CaterinaE 0 0 Postat Octombrie 5, 2018 Raport Share Postat Octombrie 5, 2018 buna ziua , eu am lucrat 7 luni pina la nasterea copilului, si nu am primit indemnizatie lunara pe baza salariului de la lucru deoarece mi-au zis ca nu sunt asigurata, am primit 540 de lei. copilul are 2 ani si eu sunt iarasi insarcinata, cum pot primi indemnizatia ? Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GrigorePopa 77 1.3k Postat Octombrie 6, 2018 Raport Share Postat Octombrie 6, 2018 16 часов назад, CaterinaE сказал: buna ziua , eu am lucrat 7 luni pina la nasterea copilului, si nu am primit indemnizatie lunara pe baza salariului de la lucru deoarece mi-au zis ca nu sunt asigurata, am primit 540 de lei. copilul are 2 ani si eu sunt iarasi insarcinata, cum pot primi indemnizatia ? Va recomand sa veniti la o consultatie personala. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate