iulicica85 26 1.1k Postat Octombrie 24, 2018 Raport Share Postat Octombrie 24, 2018 Buna ziua, Domnule avocat, va rog sa mă ajutați să clarific o situație: bunica din partea tatălui a decedat în 2005. Au rămas în viața 4 copiii ai ei, unul dintre aceștia fiind tatăl meu. Ceilalți 3 frați anul acesta au vândut pământurile deținute de bunica, facandu-l moștenitor (legal, prin notar) pe unul dintre frați, fără că tatăl meu sa fie prezent la perfectarea actelor. În raion fratele lui tata are multe pile și astfel a reușit la notar și cadastru să facă toate actele necesare fara semnătura tatălui meu. Ce lege a fost încălcată, cat e de grav și ce poate tata acum face? Vă mulțumesc! Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GrigorePopa 77 1.3k Postat Octombrie 24, 2018 Raport Share Postat Octombrie 24, 2018 3 часа назад, iulicica85 сказал: Buna ziua, Domnule avocat, va rog sa mă ajutați să clarific o situație: bunica din partea tatălui a decedat în 2005. Au rămas în viața 4 copiii ai ei, unul dintre aceștia fiind tatăl meu. Ceilalți 3 frați anul acesta au vândut pământurile deținute de bunica, facandu-l moștenitor (legal, prin notar) pe unul dintre frați, fără că tatăl meu sa fie prezent la perfectarea actelor. În raion fratele lui tata are multe pile și astfel a reușit la notar și cadastru să facă toate actele necesare fara semnătura tatălui meu. Ce lege a fost încălcată, cat e de grav și ce poate tata acum face? Vă mulțumesc! Intrebarea este daca tatal dvs. A depus in termen de 6 luni dupa decesul bunicii cerere de acceptare a mostenirii? Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulicica85 26 1.1k Postat Octombrie 24, 2018 Autor Raport Share Postat Octombrie 24, 2018 Întrebarea este: ce ar trebui tata să facă în cazul acesta? (Frații lui au fost la notar și au făcut actele de moștenire fara că tata sa fie prezent acolo). Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulicica85 26 1.1k Postat Octombrie 25, 2018 Autor Raport Share Postat Octombrie 25, 2018 La o consultație la Dvs. cum as putea sa mă programez? Mulțumesc. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GrigorePopa 77 1.3k Postat Octombrie 27, 2018 Raport Share Postat Octombrie 27, 2018 В 25.10.2018 в 20:43, iulicica85 сказал: La o consultație la Dvs. cum as putea sa mă programez? Mulțumesc. Ma telefonati la nr. 079787768 si va programati. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate