Oxana88 0 2 postări Raportează post Postat Noiembrie 13, 2017 Buna ziua tuturor mamicilor de copii speciali ( AUTISM). Sunt mamica unui campion micut si dulce diagnosticat cu Autism .Urmeaza o cale lunga si deloc usoara pentru noi.As vrea sa cunosc mamici ai caror copii la fel sunt diagnosticati cu asa o tulburare. Un sfat,o idee,sugestiii ar fi bine venita. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Bogdan2013 0 6 postări Raportează post Postat Ianuarie 6, 2018 Buna eu sunt mamica unui baietel ci autism de 5 ani iata numaru meu 069688040 suna daca ai vreo intrebare neclara si te voi ajuta cu ce pot Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Bogdan2013 0 6 postări Raportează post Postat Ianuarie 6, 2018 Salut la toate mamicile de aici am nevoie de un terapeut care se ocupa cu copii cu autism pentru copilul meu sa vina la noi la domiciliu cine cunoaste vre unul va rog scrietii ne trebuie numaidecit Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Bogdan2013 0 6 postări Raportează post Postat Ianuarie 6, 2018 Stie cineva vreun centru pentru copii cu autism dar sa fie gratis ca deja nu mai avem finante toate sunt cu bani dar de unde sa mai luam bani daca in moldova salarile sunt mizere Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
September 942 2059 postări Raportează post Postat Ianuarie 7, 2018 8 часов назад, Bogdan2013 сказал: Stie cineva vreun centru pentru copii cu autism dar sa fie gratis ca deja nu mai avem finante toate sunt cu bani dar de unde sa mai luam bani daca in moldova salarile sunt mizere Nu ati incercat sa apelati la Nata Albot? Stiu ca ea sustine niste proiecte pentru copii cu autism. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Bogdan2013 0 6 postări Raportează post Postat Ianuarie 7, 2018 Nu dar nici nustiu cum as putea lua legatura cu ea Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
September 942 2059 postări Raportează post Postat Ianuarie 7, 2018 Facebook? email: nataalbot@gmail.com Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
marianngy 0 1 post Raportează post Postat Ianuarie 16, 2018 in fiecare sector al Chisinaului sunt Centre comunitare de sanatate mentala. Acolo se ocupa gratis 3 luni logoped si psiholog. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Minnie 0 2 postări Raportează post Postat Iunie 28, 2018 Cunosc un logoped care se ocupa cu copiii autisti dupa un program special unic in Moldova. A ajutat multi copii. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
A89 1 6 postări Raportează post Postat Iulie 3, 2018 В 28.06.2018 в 08:14, Minnie сказал: Cunosc un logoped care se ocupa cu copiii autisti dupa un program special unic in Moldova. A ajutat multi copii. Salut Logopedul se ocupa si cu copiii non verbali Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Надежда77 0 1 post Raportează post Postat Iulie 30, 2018 Девочки, помогите найти пожалуйста для интенсива на август рускоговорящего логопеда для мальчика 3-х лет, невербального. Если можно напишите контакты тут или в личку. Д-з аутизм Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri