Mika 0 286 Postat Mai 6, 2008 Raport Share Postat Mai 6, 2008 Здравствуйте! Хотелось бы узнать если кто-то из Вас делал LPG масаж? Слышала что LPG чуть ни ли самый ефективный метод по борьбе с целлюлитом на сегодняшний день. Буду очень благодарна если кто-то поделиться своим опытом. Спасибо. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karolina 0 93 Postat Mai 9, 2008 Raport Share Postat Mai 9, 2008 Здравствуйте! Хотелось бы узнать если кто-то из Вас делал LPG масаж? Слышала что LPG чуть ни ли самый ефективный метод по борьбе с целлюлитом на сегодняшний день. Буду очень благодарна если кто-то поделиться своим опытом.Спасибо. salut eu acum am inceput un curs de 10 zile la Todospa cu LPG...de la prima sedinta nu prea se intelege bine dar am simtit rezultat ,aparatul umbla pe tot corpul si te simti f f f f bine!!!!! mia garantat ca o sa scap de celulita si grasmi daca mai contribui si eu ,adica sa nu maninc in abudentza... Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristino4ka 10 6.2k Postat Mai 9, 2008 Raport Share Postat Mai 9, 2008 salut eu acum am inceput un curs de 10 zile la Todospa cu LPG...de la prima sedinta nu prea se intelege bine dar am simtit rezultat ,aparatul umbla pe tot corpul si te simti f f f f bine!!!!! mia garantat ca o sa scap de celulita si grasmi daca mai contribui si eu ,adica sa nu maninc in abudentza... дорогова-то 40 евро за 1 процедуру..... Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karolina 0 93 Postat Mai 9, 2008 Raport Share Postat Mai 9, 2008 daca platesti toate 10 zile odata face 10% reducere.... Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyela 1 262 Postat Mai 10, 2008 Raport Share Postat Mai 10, 2008 Ce include procedura si cit dureaza?Are si efect de fermitate in afara de cel anticelulitic?Ce proceduri propun ei pt sini,nu stii? Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karolina 0 93 Postat Mai 11, 2008 Raport Share Postat Mai 11, 2008 Ce include procedura si cit dureaza?Are si efect de fermitate in afara de cel anticelulitic?Ce proceduri propun ei pt sini,nu stii? salut LPG-ul este un aparat de ultima generatie care are mai multe functii.eu merg la ei anume pentru slabire si anti celulitic...si are efect poti vizita www.todospa.md acolo navigheaza si vezi mai multe despre sini nici nu am intrebat nimic pt ca nu am probleme...la mine problema e celulita Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mika 0 286 Postat Mai 12, 2008 Autor Raport Share Postat Mai 12, 2008 Multzumesc fetelor pentru raspunsuri...Am yntzeles shi eu ca e foarte efectiv (din cyte am citit pe net), dar medicul de la Medazur mi-a zis ca-mi tre undeva 20 de proceduri ca sa ajung yn forma, chiar daca eu am 57 kg shi dupa mine, o celulita putzin vizibila. O placere cam scumpa. Karolina, te rog sa-mi spui ce efect va avea dupa vre-o 4,5 proceduri ca sa vad shi eu daca face totzi banii. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karolina 0 93 Postat Mai 12, 2008 Raport Share Postat Mai 12, 2008 Multzumesc fetelor pentru raspunsuri...Am yntzeles shi eu ca e foarte efectiv (din cyte am citit pe net), dar medicul de la Medazur mi-a zis ca-mi tre undeva 20 de proceduri ca sa ajung yn forma, chiar daca eu am 57 kg shi dupa mine, o celulita putzin vizibila. O placere cam scumpa. Karolina, te rog sa-mi spui ce efect va avea dupa vre-o 4,5 proceduri ca sa vad shi eu daca face totzi banii. ooo da e prea mult 20 de proceduri!!!!!!!!!! 10 sunt destule apoi o data in luna pt a te mentine in forma.... eu o sati spun cind termin procedurile pt ca la inceputul lor am inscris kg si cm de la bust .talie... Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristino4ka 10 6.2k Postat Mai 12, 2008 Raport Share Postat Mai 12, 2008 смотрите сайт www.todospa.md там все написано! Лично я прохожу 1 раз в 3 месяца обычный антицеллюлитный массаж, обертывания медом и прочие процедуры, он у меня виден, особенно в области ягодиц, я довольна, 120 лей массаж, 10 сеансов подряд и самое главное каждые день, не через день! и естественно кушать меньше надо! Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karolina 0 93 Postat Mai 23, 2008 Raport Share Postat Mai 23, 2008 Multzumesc fetelor pentru raspunsuri...Am yntzeles shi eu ca e foarte efectiv (din cyte am citit pe net), dar medicul de la Medazur mi-a zis ca-mi tre undeva 20 de proceduri ca sa ajung yn forma, chiar daca eu am 57 kg shi dupa mine, o celulita putzin vizibila. O placere cam scumpa. Karolina, te rog sa-mi spui ce efect va avea dupa vre-o 4,5 proceduri ca sa vad shi eu daca face totzi banii. sal eu am trecut a 7-a procedura si am dat 4 cm de pe coapse!!!!!!! mai am 3 sedinte ..o sa vad ce mai dau Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
savirushka 0 2 Postat Iulie 9, 2008 Raport Share Postat Iulie 9, 2008 Мика, как я чувствую, тебе всё правильно сказали. Я в прошлом году прошла 10 сеансов в Тодоспа, не жалею, потому что процедура приносит просто неземное наслаждение. Причём каждый раз перед ЛПГ я делала либо водный антицеллюлитный массаж (когда в ванне лежишь и тебе струёй воды делают массаж) либо Джи Кю капсулу, чтобы усилить эффект ЛПГ, так же ограничивала себя в еде. Воооот. От целлюлита я не избавилась. Так что 4-5 сеансов это реально просто деньги на ветер. Ну то есть не совсем на ветер, процедура очень приятная и для общего тонуса очень хорошая, но желаемого быстрого эффекта точно не принесёт. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator amelie 0 Postat Martie 30, 2009 Raport Share Postat Martie 30, 2009 смотрите сайт www.todospa.md там все написано!Лично я прохожу 1 раз в 3 месяца обычный антицеллюлитный массаж, обертывания медом и прочие процедуры, он у меня виден, особенно в области ягодиц, я довольна, 120 лей массаж, 10 сеансов подряд и самое главное каждые день, не через день! и естественно кушать меньше надо! kristino4ka, поделитесь инфой, к какому массажисту ходите, давно хочу пройти курс 10 процедур - общеукрепляющий, но к сожалению среди моих знакомых никто не может кого-то порекомендовать. буду оч благодарна Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lady 2 5.1k Postat Iunie 6, 2009 Raport Share Postat Iunie 6, 2009 Здравствуйте! Хотелось бы узнать если кто-то из Вас делал LPG масаж? Слышала что LPG чуть ни ли самый ефективный метод по борьбе с целлюлитом на сегодняшний день. Буду очень благодарна если кто-то поделиться своим опытом.Спасибо. Te gresesti amarnic. LPG a fost demult depasit de VELASMOOTH. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyela 1 262 Postat Iunie 6, 2009 Raport Share Postat Iunie 6, 2009 (editat) Unde se fac la noi asa proceduri???(am in vedere VELASMOOTH) Care este pretul???? Editat Iunie 6, 2009 de dany Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lady 2 5.1k Postat Iunie 6, 2009 Raport Share Postat Iunie 6, 2009 Unde se fac la noi asa proceduri???(am in vedere VELASMOOTH)Care este pretul???? Nu stiu daca in Moldova sint asa aparate. Sint fabricate in Izrael si toate centrele din Europa dispun de asa ceva. Cititi aici >> Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lady 2 5.1k Postat Iulie 9, 2009 Raport Share Postat Iulie 9, 2009 (editat) Девушки, я проходила LPG массаж - 15 процедур. Зачем ходить в дорогие салоны? я проходила процедуры в салоне la perla, совсем новый аппарат, они делают и тело и еще там много всяких скидок есть... телефон могу дать - 24 02 70. Это больше пожоже на рекламу. Я знаю точно что LPG не действует, насмотрелась на моих подруг как бросали деньги на ветер. Действует только Vela Smooth. Editat Iulie 9, 2009 de Lady Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mika 0 286 Postat Octombrie 23, 2009 Autor Raport Share Postat Octombrie 23, 2009 Eu am facut masaj LPG aceasta primavara (10 proceduri) si rezultatul nu mi-a placut....Sa spun ca am vazut diferenta mare nu pot sa zic... Cred ca din toate metodele pe care le-am yncercat pyna acum ynfashurarea cu alge + masaj anticelulitic are cel mai mare efect. Am incercat shi Techni SPA , rezultatul e foarte bun numai ca shi o procedura costa bine. Cu vre-o doi ani yn urma era 75 euro la Cristis daca nu ma insel.... Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lady 2 5.1k Postat Noiembrie 6, 2010 Raport Share Postat Noiembrie 6, 2010 Eu am facut masaj LPG aceasta primavara (10 proceduri) si rezultatul nu mi-a placut....Sa spun ca am vazut diferenta mare nu pot sa zic...Cred ca din toate metodele pe care le-am yncercat pyna acum ynfashurarea cu alge + masaj anticelulitic are cel mai mare efect. Am incercat shi Techni SPA , rezultatul e foarte bun numai ca shi o procedura costa bine. Cu vre-o doi ani yn urma era 75 euro la Cristis daca nu ma insel.... LPG e un aparat destul de leger si are rezultate doar daca faceti si dieta stricta. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tainmao 0 50 Postat Februarie 27, 2011 Raport Share Postat Februarie 27, 2011 Девочки, вот мне помог ЛПГ массаж. И меня интересует где есть этот аппарат. Я уже знаю что он есть в Todospa, Cristis, La Perla, Sancos (постарее аппарат). Может кто-то знает ещё где есть этот аппарат. Хочу найти наилучшее соотношение цены и качества. Заранее спасибо. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taifu6ka 47 2.4k Postat Februarie 28, 2011 Raport Share Postat Februarie 28, 2011 Девочки, вот мне помог ЛПГ массаж. И меня интересует где есть этот аппарат. Я уже знаю что он есть в Todospa, Cristis, La Perla, Sancos (постарее аппарат). Может кто-то знает ещё где есть этот аппарат. Хочу найти наилучшее соотношение цены и качества. Заранее спасибо. http://www.allmoldova.com/health-beauty/beautyparlors/oazis/news/1249063127.html кстати для планирующих.совпадение или нет , но 3 или 4 девочки после курсаLPG Забеременили Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tainmao 0 50 Postat Februarie 28, 2011 Raport Share Postat Februarie 28, 2011 http://www.allmoldova.com/health-beauty/beautyparlors/oazis/news/1249063127.html кстати для планирующих.совпадение или нет , но 3 или 4 девочки после курсаLPG Забеременили В Оазисе цены кучерявые! Я что-то попроще ищу! Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
торопыжка 479 512 Postat Martie 4, 2011 Raport Share Postat Martie 4, 2011 Делала себе LPG очень давно, когда 1 процедура стоила 80 лей в санкосе. Сделала 10 процедур. Никому ничего не сказала. После процедуры муж (тогда еще будущий муж) заметил, что ноги у меня стали красивее :) В-общем, целлюлит, конечно не убирает полностью, но кожа становится заметно более упругой, и целлюлит не так заметен :) Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nastysha 410 5.2k Postat Martie 4, 2011 Raport Share Postat Martie 4, 2011 я себе тоже такое делала,5 лет назад за границей,эффект был потрясающий,не скажу что прямо весь целлюлит взял и исчез,но при моих тогда 78кг и целлюлитом который был виден через ватные штаны,выйти на то что через капроновые колготки виден не был абсолютно,и за 15 сеансов похудела на 5 кг без диет и физ.упражнений.НО!!! простите конечно цены в молдове нереально завышены,я делала 5 лет назад сеанс стоил 18доларов при З/П 700доларей в месяц,можно было себе позволить, а у нас? я звонила в ЛА ПЕРЛУ,убили аргументом что костюмчик для этой процедуры остается мне капец,белое капроновое трико мне просто необходимо в гардеробе А еще,результат продержался 2 года. Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tysia 0 57 Postat Mai 12, 2012 Raport Share Postat Mai 12, 2012 Девочки, добрый день. Кто знает какие цены сейчас на данную процедуру? Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristinka2011 0 32 Postat Mai 28, 2012 Raport Share Postat Mai 28, 2012 у нас в Бельцах одна процедура стоит 470 лей... Citează Raport Share Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate