VictorD 1 1 post Raportează post Postat Ianuarie 8, 2018 Buna ziua ! A procurat cineva apartament ? Poate îmi găsesc vecinii :) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Slavaunea 0 1 post Raportează post Postat Februarie 28, 2018 Bună,am procurat recent și eu în acest complex apartament,sper se fie totul ok. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Ira88 0 14 postări Raportează post Postat Iulie 31, 2018 Salutare!!!Dorim si noi sa procuram)), spre sa facem cunostinta))) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Viktor87 0 7 postări Raportează post Postat August 1, 2018 (editat) Salut... am mai cautat ce a facut Astercon si am gasit deja apartamente gata finalizate Stie cineva de calitatea acestora? Editat August 2, 2018 de Снежинка Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
geo 7 179 postări Raportează post Postat August 1, 2018 (editat) В 01.08.2018 в 17:01, Viktor87 сказал: Salut... am mai cautat ce a facut Astercon si am gasit deja apartamente gata finalizate Stie cineva de calitatea acestora? m-am uitat la aceste anunturi 800/900/1000euro/m.p........pentru asa calitate e prea scump. Baie cu W impreuna, ba si metraj mic. Nu sunt bine planificate. Editat August 2, 2018 de Снежинка Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Juli 240 440 postări Raportează post Postat Ianuarie 27 Добрый день..никто не знает, почему забор у заброшенного клуба установили?Не планируют ли случайно строительство? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
mamasofii 1 1136 postări Raportează post Postat Februarie 8 В 27.01.2019 в 15:32, Juli сказал: Добрый день..никто не знает, почему забор у заброшенного клуба установили?Не планируют ли случайно строительство? Уже строят В 08.01.2018 в 16:23, VictorD сказал: Buna ziua ! A procurat cineva apartament ? Poate îmi găsesc vecinii :) Почем брали м? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri