstreaza nimic. Asta nu inseamna ca el are nevoie de problemele familiei tale. La ce bun lui toate dramele voastre?

Acum, ca sa intelegi mai bine, incearca sa fii in pielea amicului. Imagineaza-ti ca el e casatorit, are doi copii si sotie, relatia lor (din cuvintele lui) e asa si asa, dar ii place mult de tine si tra-la-la. Si, hop, intr-o buna zi, te suna sotia lui, iti explica ca ei sunt o familie, au doi copii si, da, trec acum prin criza si greutati, dar ea inca tine mult la el si ar dori sa salveze familia.

Vei mai avea nas sa continui relatia cu amicul?

Tu sa nu te superi, nu vreau sa te jignesc, dar cum zice vorba "in iaz sunt multi pesti". Se pune intrebarea, nafiga lui asa probleme, cind el, liber isi poate gasi o nevasta fara de familie si toate consecintele ei?

E alta treaba daca era sa fii divortata.

Inteleg, toti noi vrem sa iesim cit mai usor din conflicte si mai putin mascariti de glod, dar nu e asa de simplu. Totuna trebuie de rezolvat acum si aici problema ca sa te poti misca mai departe. Vorbeste cu sotul, clarificati ce va doare pe fiecare, ce puteti face, cum puteti sa va ajutati unul pe altul si daca nu va reuseste, atunci, clar lucru, veti divorta si fiecare va veti cauta de nevoile si vietile personale.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Ela

Eu vreau să divorțez. Însă nu vreau să rămân cu nimeni dușman. Vreau sa înțeleagă cunoștință mea că nu el este vinovat de tot ce se întâmplă.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Fericire

Si ce va schimba faptul ca vrei sa ii zici ca nu e el vinovat? I-ai scris, l-ai telefonat si nu raspunde. E clar ca el nu doreste sa se implice in nimic si are dreptul. Inteleg ca poate nu e placut cind cineva dipare ca si aburul, dar asta e in dreptul fiecarui, sa nu-si ia responsabilitati pe spinare care nu-i apartin.

In asa situatii, rar se primeste de a ramine prieten cu toti, oricum cineva ramine suparat. Mai ales ca nu erai divortata sau, cel putin, nu stim detalii ce si cum e in relatia voastra. Daca sotul asa a reactionat si l-a sunat pe amic, inseamna ca el mai crede ca sunteti familie, cel putin el asa percepe. Inseamna ca tre de pus punct la relatia asta ca sa poti incepe ceva nou.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Ela

Eu foarte bine înțeleg totul. Știu că eu trebuie sa hotărască ce să fac mai departe. M-am pus și în situația cunoștinței și îl înțeleg , eu tot m-aș retrage în așa situație pentru a nu face și mai multe probleme chiar daca as suferi. Însă problema este că prea tare m-am atașat de el și nu pot să îl uit definitiv. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Oaspete
Acum 21 ore, Vizitator Ela a spus:

. Însă problema este că prea tare m-am atașat de el și nu pot să îl uit definitiv. 

Aici nu va poate ajuta nimeni. Se pare ca prietenul nu e atat de atasat daca nu da nici un semn de viata, cu dea sila nu il impui. Daca va iubeste si el si nu va poate uita ,va gasi o modalitate de a comunica. Altfel rabdare, doar timpul le trateaza pe toate.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
LouLou

nu vreau sa va supar , dar cred ca va faceti iluzii in privinta sentimentelor prietenului...daca era dragoste sau pasiune facea tot posibilul sa fie cu dvs.

in cazul dat el s-a retras nu din cauza sotului, dar din motiv ca nu este sigur ca vrea sa se implice intr-o reatie cu dvs

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.