Cristinella 0 0 Postat Octombrie 10, 2018 Raport Share Postat Octombrie 10, 2018 (editat) Activez intr-o AO, angajata in cadrul unui proiect si am contractul individual de munca pe perioada determinata, in luna iulie 2019 de incheie proiectul (respectiv si contractul) 1) daca ar fi in mai 2019 sa ies in concediu de matenitate, Cat timp ma voi bucura de alocatia/indemnizatie de intretinere a copilului doar 2 luni (concediu de maternitate platit)? 2) daca ar fi sa ies in septembrie 2019 in concediu de maternitate, as putea sa raman fara alocatia/indemnizatie de intretinere a copilului care se calculeaza conform salariului din ultimile 12 luni? Editat Octombrie 10, 2018 de Cristinella Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GrigorePopa 77 1.3k Postat Octombrie 11, 2018 Raport Share Postat Octombrie 11, 2018 15 часов назад, Cristinella сказал: Activez intr-o AO, angajata in cadrul unui proiect si am contractul individual de munca pe perioada determinata, in luna iulie 2019 de incheie proiectul (respectiv si contractul) 1) daca ar fi in mai 2019 sa ies in concediu de matenitate, Cat timp ma voi bucura de alocatia/indemnizatie de intretinere a copilului doar 2 luni (concediu de maternitate platit)? 2) daca ar fi sa ies in septembrie 2019 in concediu de maternitate, as putea sa raman fara alocatia/indemnizatie de intretinere a copilului care se calculeaza conform salariului din ultimile 12 luni? 1) ve-ti primi indemnizatia de maternitate integral. 2) nu ve-ti primi indemnizatia de maternitate în baza venitului din ultimile 12 luni. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ohotnik 0 0 Postat Octombrie 18, 2018 Raport Share Postat Octombrie 18, 2018 Bună ziua domnul Popa am asa o intrebare,am fost prins la braconaj un an si jumatate in urma cu armă ilegală si meau pus amenda ,si arma a fost luată de politie,si acum am avut o perchezitie la domiciliu si iar meau luat altă armă de vînătoare de tinuta ilegal,,,si vreau acum să îmi fac permis de port armă si nu vor sami facă ,,cît timp nu voi putea face permisul? Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate