Winter 3392 7.6k Postat August 26, 2018 Raport Share Postat August 26, 2018 Дело такое. Нужна школьная форма. Я привыкла к качеству со Спенсера. Но нужного цвета там нет. Нашла у George именно то что мне надо. Но мой маааааленький опыт с одеждой оттуда очень негативный. Купила как-то нательные маечки ребёнку и они после стирки (без носки) растянулись во все стороны. Спенсеровские маечки после каждой стирки приходили в норму, рисунки всегда долго держались, плотность ткани совсем другая... Да, дороже, но спенсеровские вещи стоят своих денег. Теперь вопрос - у кого был школькый верхний трикотаж (свитера, жилеты, кардиганы) со спенсера и трикотаж с George школькой формы. Как они в сравнении? Нужен именно сравнительный анализ. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solnysko 40 10.5k Postat August 26, 2018 Raport Share Postat August 26, 2018 я покупала школьные брюки-иделаьные, как новые через год,при том,что носились каждый день а вот с бельем-не так довольна,как с f/f Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ленуля 1223 32.1k Postat August 26, 2018 Raport Share Postat August 26, 2018 Оксана, имхо, george хуже спенсера, хотя раз на раз не приходится. Со спенсера вещи дольше хорошо носятся чем с джоржа, именно трикотаж. Рубашки / брюки / носки / колготки / поло я не сильно заметила разницы. А вот майки / футболки с длин.рукавом - хуже. Если сравнивать толстовки на байке которые - хорошие с george. Постою послушаю про кардиганы ;) Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micaela 87 1.6k Postat August 27, 2018 Raport Share Postat August 27, 2018 cardiganuri am luat multe de pe M&S se poarta perfect - de pe george am luat recen doar unul, pina cind e nou, nu pot sa spun cum se poarta, la atingere imi place de pe ambele magazine am luat polo pentru scoala (tricotaj neted, NU pique) - ambele se poarta la fel chiloteii pentru copii am luat doar de pe george - imi plac mult Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenok123456 1118 16k Postat August 27, 2018 Raport Share Postat August 27, 2018 https://direct.asda.com/george/school/cardigans-jumpers/girls-black-ruffle-front-v-neck-school-cardigan/G006096404,default,pd.html#choice:size у нас такая кофточка.Год носили как новая.Ни катышков ни растянулась Трусики с джоржа хорошие,уже лет 6 беру только их.А вот маечки неважные.растянулись в ширину,теперь только картерс беру колготки что джорж что спенсер качество одинаковое куртки с джоржа нравятся больше чем спенсер,более мягкие. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ленуля 1223 32.1k Postat August 27, 2018 Raport Share Postat August 27, 2018 Micaela, Lenok, Winter, prin cine comandati? Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenok123456 1118 16k Postat August 28, 2018 Raport Share Postat August 28, 2018 3 часа назад, Ленуля сказал: Micaela, Lenok, Winter, prin cine comandati? Посредник с англ сайтов девушка с нашего форума Таня Sinka через нее более 5 лет заказываю Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Winter 3392 7.6k Postat August 28, 2018 Autor Raport Share Postat August 28, 2018 Acum 9 ore, micaela a spus: cardiganuri ... de pe george am luat recen doar unul, pina cind e nou, nu pot sa spun cum se poarta, la atingere imi place Te rog f.f.f.f.f.f.f.mult - sa scrii peste cateva spalari cum se poarta. Acum 8 ore, Ленуля a spus: Micaela, Lenok, Winter, prin cine comandati? O sa comand cand stiu ca e bun, prin intermediarul de care a scris Lena. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micaela 87 1.6k Postat August 28, 2018 Raport Share Postat August 28, 2018 3 часа назад, Winter сказал: Te rog f.f.f.f.f.f.f.mult - sa scrii peste cateva spalari cum se poarta. daca ramine la noi, scriu cu placere, nu am nimerit marimea, doream poate sa-l dau nepoatei mele, el e un pic mare pentru fata mea, mai repede mie imi vine )) Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Winter 3392 7.6k Postat August 28, 2018 Autor Raport Share Postat August 28, 2018 Acum 11 minute, micaela a spus: daca ramine la noi, scriu cu placere, Merci Micaela. Oricum, sper, sa aflati daca bine se poarta si la nepoata, in caz de... Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Winter 3392 7.6k Postat Septembrie 7, 2018 Autor Raport Share Postat Septembrie 7, 2018 Кто-то заказывал на М&С школьное поло размер 11-12 лет? Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micaela 87 1.6k Postat Septembrie 7, 2018 Raport Share Postat Septembrie 7, 2018 Am luat asta, trei marimi 9-10, 10-11y si 11-12y https://www.marksandspencer.com/2-pack-girls-cotton-rich-polo-shirts/p/p60101254?image=SD_04_T76_2056_Z0_X_EC_90&color=WHITE&prevPage=plp 11-12y sunt deja pe mine ,cam marimea 34 eu Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acta 2357 3.4k Postat Septembrie 7, 2018 Raport Share Postat Septembrie 7, 2018 Оксана, я дочке многое брала в George. Все носится отлично. Кардиган относила два года, катышков не было.Сарафаны, юбки, колготы, все нравится. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caprioara 0 96 Postat Septembrie 8, 2018 Raport Share Postat Septembrie 8, 2018 De pe george faceti comanda direct? din cate inteleg au livrare in MD.. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenok123456 1118 16k Postat Septembrie 8, 2018 Raport Share Postat Septembrie 8, 2018 37 минут назад, caprioara сказал: De pe george faceti comanda direct? din cate inteleg au livrare in MD.. очень дорогая доставка,нет смысла проще через посредников Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Winter 3392 7.6k Postat Septembrie 10, 2018 Autor Raport Share Postat Septembrie 10, 2018 Сегодня случилось странное со школьными брюками М&С... Начну издалека. Раньше всегга покупала брюки по-штучно, не набором. Стирка-сушка-глажка без проблем. Даже на внутренней стороне была белая ниточка-полоска для проглажки вертикальной полоски. На этот раз, нынешний размер, покупала по полной цене, потому решила чуть cъэкономить и купить 2 набора по 2 пары брюк. На ощупь и вид то же самое что и раньше. После первой стирки и сушки (в сушильной машине, как обычно) брюки оказались БЕЗ полосок. Пришлось почти наугад гладить. Такого у меня ещё не было... А как с брюками с Джордж в этом смысле? Они же в разы дешевле Спенсеровских? Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenok123456 1118 16k Postat Septembrie 10, 2018 Raport Share Postat Septembrie 10, 2018 На девичьих м@с не видела ниточек-полосок... Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Winter 3392 7.6k Postat Septembrie 10, 2018 Autor Raport Share Postat Septembrie 10, 2018 1 oră în urmă, lenok123456 a spus: На девичьих м@с не видела ниточек-полосок... Возможно не на всех и у меня было (размеры были от 7 и до 12). Сейчас точно не скажу, от многих пар уже избавилась. Но чтоб полностью распрямились складки - такого не было, всегда гладила по имеющимся... Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Winter 3392 7.6k Postat Septembrie 11, 2018 Autor Raport Share Postat Septembrie 11, 2018 Проверила 2 пары 11 лет, 2 пары 12 лет и одну 14 лет - во всех есть спереди внутри белая полоска снизу вверх обозначающая складку для глажки. Повторяю - это в брюках М&С которые продают по одной паре (выходят дороже чем в наборе), не наборами по 2 пары. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vodoleika 48 465 Postat Septembrie 11, 2018 Raport Share Postat Septembrie 11, 2018 я заметила по сарафанам MS, что те которые в наборе, значительно тоньше, чем те что продаются отдельно но при этом все равно хорошо стираются (правда без отжима я их стираю) и носятся тоже хорошо, без катышков серый сарафан George был самым тонким и носился хуже всех - к концу года появилось немного катышков Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate