Act de moștenitor

iulicica85

Postări Recomandate

iulicica85

Buna ziua,

Domnule avocat, va rog sa mă ajutați să clarific o situație: bunica din partea tatălui a decedat în 2005. Au rămas în viața 4 copiii ai ei, unul dintre aceștia fiind tatăl meu. Ceilalți 3 frați anul acesta au vândut pământurile deținute de bunica, facandu-l moștenitor (legal, prin notar) pe unul dintre frați, fără că tatăl meu sa fie prezent la perfectarea actelor. În raion fratele lui tata are multe pile și astfel a reușit la notar și cadastru să facă toate actele necesare fara semnătura tatălui meu. Ce lege a fost încălcată, cat e de grav și ce poate tata acum face?

Vă mulțumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

GrigorePopa
3 часа назад, iulicica85 сказал:

Buna ziua,

Domnule avocat, va rog sa mă ajutați să clarific o situație: bunica din partea tatălui a decedat în 2005. Au rămas în viața 4 copiii ai ei, unul dintre aceștia fiind tatăl meu. Ceilalți 3 frați anul acesta au vândut pământurile deținute de bunica, facandu-l moștenitor (legal, prin notar) pe unul dintre frați, fără că tatăl meu sa fie prezent la perfectarea actelor. În raion fratele lui tata are multe pile și astfel a reușit la notar și cadastru să facă toate actele necesare fara semnătura tatălui meu. Ce lege a fost încălcată, cat e de grav și ce poate tata acum face?

Vă mulțumesc!

Intrebarea este daca tatal dvs. A depus in termen de 6 luni dupa decesul bunicii cerere de acceptare a mostenirii?

Link spre comentariu

iulicica85

Întrebarea este: ce ar trebui tata să facă în cazul acesta? (Frații lui au fost la notar și au făcut actele de moștenire fara că tata sa fie prezent acolo). 

Link spre comentariu

GrigorePopa
В 25.10.2018 в 20:43, iulicica85 сказал:

La o consultație la Dvs. cum as putea sa mă programez?

Mulțumesc.

Ma telefonati la nr. 079787768 si va programati.

Link spre comentariu