BanaruE 0 0 Postat Octombrie 16, 2018 Raport Share Postat Octombrie 16, 2018 Buna ziua.Am 25 de ani si o saptamina in urma am facut uzi la tiroida si mi s-a depistat un nodul de 7.4×6.4 mm.Tirads 2.Am dat analize la hormoni: Rezultat norma TSH 2.5 0.3-4.0mlu/l T3 total 1.2 0.69-2.02 ng/ml T4 total 8.3 4.8- 11.6 mg/dl Nu ma doare nimic.Am ales sa fac conteol ca ma ingras mult.Spuneti va rog domn doctor ce e bine si ce nu?Ce sa fac mai departe?Ce riscuri am?Multumesc mult. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endocrinolog 19 280 Postat Noiembrie 6, 2018 Raport Share Postat Noiembrie 6, 2018 Buna ziua! Гормоны в норме. Лечения для щитовидной железы не нужно. Важно иметь подробное описание узелка, чтобы принять решение о дальнейшей тактике, нужно, как минимум, УЗИ в динамике через 4 месяца. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BanaruE 0 0 Postat Noiembrie 7, 2018 Autor Raport Share Postat Noiembrie 7, 2018 Multumesc pentru raspuns.Iata asa rezultat am la uzzi. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endocrinolog 19 280 Postat Noiembrie 12, 2018 Raport Share Postat Noiembrie 12, 2018 Тактику лечения/наблюдения более точно определит лечащий врач. Рекомендую сдать анализ крови на кальцитонин и УЗИ щитовидной железы через 4 месяца. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ирусик 0 1 Postat Septembrie 23, 2019 Raport Share Postat Septembrie 23, 2019 Добрый день скажите пожалуйста хорошие ли результаты анализов на шитовитку? Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ирусик 0 1 Postat Septembrie 23, 2019 Raport Share Postat Septembrie 23, 2019 Только что, Ирусик сказал: Добрый день скажите пожалуйста хорошие ли результаты анализов на шитовитку? Но прописали все таки два вида таблеток спирулин и ламивит, не знаю пить их или нет . Посоветуйте пожалуйста Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate