Ne-am scimbat viza de resedinta - putem sa raminem la medicul nostru de familie?

miramira

Postări Recomandate

miramira

Salut! Fetelor, am o intrebare importanta, sper sa ma ajutati. Doi ani in urma am procurat un apartament in oras, respectiv ne-am modificat viza de resedinta. Cu toate acestea am continuat sa locuim in sat, fiind la evidenta in continuare la medicul nostru de familie. Copilul a frecventat gradinita din sat, pina in prezent. Din septembrie va frecventa gradinita oraseneasca. Acum, directoarea cere certificatul medical cu stampila IMS din oras. Am la mina caietul din gradinita precedenta, cu toate inscrierile necesare, certificatele necesare. Plus la toate nu avem nici o dorinta sa schimbam medicul de familie, cu toate ca am achimbat viza de resedinta. Este posibil sa raminem inscrisi la IMS, sa pastram medicul de familie? Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Marmeladka

MI se pare ca da, resedinta nu e obligatoriu sa fiti inscrisi  aici in policlinica. Daca cere  official, puteti sa appelati  la linia fierbinte a ministerul sanatatii. 

Link spre comentariu

Winter
La 24.08.2018 la 12:28, miramira a spus:

Plus la toate nu avem nici o dorinta sa schimbam medicul de familie, cu toate ca am achimbat viza de resedinta. 

Ati facut cunostinta cu cel de pe sectorul nou si nu v-a placut? Sunt si medici f.buni...

La 24.08.2018 la 12:28, miramira a spus:

...Am la mina caietul din gradinita precedenta, cu toate inscrierile necesare, certificatele necesare....

Poate va apropiati in policlinica "noua" si intrebati acolo? Posibil sa se poata sa se transcrie ceea ce aveti. Poate pentru rapiditate ar trebui sa va "puneti bine" cu asistenta medicala. Multi asa fac si apoi nu au griji cu certificate, randuri, etc...

P.S. Eu mi-am schimbat resedinta, dar nu si viza, anume din p. de vd. al policlinicii. Oficial ma atribui la policlinica N1, au multi medici f.buni p/u copilul meu, care in alte policlinici nici nu exista. Medica de familie a spus ca nu e o problema, atat timp cat nu-i cer vizite la domiciliu...

Link spre comentariu