Intrebare pentru avoct

Cristinella

Postări Recomandate

Cristinella

Activez intr-o AO, angajata in cadrul unui proiect si am contractul individual de munca pe perioada determinata, in luna iulie 2019 de incheie proiectul (respectiv si contractul)
1) daca ar fi in mai 2019 sa ies in concediu de matenitate, Cat timp ma voi bucura de alocatia/indemnizatie de intretinere  a copilului doar 2 luni (concediu de maternitate platit)?

2) daca ar fi sa ies in septembrie 2019 in concediu de maternitate, as putea sa raman fara alocatia/indemnizatie de intretinere a copilului care se calculeaza conform salariului din ultimile 12 luni?

Editat de Cristinella
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

GrigorePopa
15 часов назад, Cristinella сказал:

Activez intr-o AO, angajata in cadrul unui proiect si am contractul individual de munca pe perioada determinata, in luna iulie 2019 de incheie proiectul (respectiv si contractul)
1) daca ar fi in mai 2019 sa ies in concediu de matenitate, Cat timp ma voi bucura de alocatia/indemnizatie de intretinere  a copilului doar 2 luni (concediu de maternitate platit)?

2) daca ar fi sa ies in septembrie 2019 in concediu de maternitate, as putea sa raman fara alocatia/indemnizatie de intretinere a copilului care se calculeaza conform salariului din ultimile 12 luni?

1) ve-ti primi  indemnizatia de maternitate integral.

2) nu ve-ti primi indemnizatia de maternitate în baza venitului din ultimile 12 luni.

Link spre comentariu

Ohotnik

Bună ziua domnul Popa am asa o intrebare,am fost prins la braconaj un an si jumatate in urma cu armă ilegală si meau pus amenda  ,si arma a fost luată de politie,si acum am avut o perchezitie la domiciliu si iar meau luat altă armă de vînătoare de tinuta ilegal,,,si vreau acum să îmi fac permis de port armă si nu vor sami facă ,,cît timp nu voi putea face permisul?

Link spre comentariu