Corina 1 540 Postat Aprilie 30, 2013 Raport Share Postat Aprilie 30, 2013 (editat) Fetelor, am terminat procedurile de LPG )))) minus 2cm de peste tot...si -4kg!!! cred ca e un succes ;) Editat Aprilie 30, 2013 de Corina Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamunya 0 496 Postat Mai 13, 2013 Raport Share Postat Mai 13, 2013 Corina salut. scrie-mi te rog si mie preturile procedurilor la Marina,as vrea sa ma orientez financiar. merci anticipat. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvia 0 123 Postat Iunie 5, 2013 Raport Share Postat Iunie 5, 2013 Fetelor, am terminat procedurile de LPG )))) minus 2cm de peste tot...si -4kg!!! cred ca e un succes ;) Corina, ati putea sa-mi dai si mie detalii referitol la preturi. Si m-ar interesa, poate sunteti la curent daca Marina are si programa pentru piept. Multumesc! Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sungirl89 5 2.2k Postat Iunie 12, 2013 Raport Share Postat Iunie 12, 2013 девочки а не лучше за эти деньги уже персонального тренера взять и результаты на все тело будут а не только где целлюлит?? Вы же после этого опять к обычному ритму жизни возвращаетесь и он обратно появиться? Не знаю, как по мне, то 2 см это мало, в спортзале было бы больше! ИМХО! Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamunya 0 496 Postat Iunie 14, 2013 Raport Share Postat Iunie 14, 2013 sincer eu tot sunt mirata de pretul excesiv al procedurei...eu acuma personal imi fac masaj anticelulitic si de remodelare, o procedura 100 lei - 1 ora...si deja am -2cm de peste tot si -3kg...dar m-au costat acesti 2 cm doar 700 lei dar nu yuhuhu :) Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Siobhan 0 27 Postat Iulie 15, 2013 Raport Share Postat Iulie 15, 2013 Расскажите пожалуйста, кто куда на Lpg ходит, где самые новые аппараты и сколько стоит процедура! Заранее спасибо за информацию :) Lpg очень люблю, но в Молдове еще не делала. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diunik 252 3.2k Postat Septembrie 3, 2013 Raport Share Postat Septembrie 3, 2013 Начала сегодня массаж у Марины. Очень приятная девочка!!! Отпишусь по результатам. Буду делать 10 сеансов через день. Процедура длится 50 минут. Кому нужны подробности, спрашивайте. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Njura 2118 779 Postat Octombrie 4, 2013 Raport Share Postat Octombrie 4, 2013 (editat) Начала сегодня массаж у Марины. Очень приятная девочка!!! Отпишусь по результатам. Буду делать 10 сеансов через день. Процедура длится 50 минут. Кому нужны подробности, спрашивайте. Не подскажите , сколько стоит сейчас одна процедура? Editat Octombrie 4, 2013 de Njura Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diunik 252 3.2k Postat Decembrie 4, 2013 Raport Share Postat Decembrie 4, 2013 Марина просит за одну процедуру в 50 минут - 350 лей а если заплатить сразу за 10 процедур, то просит 3000 лей, то есть по 300 лей за процедуру. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Njura 2118 779 Postat Decembrie 4, 2013 Raport Share Postat Decembrie 4, 2013 Марина просит за одну процедуру в 50 минут - 350 лей а если заплатить сразу за 10 процедур, то просит 3000 лей, то есть по 300 лей за процедуру. Как результаты? Вы видимо закончили уже Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diunik 252 3.2k Postat Decembrie 4, 2013 Raport Share Postat Decembrie 4, 2013 Результаты на лицо. Когда пошла к ней, весила 67 кг, после 4 процедур весила 64, после всех процедур весила 61, хотя я так и не успела сделать последние 3. То есть после 7 процедур минус 6 кг. Не могу сказать что сдерживалась в еде, наоборот и шоколадки грызла. Сейчас прошло с тех пор 2 месяца, поправилась на 500 гр и все хотя вообще диету не соблюдаю. Не могу сказать что кожа сильно подтянулась... н вот вес уменьшился. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Njura 2118 779 Postat Decembrie 4, 2013 Raport Share Postat Decembrie 4, 2013 Результаты на лицо. Когда пошла к ней, весила 67 кг, после 4 процедур весила 64, после всех процедур весила 61, хотя я так и не успела сделать последние 3. То есть после 7 процедур минус 6 кг. Не могу сказать что сдерживалась в еде, наоборот и шоколадки грызла. Сейчас прошло с тех пор 2 месяца, поправилась на 500 гр и все хотя вообще диету не соблюдаю. Не могу сказать что кожа сильно подтянулась... н вот вес уменьшился. Отличный даже шикарный результат!Я все никак не соберусь, но теперь уже точно придется! Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diunik 252 3.2k Postat Decembrie 5, 2013 Raport Share Postat Decembrie 5, 2013 Отличный даже шикарный результат!Я все никак не соберусь, но теперь уже точно придется! Удачи вам!!! Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adry 5 206 Postat Ianuarie 20, 2014 Raport Share Postat Ianuarie 20, 2014 Fetelor, salut!Cine poate sa-mi dea numarul de telefon actual al Marinei? Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Delicious 13 748 Postat Ianuarie 21, 2014 Raport Share Postat Ianuarie 21, 2014 Результаты на лицо. Когда пошла к ней, весила 67 кг, после 4 процедур весила 64, после всех процедур весила 61, хотя я так и не успела сделать последние 3. То есть после 7 процедур минус 6 кг. Не могу сказать что сдерживалась в еде, наоборот и шоколадки грызла. Сейчас прошло с тех пор 2 месяца, поправилась на 500 гр и все хотя вообще диету не соблюдаю. Не могу сказать что кожа сильно подтянулась... н вот вес уменьшился.А где работает Марина? Подскажите телефончик. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diunik 252 3.2k Postat Ianuarie 21, 2014 Raport Share Postat Ianuarie 21, 2014 А где работает Марина? Подскажите телефончик. Телефон не сохранила. Работала у себя дома на Буюканах. Телефон в свое время брала в этой же темке, кажется ее сестра выставляла. Работает и Марина и ее мама... Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diunik 252 3.2k Postat August 30, 2014 Raport Share Postat August 30, 2014 Девчат, кто нашел Марину а если нет, куда пошли??? Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NatalyK 0 1 Postat Martie 9, 2015 Raport Share Postat Martie 9, 2015 Fetelor buna ziua. Am citit despre procedura de lpg si vreau sa ma inscriu la Marina dar nr ei nu e disponibel. S-a schimbat nr sau???? Va rog poate cine stie cum pot sa dau de ea sa imi spuneti. Mersi anticipat. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vitaminkavika 3 129 Postat Iunie 20, 2016 Raport Share Postat Iunie 20, 2016 девочки, скажите Марина еще работает и где? какие цены? Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delia 48 2.9k Postat Martie 14, 2018 Raport Share Postat Martie 14, 2018 Девочки, кто делал LPG массаж лица, поделитесь опытом пожалуйста? Где, почем и какие результаты? За ранее благодарна. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cicci 12 12 Postat Mai 30, 2018 Raport Share Postat Mai 30, 2018 De pe data de 11/06 incep si eu masajul Lpg la estetic sana . Avand timpul limitat ,am la dispozitie doar 7 proceduri in combinatie cu masajul anticelulitic. La sfîrsit va anunt si rezultatele,si normal daca se merita Cine a facut la estetic sana poate sa imi zica daca a ramas multumit?:-/ Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mia3303 0 1 Postat Martie 9 Raport Share Postat Martie 9 Fetelor buna ziua, spuneți-mi vă rog mai este doamna care face masaj acasă cu aparat LPG ? Puteti să îmi dați un număr de telefon? Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate