MrsFrasiniuc 9 92 Postat Octombrie 18, 2018 Raport Share Postat Octombrie 18, 2018 Всем мамочкам в ожидании своего весеннего чуда огромный привет и крепкого здоровья!!! Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina2016 13 101 Postat Octombrie 29, 2018 Raport Share Postat Octombrie 29, 2018 Salut la toate mamicile , am asteptat cind cineva va forma topicul de primavara . Noi suntem la inceput de vara . Asa ca voi fi alaturi de voi . Pupici la toate burticile Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrsFrasiniuc 9 92 Postat Octombrie 30, 2018 Autor Raport Share Postat Octombrie 30, 2018 23 часа назад, Cristina2016 сказал: Salut la toate mamicile , am asteptat cind cineva va forma topicul de primavara . Noi suntem la inceput de vara . Asa ca voi fi alaturi de voi . Pupici la toate burticile mersi mult, dar eu mult am asteptat cind cineva va pune un comentariu la tema mea, se simte ca toate mamcele sunt la topicul de iarna! Sa cresteti sanatosi! Inceputul verii e o perioada superba, va doresc mult success si rabdare!!! noi suntem la inceputul primaverii - asteptam pe un "motanel de martie"!!!! Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina2016 13 101 Postat Octombrie 30, 2018 Raport Share Postat Octombrie 30, 2018 Mulțumim. Deasemenea o sarcina ușoară. Noi suntem la început de Iunie. M-a gindeam ca voi afla de la cei de primăvara ce și cum , dar văd ca pasiv. Cind am născut 1 copil grupa era mare de 15 -20 membre. Voi la Cité săptămîni v-ați pus la evidentă? Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
068910346 6 0 Postat Octombrie 31, 2018 Raport Share Postat Octombrie 31, 2018 привет меня зовут Ира мы ждем второго малыша в апреле и у меня есть дочка ей сейчас 1,5 года тоже родилась весной Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina2016 13 101 Postat Noiembrie 1, 2018 Raport Share Postat Noiembrie 1, 2018 La 31.10.2018 la 14:51, 068910346 a spus: привет меня зовут Ира мы ждем второго малыша в апреле и у меня есть дочка ей сейчас 1,5 года тоже родилась весной Salut , eu sunt cristina . Asteptam deasemenea al doilea copilas in iunie . Avem o fetita de 2 ani si 5 luni . La gradinita inca nu mergem asteptam rindul. Locuim in chisinau . Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrsFrasiniuc 9 92 Postat Noiembrie 2, 2018 Autor Raport Share Postat Noiembrie 2, 2018 В 30.10.2018 в 18:40, Cristina2016 сказал: Mulțumim. Deasemenea o sarcina ușoară. Noi suntem la început de Iunie. M-a gindeam ca voi afla de la cei de primăvara ce și cum , dar văd ca pasiv. Cind am născut 1 copil grupa era mare de 15 -20 membre. Voi la Cité săptămîni v-ați pus la evidentă? Da, vad si eu ca e pasiv, poate ca treptat va creaste grupa. Eu m-am pus la evidenta la saptamina 11-ea, era putin tirziu, dar n-am avut timp caci aveam deplasarea intr-o casa noua..... Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrsFrasiniuc 9 92 Postat Noiembrie 2, 2018 Autor Raport Share Postat Noiembrie 2, 2018 В 31.10.2018 в 12:51, 068910346 сказал: привет меня зовут Ира мы ждем второго малыша в апреле и у меня есть дочка ей сейчас 1,5 года тоже родилась весной Привет, Ира, добро пожаловать в группу! Поздравляем вас со вторым чудом. Мы вот с мужем ждем первенца, долгожданного. Надеюсь, все будет хорошо. Весна прекрасное время для прогулок!!! Как вы себя чувствуете со вторым, легче беременность проходит? Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
068910346 6 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Raport Share Postat Noiembrie 2, 2018 1 час назад, MrsFrasiniuc сказал: Привет, Ира, добро пожаловать в группу! Поздравляем вас со вторым чудом. Мы вот с мужем ждем первенца, долгожданного. Надеюсь, все будет хорошо. Весна прекрасное время для прогулок!!! Как вы себя чувствуете со вторым, легче беременность проходит? уже проходит первые два месяца был сильный таксикоз у меня уже 16 недель Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doryss 10 1.3k Postat Noiembrie 6, 2018 Raport Share Postat Noiembrie 6, 2018 Salut! Ma numesc Dorina, sint la a doua sarcina , avemun baietel de 3,5 ani! Sarcina usoara! Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nadyu6ca 1 20 Postat Noiembrie 11, 2018 Raport Share Postat Noiembrie 11, 2018 Привет, я Надя, ждём долгожданного второго малыша. Старшему через неделю 9! Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina2016 13 101 Postat Noiembrie 14, 2018 Raport Share Postat Noiembrie 14, 2018 La 06.11.2018 la 21:23, Doryss a spus: Salut! Ma numesc Dorina, sint la a doua sarcina , avemun baietel de 3,5 ani! Sarcina usoara! Felicitari Dirina o sarcina usoara si sanatate lui badea mai mare Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina2016 13 101 Postat Noiembrie 14, 2018 Raport Share Postat Noiembrie 14, 2018 La 11.11.2018 la 21:27, nadyu6ca a spus: Привет, я Надя, ждём долгожданного второго малыша. Старшему через неделю 9! Поздравляю ! Здоровия нам и нашим малышам ! Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina2016 13 101 Postat Noiembrie 14, 2018 Raport Share Postat Noiembrie 14, 2018 Fetelor salut ! Ce vitamine beti acum dupa 12 saptamini . Eu sunt la 9-10 dar ma gindeama sa comand ceva de pe iherb din timp. La prima sarcina nu am baut nimic numai magne b6 . Dar la a doua simt ca nu sunt asa de sanatoasa si plina de puteri ca la prima nastere . Simt ca am nevoie de ceva adaugator. Ce mincati acum ? eu nu prea pot minca nimic doar legume fructe salate . Ma simt mereu flaminda . Ce pofte aveti ? Eu tot ce e legat de varza . Placunte , bors , chiperi umpluti cu varza cu toate ca pina la sarcina varza era printre ultimile rinduri in liata cu preferinte ! Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riamadam 30 147 Postat Noiembrie 15, 2018 Raport Share Postat Noiembrie 15, 2018 В 02.11.2018 в 12:28, MrsFrasiniuc сказал: Весна прекрасное время для прогулок!!! Как вы себя чувствуете со вторым, легче беременность проходит? здесь я с вами полностью согласна! я родила в апреле, погода была очень теплой! пока малыш был маленький, летом он в одном памперсе катался на улице. я думаю, что весна - это лучшая пора для рождения детей - все цветет, теплеет и душа прям радуется! Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
068910346 6 0 Postat Noiembrie 16, 2018 Raport Share Postat Noiembrie 16, 2018 В 02.11.2018 в 12:28, MrsFrasiniuc сказал: Привет, Ира, добро пожаловать в группу! Поздравляем вас со вторым чудом. Мы вот с мужем ждем первенца, долгожданного. Надеюсь, все будет хорошо. Весна прекрасное время для прогулок!!! Как вы себя чувствуете со вторым, легче беременность проходит? уже проходит первые два месяца был сильный таксикоз у меня уже 16 недель Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
068910346 6 0 Postat Noiembrie 16, 2018 Raport Share Postat Noiembrie 16, 2018 привет девочки вам легкой беременности и мне!!!!!!!!!!!!! сейчас уже нечего не пью пила железо но уже закончила ,но маленький тонус но сказали нечего не пить .+с дочкой старшей пила долго витамины и железо и для тонуса пила да и аппетит был а сейчас этого нет Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doryss 10 1.3k Postat Noiembrie 16, 2018 Raport Share Postat Noiembrie 16, 2018 В 14.11.2018 в 13:52, Cristina2016 сказал: Fetelor salut ! Ce vitamine beti acum dupa 12 saptamini . Eu sunt la 9-10 dar ma gindeama sa comand ceva de pe iherb din timp. La prima sarcina nu am baut nimic numai magne b6 . Dar la a doua simt ca nu sunt asa de sanatoasa si plina de puteri ca la prima nastere . Simt ca am nevoie de ceva adaugator. Ce mincati acum ? eu nu prea pot minca nimic doar legume fructe salate . Ma simt mereu flaminda . Ce pofte aveti ? Eu tot ce e legat de varza . Placunte , bors , chiperi umpluti cu varza cu toate ca pina la sarcina varza era printre ultimile rinduri in liata cu preferinte ! Nu am avut toxicoza, din pofte tôt ce e sarat acru iute ! Astept sa vin acasa sa pap rosii verzi murate ! Acum sint in Franța, aici nu mi-au indicat nici un fel de vitamine , nici in prima sarcina nu am băut ( luam prea repede și prea mult in kg) ! Nu pot sta fără fructe - măcar 2 mere pe zi! Carnea o împing de altfel risc sa m-a îngraș prea mult, m-a statui in a doua parte a zile sa maninc mai mult proteine cu salata! Și cu părere de rău beau apa carbogazoasa, ma simt mai bine parca de la ea! Sarcina ușoară fetelor! La usg au spus ca e fetița! Merci mult pu cuvinte calde! Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veronica.avecom@gmail.com 2 0 Postat Noiembrie 20, 2018 Raport Share Postat Noiembrie 20, 2018 Salut tuturor...si noi asteptam bebe la sfirsitul lunii mai.Este prima sarcina si avem mari emotii, acum avem 13 saptamini, Sper sa aflam multe lucruri noi aici pe forum si sa ne auzim doar de bine...Sanatate mamici cu burtici Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veronica.avecom@gmail.com 2 0 Postat Noiembrie 20, 2018 Raport Share Postat Noiembrie 20, 2018 Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrsFrasiniuc 9 92 Postat Noiembrie 26, 2018 Autor Raport Share Postat Noiembrie 26, 2018 В 14.11.2018 в 12:52, Cristina2016 сказал: Fetelor salut ! Ce vitamine beti acum dupa 12 saptamini . Eu sunt la 9-10 dar ma gindeama sa comand ceva de pe iherb din timp. La prima sarcina nu am baut nimic numai magne b6 . Dar la a doua simt ca nu sunt asa de sanatoasa si plina de puteri ca la prima nastere . Simt ca am nevoie de ceva adaugator. Ce mincati acum ? eu nu prea pot minca nimic doar legume fructe salate . Ma simt mereu flaminda . Ce pofte aveti ? Eu tot ce e legat de varza . Placunte , bors , chiperi umpluti cu varza cu toate ca pina la sarcina varza era printre ultimile rinduri in liata cu preferinte ! eu beu elevit-2 si am baut elevit-1 pina la 12 saptamini. Unii spun, ca e totusi chimie, dar eu le ascult pe medici, care spun, ca-i complex de vitamine p-u insarcinate foarte bun. Am sa spun grad mersi fiului meu viitor, caci n-am avum nici slabiciuni, nici greturi, nici toxicoza, desi e prima mea sarcina. Am noroc, caci nu stiu cum as putea sa lucrez in acest caz....Sarcina usoara tuturor! Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrsFrasiniuc 9 92 Postat Noiembrie 26, 2018 Autor Raport Share Postat Noiembrie 26, 2018 В 15.11.2018 в 07:34, riamadam сказал: здесь я с вами полностью согласна! я родила в апреле, погода была очень теплой! пока малыш был маленький, летом он в одном памперсе катался на улице. я думаю, что весна - это лучшая пора для рождения детей - все цветет, теплеет и душа прям радуется! да, весна это чудесное время года, я правда боюсь, что в начале марта, когда у меня срок, будет еще лежать снег и слякоть по колено но там будет другая радость, не по погоде Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Юна 5 0 Postat Decembrie 7, 2018 Raport Share Postat Decembrie 7, 2018 Всем привет!)И мы ждем пополнения весной!) Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrsFrasiniuc 9 92 Postat Decembrie 11, 2018 Autor Raport Share Postat Decembrie 11, 2018 В 07.12.2018 в 13:12, Юна сказал: Всем привет!)И мы ждем пополнения весной!) поздравляем, добро пожаловать в круг будущих мам! Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
068910346 6 0 Postat Decembrie 21, 2018 Raport Share Postat Decembrie 21, 2018 привет добро пожаловать Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate