Nadi

Saptamana Europeana de Prevenire a Cancerului de Col Uterin

Postări Recomandate

Nadi
Anual, la sfîrșitul lunii ianuarie, se desfășoară Săptămâna de Prevenire a Cancerului de Col Uterin. În 2018, acțiunea va avea loc în perioada 28 ianuarie-03 februarie, cu sloganul "Cancerul de Col Uterin poate fi prevenit".
In Republica Moldova, aproximativ 350 de femei primesc anual diagnosticul cancer cervical si 200 decedeaza urmare a maladiei, deşi există posibilităţi reale pentru a preveni aproape fiecare caz.

Cu ajutorul Dumneavoastra putem învinge cancerul de col uterin!

In context, vă invităm să participati la aceasta campanie pentru a spori nivelul de informare a populatiei despre metodele de prevenire a cancerului cervical și să comunicam fiecarei femei că riscul de a dezvolta cancer de col uterin poate fi redus substantial atunci când:

- Testul Papanicolau este efectuat regulat.

- Vaccinul împotriva HPV este administrat.

- Discutăm cu familia și persoanele apropiate despre posibilitatea de a reduce riscul de dezvoltare a cancerului cervical.

Cum vă puteți implica:

1. Faceți parte din campania de informare online #Ok4Paptest prin care ne puteţi ajuta să distribuim mesajul despre importanța efectuării testului Papanicolau.

2. Devino Ambasador al Campaniei de Prevenire a Cancerului de Col Uterin.
Comandați materiale informationale gratuit despre prevenirea cancerului cervical pentru a le distribui colegilor sau angajatilor la locul dvs de munca, universitate, comunitate, instituții private. In semn de recunostinta, noi vom afișa logo-ul organizației dvs pe site-ul nostru in galeria ambasadorilor Campaniei de Prevenire a Cancerului de Col Uterin.

3. Pentru a crește nivelul de conștientizare, împărtășîți istoria dvs. în cazul în care ați reușit să preveniți aceasta maladie.
 


Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum