Vizitator Romina

Sotului ii place să lipsească de acasa

Postări Recomandate

Vizitator Romina

Suntem casatoriti de 6 ani, ne cunoaștem de 10, avem doi copii, dar problema e că soțului tare ii mai place sa lipsească de acasa: petreceri, saune, distracții sau simple ieșiri cu prietenii care se întind prea mult și prea des. Nu se pune problema: e un soț înțelegător, mă ajută, copiii îl iubesc, dar ieșitul acesta al lui mă cam scoate din fire ... Mai ales că copiii sunt mici și uneori îmi este foarte greu singura cu ei si restul treburilor gospodaresti. La moment nu se pune în discuție sa ies și eu să mă distrez căci copilul mic este alăptat...și nu-l pot lasa... Mă interesează pareri: e ok asa sau e normal că mă enervează și nu-mi place că el așa procedează... Nu sunt o fire cicălitoare dar nici să țin în mine nu mai pot...merci de orice sfat!

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Totul e in miinile tale

Nu e ok ca te enervezi. Si defel nu e ok ca el se duce la relaxat, in timp ce tu te desfaci acasa in zece. In relaxare nu-i nimic rau, doar ca ea e necesara pentru amnbii, nu numai pentru el.

Si spue ce vor acum toti, dar eu una stiu, copiii sunt atit ai tai, cit si ai lui. Punctum. Ca el lucreaza e clar, dar si tu lucrezi, acasa, dar e o munca enorma. Cum el vrea sa vina dupa servici sa se relaxeze, la fel vrei si tu.

Tu fa ce vrei, dar plinsul pe interneturi n-o sa-ti aduca fericirea si linistea in familie. Adu-i la cunostinta clar ca si tu vrei relaxare. Si daca nu intelege, treci la practica. Faptul ca alaptezi, nu inseamna ca nu poti lasa copilul cu el. Ai stors lapte in sticluta si ii lasi portia. Ai hranit copilul, i l-ai lasat si ai la dispozitie vreo 4-5 ore.

Pe mine nu ma intereseaza ca sotului meu ii este greu la servici, mie tot nu mi-i usor. Dar sa devina sot si tata a fost alegerea lui si nimeni pe git nu i-a bagat-o. Deci, sa fie bun sa-si faca datoria de sot si tata. Si atunci este pace si liniste, cind ambii muncesc, dar si ambii se relaxeaza. Si nu are importanta, impreuna petrec ei timpul sau pe rind, important fiecare sa aiba un pic de rasuflare de la monotonie.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.